Χέχε, η λίστα είναι άπειρη. Και συνεχίζω να αγοράζω πράγμα σε GOG και Steam και για αρκετά από αυτά έχω ακούσει πολλά λόγια αλλά δεν βρήκα το χρόνο να ασχοληθώ. Θα αναφέρω 3 μάλλον:
- Elite. Εντάξει υπάρχει και το dangerous αλλά θέλω να ρίξω μια σοβαρή ματιά στον πρόγονο όλων. Αλλά δεν έτυχε μικρός να γνωρίσω αυτό το παιχνίδι και όποτε δοκίμασα χάθηκα. Επειδή θεωρείται classic και με εντυπωσιάζει ότι προσπάθησαν την εποχή εκείνη να κάνουν procedural content, θέλω να δοκιμάσω να το παίξω προσεκτικά. Επίσης θέλω να δω στην συνέχεια και το Elite 2 frontier φαίνεται ακόμα πιο όμορφο με 3d γραφικά retro, flat polygons και ωραία χρώματα. Έχω μια εμμονή με 3d graphics της εποχής.
- Grim Fandango. Μόλις αγόρασα και την remastered edition. Αλλά δεν το ξεκίνησα. Είναι ίσως το μόνο adventure της lucasarts που δεν έχω παίξει. Όλοι λένε πως είναι κορυφαίο. Θέλω να το δω.
- Baldur's Gate. Επίσης όλοι λένε πως θεωρείται κορυφαίο. Ίσως το είχα ξεκινήσει μια φορά και δεν το συνέχισα. Αλλά θα ξαναπροσπαθήσω.