Gaming News

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
τώρα τελευταία γίνεται ντόρος με αυτό.
Ευτυχώς που υπάρχουν Valve & CD Projekt Red
473wlre6thbf1.jpeg

Που ημασταν και που φτασαμε στα γραφικα στην σειρα battlefield.

Δεν τo εχω τσεκαρει στην crt τηλεοραση μου για να δω ποσο πολυ βελτιωνεται η αληθοφανεια οποτε οτι εχει στο βιντεο που αφορα τα hd γραφικα.

2011 vs 2025 (battlefield 3 vs battlefield 6)

Και τα specs για αυτη την διαφορα γραφικων μετα απο 15 χρονια.

Battlefield 3 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ:
  • Λειτουργικό σύστημα *: Windows 7 64-bit
  • Επεξεργαστής: Quad-core CPU
  • Μνήμη: 4 GB RAM
  • Γραφικά: Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950)
  • DirectX: Έκδοση 11
  • Αποθήκευση: 20 GB διαθέσιμος χώρος
  • Κάρτα ήχου: DirectX Compatible

Battlefield 6 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ:

• Απαιτείται επεξεργαστής και λειτουργικό σύστημα 64-bit
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 11
  • Επεξεργαστής: Intel Core i7-10700, AMD Ryzen 7 3700X
  • Μνήμη: 16 GB RAM
  • Γραφικά: Nvidia RTX 3060Ti, AMD Radeon RX 6700-XT
  • DirectX: Έκδοση 12
  • Αποθήκευση: 80 GB διαθέσιμος χώρος

Τελευταία επεξεργασία:
Οι παρατηρησεις μου. Α. Που τον βρικατε αυτον τον χαζοπιλοτο ελικοπτερου να βαραει αδειες δεξαμενες καυσιμων και να αφινει διπλα, στη ραδα ολοκληρο γκαζαδικο φορτομενο? Β. Απο τα πλακακια ΤΝΤ που σκαγατε, ουτε ενα λουλουδακι διπλα δεν κουνηθηκε απο το ωστικο κυμα της εκρηξης, ειναι αυτο αληθοφανεια γραφικων? Γ. βαραγατε με αντιαρματικα τα ΙΧ του κοσμακι, ενω στον δευτερο οροφο διπλανου κτηριου, οχτροι εστηναν πολυβολο στο παραθυρο. Ε μα ειναι πραγματα αυτα? Η θα το κανουμε, εδω περα μεσα Γαζα η να παμε να παιξουμε τετρις. Μα με πνιγει το αδικο! Θα σας δει και ο Μπιλυ (metal........) και θα παιταξει το Atari απ' το παραθυρο.

Περα απο το καλαμπουρακι, που κανουμε για να σκασει λιγο το χειλακι μας (με τοση μαυριλα που υπαρχει γυρω μας), θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που μπαινουν στον κοπο, να μας δειξουν φωτογραφιες και βιντεακια απο τα παιχνιδια τους. Εγω και πιστευω πολλοι αλλοι, το ευχαριστιεμαι πολυ. Ναστε καλα ρε παιδια.

Πίσω
Μπλουζα