Exodus WIP my new game

makis

RetroWannaBe
Joined
20 Δεκ 2007
Μηνύματα
50
Αντιδράσεις
1
Γεια χαρανταν

Σας παραθετω ενα screenshot απο το καινουριο μου παιχνιδι. Χρησιμοποιει την παλετα γραφικων του Gameboy pocket και αναλυση 320 x 270.

Το πρωτο level ειναι σχεδον ολοκληρωμενο .
 
Ενα σχολιο καλε κυριοι! Σας αρεσε,δεν σας αρεσε πειτε το κατι τις σας :)
 
αν έβαζες κανα videο θα ήταν καλύτερα...
 
Ε ναι με μισό screenshot δεν μπορούμε να καταλάβουμε και πολλά :p
 
Ή αν δεν έχεις κάποιο link, έστω μερικές πληροφορίες ακόμα... είναι για PC; Με τι το φτιάχνεις; Με ποιο παιχνίδι μοιάζει περίπου το gameplay;
 
Ωραίο screenshot! :p

Προφανώς είναι για PC (αλλιώς δεν θα χρειαζόντουσαν οι επιπλέον πληροφορίες) ή έστω για browser. Από το screenshot μάλλον μιλάμε για κάτι στο στυλ switchblade.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ειναι για PC. Εαν κανετε click στο screenshot μεγενθυνει στην πραγματικη αναλυση.

Το φτιαχνω με το Gamemaker για ενα διαγωνισμο ο οποιος ληγει τελη Μαρτιου. Πιστευα οτι μεχρι την τοτε θα καταφερνα να προσθεσω ακομη μερικα επιπεδα ,αλλα συστυχως δεν το βλεπω. Οποτε ειναι ασκοπο να κυκλοφορησω demo.!!
 
Σας παραθετω το demo του παιχνιδιου μου. Ειναι μονο η πρωτη πιστα αλλα θα ηθελα την γνωμη σας και την κριτικη σας διοτι θα λαβω μερος σε εναν διαγωνισμο. Για οδηγιες χειρισμου παρακαλω ανατρεξτε στο αρχειο Instructions.txt.

Ευχαριστω.

http://www.mediafire.com/?zlykwejn2i2
 
Ενα καινουριο update του παιχνιδιου ειναι διαθεσιμο προς download στην παρακατω διευθηνση:

http://www.yoyogames.com/games/121210/download

Λειπουν αρκετα πραγματα ακομη οπως νεες πιστες,story,dialogs κλπ

αλλα με το demo πιστευω οτι θα παρετε μια πρωτη γευση.

Ευχαριστω
 
πολύ καλή προσπάθεια :clap: :clap: και με τη νίκη! :award:

οι μόνες παρατηρήσεις που έχω να κάνω έχουν να κάνουν κυρίως α)με το πως πηδάει ο χαρακτήρας,κατά τη γνώμη μου το στυλ πηδήματος mario (στο τωρινό στάδιο μου φαίνεται ότι είναι σαν του luigi) θα έδινε περισσότερη ακρίβεια στα σημεία με τις πολύ μικρές πλατφόρμες.

β)οι σταλακτίτες που πέφτουν,εμένα τουλάχιστον που είμαι και λίγο στραβός, με δυσκόλεψαν γιατί δεν μπορούσα να τους ξεχωρίσω (στην αρχή μόνο) από το backround (υπάρχει τρόπος να γίνουν λίγο πιό ευδιάκριτοι?).

ΥΓ υπάρχει περίπτωση όταν το τελειώσεις να το μετατρέψεις και σε μορφή κατάλληλη για game boy?
 
Σωστη η παρατηρηση σου Krem13 για τους σταλακτιτες. Στο επομενο build θα προσπαθησω να τους βελτιωσω. Δυστυχως δεν εχω τις καταλληλες προγραμματιστικες γνωσεις για να μετατρεψω το παιχνιδι για gameboy:(
 
Πίσω
Μπλουζα