Έτσι φαίνεται! Αλλά φέρνει πολύ προς Dishonored!!!Another reboot?
Mα το Thief πάντα δεν ήταν πρώτου προσώπου? Γιατί να το αλλάξουν τώρα?D@redevil είπε:Καπετάνιε, φοβάμαι ότι θα είναι μόνο first person και ήδη έχω απογοητευτεί... Ελπίζω να με διαψεύσουν ευχάριστα, αλλά όλα τα gameplays που έχω δει είναι πρώτου προσώπου....
Έχοντας κατά νου το εξαιρετικό Reboot της Λάρα Κροφτ, περιμένω κάτι αντάξιο των προσδοκιών μου από τη Square Enix...
We 'll see!
Γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και θα ήταν πολύ καλό να σκεφτούν κι εμάς τα καημένα που ξερνοβολάμε σε FP games... Πριν αρκετές μέρες είπα να παίξω το COD MW3... Στην τρίτη αποστολή, έφυγα καρφί για το μπάνιο! :shtup:Imgema είπε:Mα το Thief πάντα δεν ήταν πρώτου προσώπου? Γιατί να το αλλάξουν τώρα?
Έλα ρε.... Μην είσαι τέτοιος! Δεν ήταν μια θεά η Λάρα που κυκλοφορούσε με το τόξο, ξεντεριάζοντας κόσμο?Imgema είπε:Οσο για το αν ήταν εξαιρετικό το reboot της Lara... To αφήνω ασχολίαστο
Βρήκες FP να παίξεις!!! :burn: Δοκίμασε Deus Ex (Ειδικά το πρώτο είναι κορυφή), και Far Cry (εάν είσαι πολεμοχαρής!!!!!)Πριν αρκετές μέρες είπα να παίξω το COD MW3...
Kι εμείς τα κακόμοιρα που μας αρέσουν τα first person τι θα παίζουμε (εκτός από τα τελείως ρηχά COD, Sleepzone και Xάλιο)? Εξάλλου μιλάμε για μία σειρά που εξ αρχής ήταν first person. Αν το άλλαζαν τώρα θα ήταν μεγαλύτερη αδικία για τους fan της σειράς (δεν λέω για μένα, ελάχιστα τα έχω παίξει τα Thief). Εξαλλου υπάρχουν αρκετά stealth based games που είναι third person (πχ Metal Gear και Splinter Cell) για όποιον δεν του αρέσουν τα first person.D@redevil είπε:Τεράστια αδικία πάντως... Κι ακόμα μεγαλύτερη, που οι εταιρείες δεν τα βγάζουν σαν third person....
Δες και το American McGee presents SCRAPLAND, Third person και ημι - ανοικτού κόσμου. (Ένα - ένα μου έρχονται )Πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, που σίγουρα θα προστεθούν στο παλμαρέ μου - many thanks!