Οπότε ναι μπορεί κάποιος να έχει και την εσωτερική και την εξωτερική οθόνη να παίζουν ταυτόχρονα χωρίς κανένα πρόβλημα, εκτός αν παίζει παιχνίδια του Master System όπου είτε αν θέλει να τα βλέπει και στην εσωτερική θα τα βλέπει κομμένα (ακόμα και στην εξωτερική), είτε αν θέλει το full πράμα θα τα βλέπει μόνο στην εξωτερική. Είναι δυνατόν να βάλει κάποιος ένα διακοπτάκι στο T10 ώστε να μπορεί να το ενεργοποιεί/απενεργοποιεί κατά το δοκούν. Στην δική μου περίπτωση δεν ασχολήθηκα με κάτι τέτοιο.(http://etim.net.au/ggtv/ggtv.htm)When playing Sega Master System games (with a cartridge adapter) the Game Gear compresses the video signal to make it fit into the internal LCD screen. This compressed video is not compatible with this output board. The compression can be disabled by connecting point T10 to +5v (logic high). In this state, the video will no longer display on the internal LCD screen but a good, full screen picture will output from the board.
Επειδη η οθονη ειναι μικρη δεν θα φαινεται καθολου η διαφορα..και επειδη εχεις κανει το 99% της δουλειας αξιζει τον κοπο.Οσο για εμενα θα το κανω το mod-εφ οσον βρω χρονο φυσικα!!! :xm:elefas είπε:@angel_grig: Για την οθόνη που μου προτείνεις όντως είναι παμφτηνη το μόνο που με χαλάει είναι ότι μάλλον δέχεται μόνο composite σήμα και τώρα που είδα το φώς μου με το svideo θα με ξενερώσει να γυρίσω πίσω στο composite. Από τη μαμά οθόνη πάντως θα είναι έτη μπροστά.