πόσο θα ήθελα ενα snoopy tennis τετοιο...
_τεχνικώς_ εφικτό, το ESP32-S3-Zero που γίνεται η χρήση του, έχει πάνω ακόμα 2 pin άδεια:
το 14 συνδέεται με το GAMEA, άρα μένουν 2 ακόμα για πχ. EXTRA1 (GPIO15), EXTRA2 (GPIO16), οπότε άνετα βάζω άλλα 2 κουμπιά
Κώδικας:
(EXTRA1) (EXTRA2)
(LEFT) (RIGHT)
το θέμα είναι απο την μεριά του λογισμικού
βλέπω στον
κώδικα ότι μπορεί να γίνει def για τα κουμπάκια
Κώδικας:
// buttons
#define BUTTON_GAME_A GPIO_NUM_14
#define BUTTON_GAME_B GPIO_NUM_5
#define BUTTON_TIME GPIO_NUM_3
#define BUTTON_LEFT GPIO_NUM_2
#define BUTTON_RIGHT GPIO_NUM_1
#define BUTTON_ALARM GPIO_NUM_7
#define BUTTON_ACL GPIO_NUM_8
αλλά για μένα μέχρι εκεί.. θα ρωτήσω όμως τον τύπο αν μπορεί να τα προσθέσει
βέβαια έχουμε και το θεματάκι
αν υπάρχει η ROM του συγκεκριμένου παιχνιδιού,
άρα αν όλα αυτά είναι εφικτά μάλλον καλύπτουμε όλα τα G&W (μέ
μονή οθόνη)
Ελπιζω να τα καταφερεις διοτι μετα με την εμπειρια σου θα μπορεσεις να βοηθησεις και εμας του νουμπαδες να φτιαξουμε μερικα
η κατασκευή είναι σχετικά εύκολη, τίποτα SMT με ένα απλό κολλητήρι (μέτρια προς μικρή μύτη)

πχ κάτι σαν το πρώτο (αν θυμάμαι καλά ήταν στάνταρτ με το συγκεκριμένο κολλητήρι (Antex), έχω κολλήσει και SMD με αυτό) τα άλλα δύο είναι για SMT εργασίες , ή μόνη δυσκολία ίσως είναι για μερικούς η καλωδίωση από το 14 (και ίσως 15+16) pin πάνω στο ESP32 προς την πλακέτα,
@freaktmp ή όποιος άλλος ξέρει από κολλήσεις, αν διαθέτεις χρόνο μάλλον σου είναι εφικτό να συνεννοηθείς με άλλους που είναι σχετικά κοντά σου να τους συναρμολογήσεις κάποια απο αυτά..;
σημειώσεις:
* καλύτερα να παραγγείλετε το ESP32 και το max audio με τα headers κολλημένα
* υπομονή! Τα μάτια μου είναι ψιλο-χάλια (μερικές μέρες είμαι "off" όποτε χειροτερεύει) δουλεύω βασικά σε inverted-contrast/μεγάλα font, τα διάφορα προγράμματα/web δεν είναι φιλικά με τέτοιο setup.
* η κατασκευή μπορεί άνετα να γίνει solder/free (εκτος pin 14/15/16 και κουμπιά) , δηλαδή να το παραγγείλετε με κολλημένα τα headers για ESP32/max-audio αλλά θα έχει μεγάλο μέγεθος, θα βγεί τελείως πατάτα.... κάτι σαν ... "Game & Ρολόι τοίχου"
* ΑΑΑ!!! βρήκα μαλακά κουμπάκια!! Δεν ξέρω αν μπορείτε να τα βρείτε εκεί ..? (είναι απο PiHut(UK))