Daytime Dreamer
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 7
Την κουρτίνα 2! Δεν κρατάω πλεον sealed τίποτα. Και 14 χρονών που είμουνα το 1994 σιγά μην έμενε sealedD@redevil είπε:Μπράβο - πολύ ωραίο θεματάκι!
(προσωπικά, έχω ένα "σκάλωμα" με το unboxing! Θέλω να μοιράζομαι τη χαρά μου με τους άλλους, όταν ανοίγω ένα καινούριο παιχνίδι/gadget - να το βλέπουν μέσα από τα μάτια μου! )
Εδώ βέβαια (ως γνωστή ντεμί-ξανθιά!) μπερδεύτηκα λίγο!... Είναι καινούριο που απλά το ξεπακετάρεις (long shot, αλλά ρωτάω!) ή το έχεις ήδη ανοίξει, έχεις κρατήσει τις συσκευασίες και στο θέμα έχουμε την "αναπαράσταση" του unboxing (πιο πιθανό σενάριο)?
Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι μαζί μας! Προσωπικά, περιμένω πώς και πώς να κάνεις το ίδιο και για το PS2! :flower:
Εκτός από το φίλο Geo2004z, δεν έχω γνωρίσει άλλον που να τα κρατάει sealed!Daytime Dreamer είπε:[...]Δεν κρατάω πλεον sealed τίποτα. Και 14 χρονών που είμουνα το 1994 σιγά μην έμενε sealed
Ναι. Αυτό θέλω & πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το δω! Πώς και πώς περιμένω (μην τάξεις σε παιδί και άγιο! :flower: )Daytime Dreamer είπε:Θα κάνω το ίδιο για το PlayStation 2 αυτό το ΣΚ. Γιαπωνέζικη εκδοση πάλι, την πρώτη-πρώτη
Μα τι λες, τα Nintendo και εγώ sealed τα κρατάω. Δεν έχω τι να τα κάνω.D@redevil είπε:Εκτός από το φίλο Geo2004z, δεν έχω γνωρίσει άλλον που να τα κρατάει sealed!
LOL!!! Γνωρίζω ότι κατά βάθος είσαι ένας κρυφός φαν της Nintendo!Maddog είπε:Μα τι λες, τα Nintendo και εγώ sealed τα κρατάω. Δεν έχω τι να τα κάνω.
Έχεις δίκαιο Mike.....έχω αηδιάσει τον τελευταίο καιρό με τις τιμές που βλέπω. Νομίζω το hobby μας πάει κατά διαόλου.mike είπε:Αυτη η αηδια με τις τιμες στα νιντεντο, πραγματικα εχει ξεπερασει καθε οριο.
H θύρα digital out δεν επεξεργάζεται τον ήχο. Εγώ μίλησα για τον DAC επεξεργαστή που έχουν οι πρώτες σειρέςNemo είπε:Aν και δεν γνωριζω σχετικα ,δηλαδη εχει καλυτερο ηχο και απο τo Ps1 Dev Kit Net Yaroseο PS1 Dev Kit, Net Yaroze το οποιο ειχε digital out εξοδο ????
Είχες αγοράσει την Ιαπωνική έκδοση τότε με 300.000 δρχ? Ποιος την πουλούσε ελλάδα εκείνη την εποχή? Την είχαν όντως στα 300 ή και παραπάνω χιλιάρικα? Σε CRT PAL δούλευε κανονικά? Με τα PAL παιγνίδια δεν είχες κανέναν πρόβλημα?? Απσρόμαυρη οθόνη κτλ.....metalcandyman είπε:Το συγκεκριμενο playstation το ειχα και εγω αλλα απεβιωσε με μια μπουνια που εφαγε πριν μερικα χρονια.Μπορω να πω οτι οντως ειχε προβλημα με τα FMV ειδικα με το Final Fantasy IX με ειχε τρελανει σε καθε βιντεο κολουσε και μερικες φορες κολουσε εντελως.To 7502 που το εχω εδω και 10 και χρονια ειναι σκυλι και δεν το αλαζω με τιποτα.