Λοιπόν, να πω κι εγώ δυο λόγια παίδες.
Καταρχήν, μπράβο για αλλη μια παρουσίαση Πανο!!
Πάμε στα δικά μου τώρα..
Εγώ,δεν έτυχε, αλλα μικρός ΠΟΤΕ δεν έπαιξα με οτιδήποτε ήταν της Νintendo!! (απίστευτο ε);
Ο ένας ξάδερφος μου στην Αθήνα που πηγαίναμε διακοπές συχνά,κυρίως στις γιορτές, είχε mega drive κι ο άλλος νομίζω amstrad (τα μπερδεύω ακομα αυτά, καθώς εγώ ειχα Atari st 1040 κι έπαιζα arcade games πειρατικά αντιγραμμένα)..
Επίσης, κάποια στιγμή και δε θυμάμαι γιατι, ο ένας ξάδερφος που είχε και το amstrad μου χάρισε το Game gear του, μαζι με καμια 8 κασέτες..
Και απο τοτε αυτή ήταν η μοναδική μου επαφή με κάτι handheld, το Game gear..
Ακομα και πριν τελικά αποκτήσω απο θαύμα αυτο το φορητό, έβλεπα μερικές φορές στην γειτονιά μου στην Θεσσαλονικη κάποια παιδιά να παίζουν με το Gameboy και θυμάμαι το αίσθημα που ένιωθα τοτε,ότι δε γούσταρα να παίζω ασπρόμαυρα φτηνά παιχνιδάκια,δε μου άρεσε γενικότερα αυτο..Τα κορόιδευα απ έξω κι απο μεσα μου πιο πολύ που ασχολουντουσαν με το Gameboy..!!
Στο σπίτι μου μ άρεσε να κάθομαι με τον φορτιστή και να παίζω με την ησυχία μου τα παιχνίδια του Game gear, δε με χάλαγε τίποτα, ποσο μάλλον ο φορτιστής κι η πρίζα κτλ...Για μένα, το καλύτερο φορητό της τοτε εποχής, δε πα να λένε οι περισσότεροι....
Αυτά, νομίζω τα είπα ολα, κατάθεση ψυχής (για αλλη μια φορα σ αυτο το φόρουμ)...