Wally είπε:
Φυσικα και δεν ειναι ασχημο το S4. Διαθετει φρεσκα στοιχεια (πχ homing attack)...
χμ..εδώ θα διαφωνήσω. Το λεγόμενο homing attack το πρωτοείδα όταν έπαιξα το "
Sonic Heroes" και θυμάμαι είπα μέσα μου "τι αηδία είναι αυτό"; Στην όλη "επιληπτική" κίνηση που είχε ο σκαντζόχοιρος, ήρθαν και πρόσθεσαν αυτή την αηδία (γνώμη μου πάντα).
Και για να κάνω πιο συγκεκριμένη την άποψή μου:
Άν ήμουν υπεύθυνος για το francise, θα φρόντιζα κατ αρχάς να μειωθεί αυτή η εξωφρενική ταχύτητα που δεν αρέσει σε κανέναν! Ειδικά στα 3D παιχνίδια το κεφάλι σου εβλεπε άστρα μέρα μεσημέρι.
Δεν εξυπηρετούν στο gameplay,
δεν απολαμβάνεις τίποτα! Και σε όλα αυτά, έρχεται και αυτη η αηδία το homing attack για να το κάνει ακόμα πιο "εξωπραγματικό".
EDIT: Είναι που είναι χαμηλής δυσκολίας (γενικά) τα sonic games..ε με αυτό το homing attack, η πρόκληση μειωνεται σχεδόν οριστικά. Ένα κουμπί στον αέρα πατάς, και ο sonic απο μόνος του έχει "στοχεύσει" ήδη τον αντίπαλο. Μηδενική τελείως πρόκληση. Όσο αφορά τα περί κίνησης/ταχύτητας για μένα έπρεπε να ήταν στο βαθμό που είχε το
Sonic 3D/Sonic R/Sonic Jam (η 3D πίστα προφανώς). Απλά πράγματα..Να τρέχεις αλλά να βλέπεις τι έχεις γύρω σου.
Προσπάθησαν το όλο στυλ του Sonic να το κάνουν πιό..."ενήλικο" ή δεν ξέρω πως αλλιώς να το πώ. Αλήθεια θυμάται κανείς τις πρώτες (σχεδιαστικά) μορφές του sonic; Πολύ απλές, "γλυκές" και όμορφες. Έτσι όπως άρεσαν σε όλους. Μετά όμως του έδωσαν ύφος "μάγκα" με τα πονηρά χαμόγελα και την γνωστή american teen φωνή που χαρακτηρίζεται απο άκρα έπαρση :Ρ. Σχεδιαστικά λοιπόν στα S4 και SFR, δεν μπορώ να πώ πως τρελένομαι. Αλλά ίσως κάποιοι το πούν λεπτομέρειες. Κάπως έτσι πιστεύω βοήθησε και η υπεροχή του αιωνίου αντιπάλου του "
Mario". O Mario κράτησε αυτή την "παιδικότητά" του σε οποιοδήποτε τομέα (είτε σχεδιαστικά είτε σε επίπεδο gameplay, είτε παντού)! Έτσι όπως τον γνώρισαν παιδιά και τον αγάπησαν, έχει παραμείνει ο ίδιος. Κάτι που δεν συνέβει επουδενοί με τον μπλέ σκαντζόχοιρο.
Είδα βιντεάκια για το Sonic Fanmade Remix και όντως ήταν όμορφο αποτέλεσμα (απ όσο μπόρεσα να διακρίνω δηλαδή). Μου έδωσε όμως την αίσθηση πως πήραν το Originall Sonic the Hedgehog 2" και το "έντυσαν" με επιπλέον γραφικά/εφέ καθώς και βελτιωμένη (της ήδη υπάρχων) μουσικής. Κατα πόσο πραγματικά θεωρείται "καινούργιο sonic game" ένα remix του all time classics Sonic 2, με κάνει και αμφιβάλλω ακόμα.
Btw που υπάρχει ρε παιδιά link για να κατεβάσω το demo;