Gaming News

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
στο amazon luna (standard, είναι πακέτο με το amazon prime), γραμμή 70αρα (FFTP) 4-5 συστήματα πάνω στο router, το pc με GbE, lag δεν είχε τουλάχιστον κάτι να είναι ενοχλητικό/εμφανές, μόνο 2-3 φορές σε ΄cut sceenes' και αν θυμάμαι αυτό το είχα δει όταν ήμουν σε linux μερικές εβδομάδες πριν -με 11 LTSC τώρα- το chrome κάπου ψιλο-κόλλαγε στο linux, μόνο μια φορά (παρασκευή βράδυ) με έβαλε και περίμενα με τις... ώρες για να αρχίσει - το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι στα δωρεάν - σαφώς και πολύ καλά κάνουν να δίνουν προτεραιότητα σε αυτούς που είναι συνδρομητές και στο luna

Από τα πιο ωραία γραφικά που μας έδωσε το 2025 σε παιχνίδι.

Πλέον έχουμε αρκετά παιχνίδια και single player που λόγο φωτορεαλισμου είναι σαν να βλέπεις ταινία.Εχω λιώσει αρκετά στην crt tv και δεν χορταινω να παίζω ξανά και ξανά.

Unreal Engine 5 γραφικά με νέο χάρτη στο body cam.

Από εδώ και πέρα πρέπει να είναι το ελάχιστο αυτα τα γραφικά σε σύγχρονο gaming pc.αφου μέχρι και στην 1050ti μου του 2015 έχει τρέξει το bodycam.

Μια rtx4080ti είναι περίπου 20 φορές πιο δυνατή από την κάρτα μου και η rtx 5090 περίπου 30 φορές οπότε και οι απαιτήσεις θα είναι 20 - 30 φορές μεγαλύτερες στον ρεαλισμό των γραφικών αν είναι να δώσει κάποιος ένα σωρό χρήματα για σύγχρονο gaming pc με σύγχρονες κάρτες γραφικών.

Όσο και ρεαλιστικά γραφίκα να έχει ένα παιχνίδι, αυτό το πράγμα που ρίχνει έναν γεμιστήρα για να σκοτώσει έναν εχθρό μόνο ρεαλιστικό δεν είναι. Ας βγάλουν μια επιλογή πιο ρεαλιστικά μια σφαίρα και ο επόμενος.

Πίσω
Μπλουζα