GameGear Να το πάρω?

fonis

RetroActive
Joined
1 Φεβ 2011
Μηνύματα
219
Αντιδράσεις
12
ποσταρω εδω για να μην ανοιγω αλλο θεμα...

βρηκα γκειμ γκιαρ χωρισ κασετα στα 30 ευρο χωρισ κουτι....εχουν αλαχθει τα τσιπ εικονασ κ ηχου κ δουλευει ρολοι... ειναικ καλη η τιμη?? οι κασετεσ τισ δινει 5 ευρο τη μια περιπου τι λετε??
 
οχι ειναι ακριβο. Με 40 το παιρνεις με κουτι, οδηγιες, χωρις να εχει χρειαστει να αλλαχθει κατι. Οι κασσετες λογικη τιμη μου φαινεται.
 
Καποιο link που μπορουμε να αγορασουμε boxed GG με καλο ηχο και εικονα για ?40;
 
πολλα αρκει να ψαξεις ebay :) . Μια για παραδειγμα

http://cgi.ebay.co.uk/SEGA-GAME-GEAR-BOXED-7-GAMES-/220749307939?pt=UK_VintageComputing_RL&hash=item3365af2023

46 ευρω με 3 παιχνιδια και στελνει και economy

YΓ. παροτι λεει economy καλο ειναι παντα να ζητατε να σας πει ποσο θα χρεωσει μεταφορικα. Σε μερικες αγοραζετε και αντι να σας πουν 4 ευρω , λενε 20 κτλ :)
 
stelnei ellada? τα πιο πολα δεν στελνουν ελλαδα ετσι νομιζω ....δηλαδη ποσο μπορει να ειανι τα μεταφορικα για ελλαδα? πιστευω πανω απο 20 ευρο...
 
Δεν στελνει Eλλαδα, αλλα και να συμφωνησει να στειλει, αυτος σφαζει στα P&P. Ακου 10 λιρες τοπικα...

Θα σου πει τουλαχιστον 30 λιρες για Ελλαδα, δηλαδη αντι για 40, θα ειναι ?80 το συνολο που ΙΜΗΟ ειναι μια πιο ρεαλιστικη λογικη τιμη για boxed GG + Games + Accessories.

Με ?40 απλα δεν παιζει περιπτωση, υπο φυσιολογικες συνθηκες.
 
αμα ψαξει λιγες μερες θα βρει :) . Αν του πουν 30 λιρες να ξαναψαξει! Εδω πληρωσα 20 λιρες για N64 απο αγγλια, για game gear να δωσει 30 ειναι κλεψια.

Παντως ακομα και εαν λεει πως δε στελνει Ελλαδα, συνηθως οταν λεω πως ενδιαφερομαι να το αγορασω αμεσα, εαν μπορει να μου πει ποσο θα μου κοστισει, μου λενε οτι οκ θα στειλουμε.

Το να μαζευεις ρετρο ειναι πιστευω σαν τη διαφημιση την παλια με το ουισκι. Πρεπει να εχει υπομονη και να χτυπας τον φελλο στο βαρελι!

Εχω γλυτωσει απειρα λεφτα ψαχνοντας αντικειμενα και ειδικα εαν εχεις χρονο να δοκιμασεις δημοπρασιες θα ανταμειφθεις.
 
Συγκρινεις μηλα με αχλαδια. Το n64 ειχε 32 εκ. πωλησεις και το παλιοτερο κομματι που θα βρεις ειναι 14 ετων, ενω το GG ειχε 11 εκ. πωλησεις και το παλιοτερο που θα βρεις ειναι 20 ετων. Συνεπως υπαρχουν πολυ λιγοτερα GG στην αγορα απ'οτι Ν64, αρα θα εχουν και ανεβασμενες τιμες.
 
Και τα μεταφορικα που κολλανε στο τι πωλησεις εκανε; Αλλωστε αυτοι που θελουν n64 ειναι πολλοι περισσοτεροι αυτων για game gear. Αρα η ζητηση παιζει μεγαλο ρολο ταυτοχρονα με την προσφορα.
 
h αληθεια ειναι οτι γκειμ γκιαρ εδω ελλαδα προσ πωληση παιζουν ελαχιστα...ν 64 πηρα πριν λιγο καιρο απο αμερικη κ μου κοστισε πολλα 50 ευρο με μεταορικα νομιζω... μου το παραγγιλε φιλοσ γιατι εγω δεν εχω κ μεγαλη ιδεα με e bay... απο ελλαδα πηρα ν 64 στα 18 ευρο κ μεταφορικα 25 ευρο... εγω πιστευω οτι γκειμ γκιαρ απο ελλαδα στα 30 ειναι καλα αφου λογικα θελω απο αμερικη 20 ευρο μονο μεταφορικα..δεν ξερω εχω μπερδευτει παντωσ θελει υπομονη η δουλεια γενικα στα ρετρο...
 
30 ευρω γενικα ισως να ηταν καλα αλλα αυτο που ανεφερες ειναι επισκευασμενο. Αρα προσωπικα μιλωντας δε θα εδινα 30 ευρω για refurbished game gear . Λοιπον για να μη γινομαι κουραστικος απλα θα σου προτεινω να αρχισεις να ασχολεισαι με ebay και να ψαχνεις και τα μεταφορικα και σιγουρα θα αγορασεις κατι πολυ καλο. Αυτα και καλη συνεχεια :)
 
morfeas-dsl- είπε:
Και τα μεταφορικα που κολλανε στο τι πωλησεις εκανε; Αλλωστε αυτοι που θελουν n64 ειναι πολλοι περισσοτεροι αυτων για game gear. Αρα η ζητηση παιζει μεγαλο ρολο ταυτοχρονα με την προσφορα.
Μπερδεύτηκες. Αλλη συζητηση το ebay και τα μεταφορικα και αλλη συζητηση η διαθεσημοτητα των κονσολων.

