Gaming News

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Που ημασταν και που φτασαμε στα γραφικα στην σειρα battlefield.

Δεν τo εχω τσεκαρει στην crt τηλεοραση μου για να δω ποσο πολυ βελτιωνεται η αληθοφανεια οποτε οτι εχει στο βιντεο που αφορα τα hd γραφικα.

2011 vs 2025 (battlefield 3 vs battlefield 6)

Και τα specs για αυτη την διαφορα γραφικων μετα απο 15 χρονια.

Battlefield 3 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ:
  • Λειτουργικό σύστημα *: Windows 7 64-bit
  • Επεξεργαστής: Quad-core CPU
  • Μνήμη: 4 GB RAM
  • Γραφικά: Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950)
  • DirectX: Έκδοση 11
  • Αποθήκευση: 20 GB διαθέσιμος χώρος
  • Κάρτα ήχου: DirectX Compatible

Battlefield 6 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ:

• Απαιτείται επεξεργαστής και λειτουργικό σύστημα 64-bit
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 11
  • Επεξεργαστής: Intel Core i7-10700, AMD Ryzen 7 3700X
  • Μνήμη: 16 GB RAM
  • Γραφικά: Nvidia RTX 3060Ti, AMD Radeon RX 6700-XT
  • DirectX: Έκδοση 12
  • Αποθήκευση: 80 GB διαθέσιμος χώρος

Τελευταία επεξεργασία:
Οι παρατηρησεις μου. Α. Που τον βρικατε αυτον τον χαζοπιλοτο ελικοπτερου να βαραει αδειες δεξαμενες καυσιμων και να αφινει διπλα, στη ραδα ολοκληρο γκαζαδικο φορτομενο? Β. Απο τα πλακακια ΤΝΤ που σκαγατε, ουτε ενα λουλουδακι διπλα δεν κουνηθηκε απο το ωστικο κυμα της εκρηξης, ειναι αυτο αληθοφανεια γραφικων? Γ. βαραγατε με αντιαρματικα τα ΙΧ του κοσμακι, ενω στον δευτερο οροφο διπλανου κτηριου, οχτροι εστηναν πολυβολο στο παραθυρο. Ε μα ειναι πραγματα αυτα? Η θα το κανουμε, εδω περα μεσα Γαζα η να παμε να παιξουμε τετρις. Μα με πνιγει το αδικο! Θα σας δει και ο Μπιλυ (metal........) και θα παιταξει το Atari απ' το παραθυρο.

Περα απο το καλαμπουρακι, που κανουμε για να σκασει λιγο το χειλακι μας (με τοση μαυριλα που υπαρχει γυρω μας), θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που μπαινουν στον κοπο, να μας δειξουν φωτογραφιες και βιντεακια απο τα παιχνιδια τους. Εγω και πιστευω πολλοι αλλοι, το ευχαριστιεμαι πολυ. Ναστε καλα ρε παιδια.

Που ήμασταν και που φτάσαμε στα σύγχρονα παιχνίδια.

Από τα ρετρο 3d εκφραστικα πολυγωνικά πρόσωπα του half life 2 το 2004 στα σύγχρονα γραφικά για τα πρόσωπα του παιχνιδιού the outer worlds 2 του 2025 με την νέα τεχνολογία και προτεινόμενη κάρτα γραφικών την rtx 3080.

Το παιχνίδι έχει μέχρι 70€ + στα μαγαζια αλλα ετσι είναι οι νέες τεχνολογίες στα γραφικά.Κοστιζουν αρκετά.

Νέα πράγματα στο call of duty

https://www.ign.com/articles/call-o...-and-will-kick-you-if-youre-idle-for-too-long

Δηλαδη αν θελήσει κάποιος να παει τουαλέτα ενώ παίζει single player την καμπάνια την ώρα του χαμού αφού δεν του επιτρέπει να πατησει παύση θα πρέπει να βρει πρωτα κάποια κρυψώνα για να κρύψει τονχαρακτήρα για να μην χάσει?

Και αν αργήσει κάποιος στην τουαλέτα? δεν γραφει και πόσο χρόνο θα του επιτρέψει η online μέτρηση για αυτή την απουσία ώστε να μην τον διώξει από το παιχνίδι.

Τα δυσκολεύουν πολύ τα παιχνίδια έτσι.

