Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
δέκτη η διόρθωση. γενικά εννοούσα. πραγματικά δεν θυμήθηκα ούτε στιγμή το lynxASiC είπε:Ωραίο το review σου φίλε μου αλλά μια μικρή διόρθωση: Η πρώτη έγχρωμη φορητή ήταν το Atari Lynx.Εκτός αν εννοείς την πρώτη της Sega οπότε πάω πάσο![]()
πράγματι δεν ήταν τόσο φορητή κονσόλα αφού ουσιαστικά έπαιζες πάντα μέσα στο σπίτι δίπλα στην πρίζαtelonio είπε:To είχα το gamegear και είχε αρκετά φοβερά παιχνίδια όπως το shinobi, batman returns, sonic και πολλά άλλα. Κρίμα που δεν είχε το tetris και ήταν μόνο στο gameboy. Είχε το columns με τη συσκευασία τότε αλλά καμία σχέση. Η έγχρωμη οθόνη ήταν άλλο πράγμα εκείνη την εποχή σε σχέση με την ασπρόμαυρη του gameboy, αλλά και το πόσο γρήγορα κατανάλωνε τις μπαταρίες ήταν πολύ μεγάλο αρνητικό, αφού δεν το έλεγες και φορητό τελικά.
έτσι ακριβώς. με τα αν δεν γίνεται δουλειά. η απλότητα του game boy υπέρ ίσχυσεmetalcandyman είπε:Ωραιο Review φιλε![]()
Το Game Gear ηταν φοβερο φορητο και αν και οπαδος της NINTENDO οταν το ειχα πρωτοδει σε φιλο επαθα πλακα σε σχεση με το μονοχρωμο game boy που ειχα αλλα πολυ γρηγορα περασε αυτο το συναισθημα για τους λογους που ολοι ξερουμε και ειναι οι ιδιοι πανω κατω που το ισχυροτερο master system δεν απειλησε το NES.Aν δηλαδη το Game Gear ειχε την αυτονομια του Game Boy οσον αφορα της μπαταριες και αν ειχε κυριως την third party υποστηριξη και την τεραστια βιβλιοθηκη του Game Boy θα ειχε σαρωσει και θα ειχε παρει ανετα την θεση του Game Boy.Φυσικα αν η γιαγια μου ειχε 4 ροδακια θα ηταν πατινι και θα εκανα βολτες οποτε παμε παρακατω![]()
![]()
ευχαριστώ. έτσι συνοπτικά να μη κουράζουμε. ωραίο και το ds όμως.divined είπε:Άλλη μία συνοπτική αλλά κατατοπιστική παρουσίαση ρετρό φορητής κονσόλας. Η αλήθεια είναι ότι ούτε με το GameGear είχα εμπειρία. Είχε Atari Lynx ο κολλητός μου αρχές του 1990, το οποίο είχα παίξει αρκετά, οπότε είχα γίνει αρκετά δογματικός κατά του GameGear και υπερ του Lynx. Δυστυχώς, η κονσόλα πουλήθηκε μετά και δεν είχα ξανά την ευκαιρία να ασχοληθώ με φορητές κονσόλες μέχρι που αγόρασα ένα DS Lite το 2006.