Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.062
Δεν με νοιαζη φιλε ας νοιαστουν αυτοι που θα το αγορασουν οχι εγω.Απλα μεταφερω την πληροφορια.
Φημες ειναι αυτες. Το πανηγυρι θα φανει μετα απο ενα 6μηνο της κυκλοφοριας της καθε κονσολας.metalcandyman είπε:Δεν με νοιαζη φιλε ας νοιαστουν αυτοι που θα το αγορασουν οχι εγω.Απλα μεταφερω την πληροφορια.
Αυτό είναι ένα από τα ατού της Nintendo. Ξέρεις ότι ακόμα και το 1ο μηχάνημα να πάρεις που βγήκε από το εργοστάσιο θα σου μείνει. Η ποιότητα κατασκευής δεν έχει καμία σχέση με τον ανταγωνισμό. Το κακό όμως που παρατηρώ τελευταία είναι οι διαφορετικές hardware εκδόσεις. Αυτό δεν είναι πρόβλημα για τις κονσόλες τις του "σαλονιού" είναι όμως πρόβλημα όσον αφορά τα φορητά που βγάζει. Παλιά έπαιρνες το Gameboy και μετά από σχεδόν μία δεκαετία και αφού έβλεπε η Nintendo ότι το μηχάνημα μπορεί να αντέξει και άλλο στην αγορά, έβγαζε το βελτιωμένο gameboy pocket πχ. Σήμερα βγάζει το 3DS και πολύς κόσμος δεν το παίρνει γιατί ξέρει ότι σε λίγους μόνο μήνες θα βγάλει άλλη έκδοση με διάφορες αλλαγές ή βελτιώσεις. Και όχι μόνο μία φορά. Ξανά μετά από λίγο καιρό βγάζουν και άλλη.metalcandyman είπε:Και κυριως δεν αποδεχομαι την αποψη οτι δεν περνουμε της κονσολες Day1 γιατι ειναι προβληματικες η γιατι υπαρχει πιθανοτητα να βγαλουν προβλημα.Ειδικα οι κατοχοι Wii ημαστε τυχεροι αν εχουμε το πρωτο μοντελο γιατι ειναι ενα πλεονεκτημα στο softmod της κονσολας.
Ετσι και με το DS που δεν υπηρχε λογος να επερνε καποιος το DS LITE και ουτε ακομα το DSI ασχετα που ειχε πιο αναβαθμησμενο hardware και μνημη
Καταρχην δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο.Η μια κονσολα δεν ειχε καν το πολυ απαραιτητο HDMI οταν κυκλοφορησε οχι γιατι δεν μπορουσαν να το βαλουν αλλα γιατι βλεπουν τον κοσμο σαν προβατα και το εβαλαν στο επομενο γιατι ηξεραν οτι θα το αγορασουν.Οπως και το επομενο μοντελο που ακομα και κεινο δεν ηταν η ''καλη'' εκδοση λες και ειναι κανενα παιχνιδι και βγαζουν patch για να το διορθωσουν.Δεν γεινεται να αγοραζει καποιος 3 φορες την ιδια κονσολα ωστε επιτελους να ειναι σωστη.Ναι δεν μπορεις να κατεβασεις παιχνιδια στο απλο DS η στο lite απο το DSIware συμφωνω σαυτο αλλα ολο αυτο ηταν κομματι μια συνολικης αναβαθμησης ακομα και στο Hardware στης καμερες κλπ δεν ηταν κατι προβληματικο που χρειαστηκε να αγορασεις 3 DS για να το εχεις και ουτε εβγαλαν κανενα καρο παιχνιδια για να σε βαλουν το μαχαιρι στο λαιμο για να παει κοσμος να το παρει μπορεις να παιξεις τα παντα και με το απλο DS.Ωσο για τα παιχνιδια που κυκλοφορησαν αποκλειστικα για το DSI και χρειαζοταν η καμερα ηταν μονο 4 και αυτα αδιαφορα(Foto showdown,picture perfect hair salon,system flow,face training:Facial exercises to strengthen and relax from fumiko iundo)και δεν ειναι λογος γιαυτα τα 4 να παρει καποιος το DSI.Tωρα αμα εσυ καιγεσαι τοσο να τα παιξεις τραβα παρε DSI και κατσε να τα παιξεις.Aardvark είπε:
Εγω που εχω το DS lite και δεν μπορω να μπω στο DSware shop γιατι δεν εχει internal memory dedicated για το DSiWare ,τι κανω ,πρεπει να παρω το DSi η οχι...
Τα παιχνιδια του που χρησιμοποιουν τις καμερες του DSi γιατι δεν μπορω να τα παιξω..
Να σου πω την γνώμη μου, δεν χρειαζόταν να πάρεις το lite εφόσον είχες το original. Ναι, έχει πιο φωτεινή οθόνη αλλά και το original δεν ήταν ότι είχε κάποιο πρόβλημα. Μια χαρά φωτεινότητα έχει.Aardvark είπε:Πανε παρε εσυ,εγω την πληρωσα δυο φορες ,μια με το Fat και αμεσως καπακι τα σκασα με το Lite.
Ημαρτον.
Call of Duty: Ghosts -
There are those who wear masks to protect themselves. And there are those who wear masks to protect us all.
World premiere of Call of Duty: Ghosts May 21st.
Fable Anniversary, an HD remake of the original Fable, is coming this year to the Xbox 360