Πάντως στα single player παιχνίδια για την καμπάνια δηλαδή εκτός την απαραίτητη online σύνδεση θα μπορούσαν να βαλουν και έναν κωδικό που θα πρέπει να πληκτρολογεί κάθε φορά κάποιος που πάει να παίξει το campaign του παιχνιδιού για την επιβεβαίωση του κατόχου του παιχνιδιού και να του στέλνουν τον κωδικό με sms στο κινητό.Και κάθε φορά να ανανεώνεται με έναν καινούργιο κωδικό για μεγαλύτερη ασφάλεια. :fafoutis::fafoutis::fafoutis:

Σαν πολυ μυγιαγγιχτοι εχετε γινει οι gamers με φαινεται:p:p:p:p Pac-Man που επαιζα στα ηλεκτρονικα τελη της δεκαετιας του 80 αρχες 90 και χτυπουσα τετραωρα μεχρι την kill screen ουτε τοτε μπορουσα να παω για κατουρημα.Επρεπε να περιμενω την καταλληλη στιγμη μηπως και μπορεσω να μπω στο safe spot πραγμα δυσκολο απο την 19 πιστα και μετα ωστε να παω και να γυρισω σφαιρατος στην τουαλετα γιατι μπορουσε να στραβωσει το πραγμα ανα πασα στιγμη.

ΥΓ: To post αυτο ειναι χιουμοριστικο και καποια στιγμη θα αυτοκαταστραφει:p:p:p:p

Χαχαχα! Γεια σου ρε Μπιλη παιχτουρα! Βλεπετε πως ειναι ο γκειμερ? Και μιλαμε για Pac Man, οχι νασαι με το καριοφιλι στο χερι και να ντουφεκας οχτρους. Δηλαδη τι θα πεις σε περιπολια, νυχτα στην ομιχλη του Εβρου, να σε πειρουνιαζει η υγρασια, να παραμονευει ο Τουρκοσναιπερ, να σου την πεφτουν εμποροι ναρκωτικων, διακινητες, λαθρεμποροι, κατασκοποι κτλ κτλ, μισο γιατι θελω τσισα μου η κακα μου? Call of Duty, λεμε εξωμοιωτης μαχης! Οσοι, δεν νιωθουν κομαντο, ας παιξουν κανα αντβεντιουρακι που ειναι της υπομονης.

• Haha
Reactions: xc8
Μέσα στα επόμενα χρόνια εγώ και η valve ανεβαίνουμε επίπεδο στο gaming.

Στο μέλλον αν ολα πάνε καλά θα ανέβω και εγω επίπεδο στο σύγχρονο gaming και θα πάω σε αναβάθμιση από 4 σε 8 gb vram.

Ίδιο σκεπτικό με εμένα βλέπω έχει και η valve με τα 8gb vram ώστε να δώσει στους gamers ένα νέο μηχάνημα για video games που θα καλύψει το gaming με 4k αναλυση και τέρμα οι αρχαίες ρετρό αναλύσεις 1080p που είχαμε και την δεκαετία του 2000.

Eγω μετά την αναβάθμιση στο μέλλον θα βγάλω και ολη την επόμενη γενιά με τα 8gb vram μιας και παίζω σε crt tv αλλα το steam mashine δεν ξέρω αν θα μπορεί να παίζει ακόμη σε 4k.

Κυριε κυριε (milntov) εχω αποριες.
Ποτε και ποσο θα κοστιζει το steam mashine?
Aπο χειρηστηρια τι κανουμε? Θα ειναι εξτρα?
Σε τι θα μας χρησημευσει η microSD καρτα και ποσο?
Τα παιχνιδια του θαναι προκαθορισμενα η οποιο μ' αρεσει?
Τελος δεν πιστευω να χρειαστω επεκταση μνημης γιατι την βαψαμε με τις σημερινες τιμες.

Σαν πολυ μυγιαγγιχτοι εχετε γινει οι gamers με φαινεται:p:p:p:p Pac-Man που επαιζα στα ηλεκτρονικα τελη της δεκαετιας του 80 αρχες 90 και χτυπουσα τετραωρα μεχρι την kill screen ουτε τοτε μπορουσα να παω για κατουρημα.Επρεπε να περιμενω την καταλληλη στιγμη μηπως και μπορεσω να μπω στο safe spot πραγμα δυσκολο απο την 19 πιστα και μετα ωστε να παω και να γυρισω σφαιρατος στην τουαλετα γιατι μπορουσε να στραβωσει το πραγμα ανα πασα στιγμη.