Τελικα τα περι ζητησης κλπ δεν ισχυουν γιατι:

1. δεν ξεκιναμε με ισες ποσοτητες N64 και GG

2. δεν ειναι ομοειδή προιοντα για να μπορεις να τα συγκρινεις αμεσα (διαφορετικες γενιες, διαφορετικα format, διαφορετικη δημοτικότητα)

3. δεν ισχυει οτι το n64 εχει μεγαλυτερη ζητηση απο το GG. N64 εχει και η κουτση μαρια. Οι συλλεκτες ψαχνουν το σπανιο, οχι το τετριμμένο.

4. η αγορα του vintage gaming ειναι seller's market. Η ζητηση δεν παιζει τον ιδιο σημαντικο ρολο με την λιανικη (αν και ειναι μεγαλη συζητηση ποσο ρολο παιζει γενικοτερα η ζητηση την εποχη της παγκοσμιοποιησης και των τραστ. Αλλα αυτο ειναι κουβεντα για αλλη ωρα και αλλο forum ;) )
 
Μα και εγω οτι ειναι αλλη συζητηση ειπα γιατι ανεφερα μεταφορικα και μου ανεφερες ποσες κονσολες βγηκαν :)
 
Το 20 και το 30 ειναι για τα μεταφορικα; Sorry, δεν το επιασα με την πρωτη.

Παντως καποιος που ζηταει 10 λιρες για αποστολη εσωτερικου (που δεν κοστιζει ουτε τα μισα) σιγουρα δεν προκειται να δωσει λογικη τιμη για εξωτερικο και μαλιστα Ελλαδα.
 
opvs k na xei paidia δεν νομιζω μεταφορικα κατω απο εικοσαρικο....

εντυπωση μου κανει που εδω ελλαδα οταν βλεπω μια αγγελια παντα εχει ποληθει το σεγκα... πριν κανα μηνα εδω ελλαδα (ageliopolis)πωλουσε ενασ 2 σφραγισμενα στη κουτα με ενα παιχνιδι κ εδινε 45 ευρο το ενα ... την ιδια μερα στελνω μαιλ κ μου λεει τα πουλησα αλλα κ αλλα δεκα απο αυτα παλι θα εφευγαν... μεγαλη ζητηση... εδω κ 2 μηνεσ που ψαχνω ολα πωλουνται τη πρωτη μερα.... μεγαλη περαση τα ατιμα χαχα
 
AXAXΑΧΑ! και εγω εστειλα και μου ειπε και αλλα 10 να ειχα θα εφευγαν!
 
Σας μετέφερα τα ποστ σας γιατί ήταν τελείως off topic με το thread στο οποίο τα ποστάρατε!
 
morfeas-dsl- είπε:
AXAXΑΧΑ! και εγω εστειλα και μου ειπε και αλλα 10 να ειχα θα εφευγαν!
xaxa fantasoy dhladh th zhthsh megalh yparxei.... θα ειναι το αποθημενο πολλων τριανταριδων μαλλον που δεν το αποκτησαν στην εποχη του λογο υψηλησ τιμησ .. καπου 50 χιλιαρικα εκανε... συμβηβασρηκα με το γκειμ μποι τοτε..ατιμη κοινονια... :D κ αλλα 2 πυ βρηκα σε αγγελιεσ ειχαν πουληθει εφευγαν σε μια μερα....
 
morfeas-dsl- είπε:
30 ευρω γενικα ισως να ηταν καλα αλλα αυτο που ανεφερες ειναι επισκευασμενο. Αρα προσωπικα μιλωντας δε θα εδινα 30 ευρω για refurbished game gear . Λοιπον για να μη γινομαι κουραστικος απλα θα σου προτεινω να αρχισεις να ασχολεισαι με ebay και να ψαχνεις και τα μεταφορικα και σιγουρα θα αγορασεις κατι πολυ καλο. Αυτα και καλη συνεχεια :)
Έχω μια απορία πάνω σε αυτό.Είναι λογικό οτι απο την συλλεκτική πλευρά του πράγματος.

όσο πιο πλήρες και όσο λιγότερα χέρια έχουν πιάσει ένα αντικείμενο απο τότε που βγήκε απο το εργοστάσιο,τόσο πιο ακριβό θα είναι.Γι'αυτό και τα boxed ειναι και τα ακριβότερα.

Πρακτικά όμως ,αν κάποιος θέλει κάτι να το χρησιμοποιεί ,τον νοιάζει αν θα είναι επισκευασμένο ή όχι;

Είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες να χαλάσει ξανά το επισκευασμένο;
 
Εαν το θες για να παιζεις σαφως και δε σε νοιαζει εαν θα εχει κουτι ή οχι. Επισης το να βαλεις κατω πιθανοτητες δεν εχει νοημα καθως δεν εχουμε στατιστικα στοιχεια που να λενε απο χ καινουρια χαλανε τα ψ, ενω απο χ επισκευασμενα, χαλανε τα ψ' .

Θεωρω ομως οτι για να χαλασει κατι, παρουσιαστηκε ενα προβλημα. Ρισκαρεις να παρεις λοιπον μια "πρωην προβληματικη" συσκευη και να δεις εαν η επισκευη της εγινε σωστα?

fonis είπε:
xaxa fantasoy dhladh th zhthsh megalh yparxei.... θα ειναι το αποθημενο πολλων τριανταριδων μαλλον που δεν το αποκτησαν στην εποχη του λογο υψηλησ τιμησ
εχω ακομα 6+ χρονια για τα 30 αλλα συμφωνω οτι το GG , ειδικα με το δεκτη τηλεορασης μου ειναι απωθημενο !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα