Και αφου φρικιασα βλεποντας ειδησεις στην τηλεοραση, ξαναμπαινω στο φορουμ και βλεπω το παρον thread να εχει πολλες εμφανισεις και απαντησεις - το ψυχανεμιστηκα οτι θα ηταν για κακο (το λεει και ο Λουκιανος αλλωστε).
Καλω τους παντες (ή τελος παντων οσους εχουν ορεξη) να διαβασουν τα ποστς ενα προς ενα. Προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω πως επηλθε σπαραγμος και στεναχωρια!
Μπηκε ουδεις στον κοπο να διαβασει το ποστ που εκανα νωρις (μην γνωριζοντας προσωπικα μεχρι εκεινη τη στιγμη οτι το FB Group ειναι του "συν-συμμοριτη" μου και φιλτατου Μακισιμου)?
Αναφερομουν σε ατομα εκτος της παρεας του retromaniax που παιρνουν υλικο και δεν αναφερουν πηγη. Και οταν εννοω πηγη δεν εννοω το retromaniax (ουδεποτε μας ενδιαφερε αυτο - πχ τα παιδια της TV Team μπορουν να το βεβαιωσουν οσο αφορα το υλικο που ανεβαζουν) αλλα οπως αναφερω και στο ρημαδοποστ μου, το ονομα του ανθρωπου που ειχε καθε φορα τη καλοσυνη να μοιραστει κατι.
Το αναφερουν ολες οι GNU αδειες χρησεις αλλα πανω απο ολα η ευγενεια.
Tο παρον περιστατικο ομως ουδεμια σχεση εχει με τα παραπανω μιας και ο Μακισιμος ειναι μελος της συντροφιας του retromaniax! Οι φωτο που ανεβασε ειναι κατα 99% δικες του και οποιες δεν ειναι, ανηκουν σε παιδια της "Toy Team", δηλαδη της "συμμοριας" που "ανηκει" και ο Μακ.
Φυσικα καποιος μπορει να μην θελει να ανεβουν οι δικες του φωτο αλλου. Ανθρωπινο - ενα μηνυμα, 2010 εχουμε, ολα διευθετουνται με τα λογια και την κουβεντα.
Αρα δεν το χωραει το μυαλο μου πως πηγε εκει το πραγμα...στεναχωρα πραγματα φιλτατοι ρετροσυναγωνισται...
Στραβα μπορει να βρισκει ο καθενας πολλα εδω μεσα αλλα οχι αγνωμοσυνη και ανηθικοτητα. Θα μπορουσαμε να κυνηγαμε τετοια θεματα ή να τα υποσκαπτουμε (οπως κανουν πολλα fora) ωστε να υπαρχει επισκεψιμοτητα - και βλεπω αυτο το πολυ πικρο thread να μαζευει 500++ αναγνωσεις σε 3 ωρες. Να τις βρασουμε!!
Οσοι σπαταλαμε/τε χρονο, διασκεδαζουμε/τε, μοιραζομαστε/σαστε πολυτιμες εμπειριες και θυμησες εδω μεσα πρεπει να επιθυμουμε το ηρεμο, διαλακτικο κλιμα που διακρινει το χωρο αυτο. Ειμαι ανοιχτος στον οποιονδηποτε να συζητησουμε το οποιο θεμα προεκυψε κατ ιδιαν και ισως λειανθουν οι εκ παρεξηγησεως ορμομενες καταστασεις.
Αυτα τα ολιγα, αυτονοητα και βαρετα...