Games που θέλαμε να παίξουμε αλλά ποτέ δεν το κάναμε

DINO είπε:
Είχαμε κάνει και μιά μικρή αναφορά εδώ στο Billy the kid, της Ocean, που δεν κυκλοφόρησε ποτέ.
Χαχα !! Σωστός, Dino, έχεις πολύ καλή μνήμη. :)

Wally είπε:
ενα αλλο με μια κοπελα και ενα στοιχειωμενο σπιτι

Είναι κάποιο απο τα δύο παρακάτω μήπως; (άσχετα με το αν το σπίτι είναι στοιχειωμένο ή όχι)

mysteryofthemummy.jpg


mortvillemanor.jpg
 
Mystery of the Mummy! Εισαι απιστευτος!! Kudos!
 
Δυστυχώς είναι αρκετά. Κυρίως από Game Gear που έχω πολλά αλλά δεν τα έχω πιάσει σοβαρά να ασχοληθώ παρά μόνο τα τέσταρα ότι λειτουργούν και μετά τα έβαλα στην άκρη. Stargate, Ms Pacman ακόμη στο σελοφάν του και F15 strike eagle είναι μερικά.

Επίσης στα κουτιά τους σφραγισμένα NBA LIVE 97 και NBA JAM Extreme για Saturn.
 
Χέχε, η λίστα είναι άπειρη. Και συνεχίζω να αγοράζω πράγμα σε GOG και Steam και για αρκετά από αυτά έχω ακούσει πολλά λόγια αλλά δεν βρήκα το χρόνο να ασχοληθώ. Θα αναφέρω 3 μάλλον:

- Elite. Εντάξει υπάρχει και το dangerous αλλά θέλω να ρίξω μια σοβαρή ματιά στον πρόγονο όλων. Αλλά δεν έτυχε μικρός να γνωρίσω αυτό το παιχνίδι και όποτε δοκίμασα χάθηκα. Επειδή θεωρείται classic και με εντυπωσιάζει ότι προσπάθησαν την εποχή εκείνη να κάνουν procedural content, θέλω να δοκιμάσω να το παίξω προσεκτικά. Επίσης θέλω να δω στην συνέχεια και το Elite 2 frontier φαίνεται ακόμα πιο όμορφο με 3d γραφικά retro, flat polygons και ωραία χρώματα. Έχω μια εμμονή με 3d graphics της εποχής.

- Grim Fandango. Μόλις αγόρασα και την remastered edition. Αλλά δεν το ξεκίνησα. Είναι ίσως το μόνο adventure της lucasarts που δεν έχω παίξει. Όλοι λένε πως είναι κορυφαίο. Θέλω να το δω.

- Baldur's Gate. Επίσης όλοι λένε πως θεωρείται κορυφαίο. Ίσως το είχα ξεκινήσει μια φορά και δεν το συνέχισα. Αλλά θα ξαναπροσπαθήσω.
 
Έχω τα The Secret of Τhe Nautilus και Egypt 1156 π.X. Ο τάφος του Φαραώ, που θέλω πολύ να τα παίξω, αλλά δεν μπορώ λόγω ασυμβατότητας που να πάρει...
 
Το πρωτο υπαρχει εδω σε εκδοση συμβατη με μοντερνα λειτουργικα και το δευτερο λογικα θα πρεπει να παιζει σε μια εικονικη μηχανη με win98 ή στην χειροτερη περιπτωση σε ενα playstation 1 emulator!
 
Τα Dino Crisis,δυστυχώς δε μπόρεσα ποτέ να τα αποκτήσω όταν έπρεπε και τώρα δε με τραβάνε να τα προχωρήσω.Άλλο παιχνίδι δε μπορώ να θυμηθώ,επειδή όσα ήθελα τα αγόρασα ήδη από τις κονσόλες μου.
 
Σ'ευχαριστώ freaktmp! Για το δεύτερο δύσκολο, αλλά τουλάχιστον μπορώ να δοκιμάσω το πρώτο.
 
Ενα απο τα παιχνιδια που θελω να παιξω αλλα οποτε ξεκιναω τα παραταω ειναι το Corporation. Ειναι πολυπ εριοπλοκο και θελει πολυ διαβασμα το manual αμα τη εκκινηση
 
Είναι καιρός που έχω αγοράσει τα Resident Evil 0,1 για το Gamecube αλλά μόνο που τα έβαλα στην κονσόλα για να δω ότι παίζουν. Ξέρω ότι είναι παιχνιδάρες αλλά ο χρόνος είναι πλέον σπάνιο είδος για να ασχοληθώ ενδελεχώς...
 
Πίσω
Μπλουζα