ΥΓ: To post αυτο ειναι χιουμοριστικο και καποια στιγμη θα αυτοκαταστραφει:p:p:p:p
Respect...Metalcandyman for president.

Κυριε κυριε (milntov) εχω αποριες.
Aπο χειρηστηρια τι κανουμε? Θα ειναι εξτρα?
Σε τι θα μας χρησημευσει η microSD καρτα και ποσο?
Τα παιχνιδια του θαναι προκαθορισμενα η οποιο μ' αρεσει?
Τελος δεν πιστευω να χρειαστω επεκταση μνημης γιατι την βαψαμε με τις σημερινες τιμες.

Παμε αναλυτικά​

Για κόστος / τιμή​

1. Ημερομηνία κυκλοφορίας
    • Το Steam Machine αναμένεται το 2026.
  2. Πιθανή τιμή
    • Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη τελική τιμή από τη Valve.
    • Αναλυτές προβλέπουν ότι μπορεί να είναι πάνω από 500 $, πιθανώς στην περιοχή $500-1.000, ανάλογα με το μοντέλο (π.χ. αποθηκευτικό χώρο).
    • Κάποιοι χρήστες / “πειραματιστές” πιστεύουν ότι μπορεί να είναι περίπου $599 για την έκδοση εισόδου, βασιζόμενοι στο κόστος κατασκευής και στις στρατηγικές πώλησης της Valve.
    • Άλλες εκτιμήσεις ανεβάζουν την τιμή πιο ψηλά, ανάλογα με την έκδοση 2 ΤΒ.

Συμπέρασμα για το κόστος: υπάρχει αβεβαιότητα, αλλά φαίνεται πιθανό να είναι αρκετά “PC-like” στην τιμολόγηση (όχι τόσο φθηνό όσο κάποιες κονσόλες χαμηλού κόστους, αλλά και όχι πολύ ακριβό για ένα gaming PC).

Χειριστήρια (Controllers)​

• Ναι, θα υπάρχει χειριστήριο (“Steam Controller”) ως μέρος του οικοσυστήματος που ανακοίνωσε η Valve.
  • Δεν έχουμε ακριβή επιβεβαιωμένους όρους σαν “έξτρα” (π. χ. αν θα δίνεται δωρεάν με τη συσκευή ή θα πωλείται ξεχωριστά για ορισμένα πακέτα).
  • Κάποιοι χρήστες στο Reddit υποθέτουν ότι θα είναι ξεχωριστό κόστος αν και μπορεί να υπάρχουν “bundle” με το Steam Machine.

MicroSD — Τι θα χρησιμεύει​

• Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Steam Machine θα έχει θύρα microSD.
  • Η microSD θα χρησιμεύει ως επέκταση αποθηκευτικού χώρου. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να κρατάς παιχνίδια ή άλλα αρχεία, αν δεν θες να βασιστείς μόνο στο εσωτερικό SSD / αποθηκευτικό.
  • Δεν έχει ανακοινωθεί ακριβώς ποια μεγέθη microSD υποστηρίζονται, αλλά λογικά θα υποστηρίζει κάρτες μεγάλου μεγέθους (π.χ. 512 GB ή και παραπάνω, ανάλογα με το στάνταρ που επιτρέπει η υλοποίηση της Valve).

Παιχνίδια — Τι θα τρέχει​

• Δεν θα είναι “μόνο προκαθορισμένα παιχνίδια”: η συσκευή είναι essentially mini-PC με SteamOS, οπότε θα μπορείς να τρέχεις όλα (ή τουλάχιστον τα περισσότερα) παιχνίδια που έχεις στη βιβλιοθήκη σου στο Steam (ανάλογα με τις απαιτήσεις τους και την απόδοση).
  • Η υπηρεσία Steam + Proton (ή η υποστήριξη μέσω SteamOS) θα επιτρέψει πολλά παιχνίδια Windows (ανάλογα με το έργο συμβατότητας), αλλά μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί σε πολύ απαιτητικά παιχνίδια ή σε τίτλους με anti-cheat που δεν υποστηρίζουν Linux.
  • Είναι επίσης πιθανό να εγκαταστήσεις άλλο λειτουργικό σύστημα (π.χ. Windows), αν θέλεις, αν υποστήριζεται (ανάλογα με την υλοποίηση της Valve).

