Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Καταρχάς σου κάνω πλάκα με το αντιδραστικός. Δεν στην λέω. Αλλά μιας και ρωτάς θα σου απαντήσω. Οχι δεν μου αρέσει το FF7 γιατί δεν μου άρεσαν ποτέ τα JRPG. Σε αντίθεση με κάποιους που είχαν amiga και δεν ήξεραν τι είναι αυτά τα games εγώ είχα παίξει ένα, δύο στο NES/SNES και δεν μου άρεσαν. Βλέπεις παρόλο που με θεωρείς Nintendo fanboy, ούτε το FF3 μου άρεσε, πράγμα που θεωρείται βλασφήμα στον κύκλο των SNES fans. Οπότε όση διαφήμιση να είχε και όσα FMVs να του βάλανε πρέπει σώνει και καλά να μου αρέσει το FF7? To είδα και αυτό, το έπαιξα και το προσπέρασα. Δεν το έθαψα, όπως βλέπεις ψιλο-πλάκα κάνουμε εδώ, αλλά στην ουσία είπα ότι εμένα δεν μου αρέσει το genre γενικότερα.mike είπε:Γιατι αντιδραστικος? επειδη οι νιντεντο φαν δεν γουσταρουν το FF7 μονο και μονο επειδη δεν βγηκε τελικα στο Ν64, αλλα στο ps1? πες μου τωρα οτι δεν ηταν καλο παιχνιδι, αλλα ξερω εσεις της Νιντεντο μονο ζελντα παιζετε, και μετα ρωταει το γκαλοπ "εαν μας εκνευριζει που θαβουν το παιχνιδι που λατρεψατε", τωρα ειναι ερωτηση αυτη?
και δεν ξερω πραγματικα εαν ειναι το FF7 το καλυτερο rpg, για εμενα ειναι το καλυτερο που εχω παιξει, αναμεσα στα ελαχιστα που εχω παιξει (zelda, FF7, FF8, FF9 και λιγο καποια αλλα). Αλλα τελικα οποιο και να ειναι το καλυτερο, εμενα δεν με ενδιαφερει, παλι υποκειμενικη γνωμη θα ειναι, οποτε μην εκνευριζεσαι αδικα LOL, δεν προκειται να υπερασπιστω το FF7, υπαρχουν τοσοι αλλοι να το κανουν, εγω τωρα βαριεμαι μονο που το ακουω.
Μας ρωτησες αν το θελουμε; Οχι!mike είπε:Γιατι αντιδραστικος? επειδη οι νιντεντο φαν δεν γουσταρουν το FF7 μονο και μονο επειδη δεν βγηκε τελικα στο Ν64, αλλα στο ps1?
Συμφωνω απολυτα, σε καποια πιο καινουργια FF το ολο στησιμο και οι χαρακτηρες παραηταν κιτς, κακουγουστοι και προσπαθουσαν να δειχνουν cool, συγχρονοι και στα προτυπα της νεολε(ρ)ας, μονο ipad δεν ειχαν.Imgema είπε:Ειδικά στα πιο μοντέρνα FF. Τουλάχιστον το FF7 ήταν λίγο πιο cartoon, τα μοντέρνα FF είναι ότι πιο κακόγουστο έχω δει...
Πάντως η μάχη με τον Sephiroth, η μουσική, το στήσιμο και τα spells ήταν εντυπωσιακά, αν και κάποια από τα spells ήταν τόσο υπερβολικά που έκαναν τα cartoons του Road Runner να μοιάζουν με ρεαλιστικά ντοκιμαντέρ![]()
Καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά το ότι το παιχνίδι εισήγαγε τόσο κόσμο στο genre δεν σημαίνει ότι είναι ντε και καλά το καλύτερο. Θα μπορούσαν πχ να προωθήσουν κάποιο άλλο jRPG με την ίδια επίθεση από διαφημίσεις και τώρα θα μιλούσαμε απλά για κάποιο άλλο παιχνίδι. Μπορείς να πεις ότι η διαφήμισή του ήταν η καλύτερη όλων των εποχών.mike είπε:Ηταν μαλλον το καλυτερο ολων των εποχως, για τον λογο που αναφερει ο robbo, ενα προιον για τη μαζα, οταν καταφερνεις να κανεις ατομα που δεν ξερουν τα jRPG να το παιξουν ενα jRPG, ειναι το μεγαλυτερο βραβειο. Αλλωστε το οτι θεωρειται παγκοσμιως το καλυτερο, δεν ειναι ωφειλεται στους ελαχιστους που ηξεραν και επαιζαν RPGs, ωφειλεται σε ολους τους αλλους που δεν ηξεραν τα RPG, απο αυτο και μετα ολοι εμαθαν και την κατηγορια, συνεχιζαν να παιζουν RPG και γενικα ανεβασαν την κατηγορια σε αλλο επιπεδο πωλησεων και διαδοσης.