Εδώ μπαίνουν πολλοί παράγοντες στο παιχνίδι καθώς, με άλλα κριτήρια θα επέλεγα ως μεγαλύτερος ηλικιακά και με άλλα κριτήρια θα επέλεγα αν ήμουν παιδί σε εκείνη τη φάση η αν ήμουν στην παιδική μου ηλικία.
Ως μεγαλύτερος θα προτιμούσα να έχω και τα δύο για να έχω ποικιλία στους τίτλους και να παίξω αυτά που πραγματικά θέλω, ειδάλλως, θα πήγαινα προς το ποια παιχνίδια θα μου έκαναν περισσότερο το κλικ. Αν το δούμε σε θέμα παιχνιδιών, ασυζητητί Nintendo, βέβαια, οι ιδιαιτερότητες της οθόνης του Gameboy, δεν ξέρω κατά πόσο θα με δελεαζαν να ασχοληθώ.
Σε αυτό βέβαια, επειδή σε μικρές ηλικίες, δεν ξέρω κατά πόσο σχηματίζουμε δική μας άποψη, θα απαντήσω στο ότι θα επέλεγα ότι θα έπαιρναν και οι φίλοι μου, όπως και το έχω ζήσει ως παιδί, είχα αγοράσει ότι είχε αγοράσει και η παρέα μου. Μετά από χρόνια κατάλαβα πόσο διαφορετική θα ήταν η πορεία, δεν ψάχναμε τότε τι άλλο υπάρχει συνεπώς, ήταν το τι έβλεπες στον περίγυρο σου.
Για να απαντήσω στο δίλημμα, αν ήμουν τώρα παιδί και είχα να διαλέξω από μόνος μου, πιο ενδιαφέρον θα μου φαινόταν το Game Gear λόγω έγχρωμης οθόνης, είχε όμως μια τοσοδουλα οθόνη απ' όσο ξέρω, όχι βέβαια ότι το Gameboy είχε πολύ μεγαλύτερη. Θα ήθελα επομένως τα παιχνίδια του Gameboy με την τεχνολογία του Gamegear