Επέκταση μνήμης — Δεν νομίζεις ότι χρειάζεται;​

• Καταλαβαίνεις σωστά: αν δεν σκοπεύεις να έχεις πολύ μεγάλη συλλογή παιχνιδιών ή αν θέλεις να βασιστείς στον εσωτερικό SSD (512 GB ή 2 TB ανά έκδοση), μπορεί να μην χρειάζεσαι microSD ή άλλη επέκταση.
  • Αλλά η microSD δίνει ευελιξία: είναι φθηνότερη / πιο εύκολη λύση από ένα πολύ μεγάλο SSD, ειδικά αν βρίσκεις καλές κάρτες.
  • Επίσης, ακόμα και αν οι τιμές των καρτών μνήμης είναι ψηλές τώρα, μπορείς αργότερα να επενδύσεις σε μια μεγαλύτερη κάρτα, όταν οι τιμές πέσουν ή όταν έχεις περισσότερα παιχνίδια που θέλεις να αποθηκεύσεις.

Κίνδυνοι / Αβεβαιότητες​

Πιθανό να αλλάξουν οι τιμές πριν την κυκλοφορία — οι προβλέψεις είναι ακριβώς αυτό: εκτιμήσεις.

Δεν είναι σίγουρο ότι κάθε παιχνίδι του Steam θα “περπατάει” άψογα σε 4K / 60fps, ανάλογα με το πόσο απαιτητικό είναι και πόσο καλά το υποστηρίζει η GPU + το SteamOS + το FSR (αν χρησιμοποιείται upscaling).

Η microSD μπορεί να έχει πιο αργούς χρόνους φόρτωσης σε σχέση με το εσωτερικό SSD (ανάλογα την κάρτα), οπότε αν παίζεις παιχνίδια “βαριά” και συχνά, μπορεί να αντιληφθείς διαφορά.

Steam Machine 2TB – Εκτίμηση premium έκδοσης

Ρεαλιστική τιμή στην Ελλάδα: 1.050–1.200 €

Steam Machine 512GB – Εκτίμηση τιμής Ελλάδας

Ρεαλιστική τιμή στην Ελλάδα: 690–750 €

Τελευταία επεξεργασία:
ακούγονται διάφορα, απο γιο φίλου που παίζει οτι νέο έχει βγει και έχει σκάσει ένα κάρο χρήμα για επεκτάσεις και τα ρέστα, μου λέει απο £700 και πάνω (εξαρτάται το config)

Πολυ κατατοπιστικες οι πληροφοριες σου milntov, μερσι πολυ! Εν αναμονη λοιπον. Θα δουμε, θα αφισουμε αλλους να το δοκιμασουν (πιο εμπειρους) και θα πραξωμεν, αναλογως. Καλη περιπτωση, με την πρωτη ματια, για συνδεση με την TV, μου φαινεται, αλλα ειμαι και συγκρατημενος γιατι ... αλλα δε valve κελευει, αζ γιουζουαλ, με τις εταιριες

Έχω μια Nvidia 1050 TI 4GB, τα επόμενα 10 χρόνια ίσως να την αντιακαταστήσω. Συνεχίστε.. :D

Mα, γιατι οχι? Ωραια δεν περναμε, οσο τα συζηταμε? Τα ασχημα θαναι οταν αναγκαστουμε να βαλουμε το χερι στην τσεπη!

Έχω μια Nvidia 1050 TI 4GB, τα επόμενα 10 χρόνια ίσως να την αντιακαταστήσω. Συνεχίστε.. :D
Τερμα με την 1050 ti Μαριε :) Με τα μελλοντικά 8 gb vram της valve που διάβασα μιας και έχουμε τις ίδιες προσδοκίες στα specs για το σύγχρονο gaming ξαναέγραψα για την αναβάθμιση αλλά τέλος τωρα.:fafoutis:

Τhanks για το ποστ :thumbup::thumbup::thumbup:

Πίσω
Μπλουζα