freaktmp
Expert
- Αντιδράσεις
- 12.175
Πες μας αν θες μερικες λεπτομερειες. Ποια υπηρεσια, τι γραμμη internet εχεις, πως σου φανηκε το lag;τα εντελώς online μπορεί να είναι και πιο φτηνή λύση,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πες μας αν θες μερικες λεπτομερειες. Ποια υπηρεσια, τι γραμμη internet εχεις, πως σου φανηκε το lag;τα εντελώς online μπορεί να είναι και πιο φτηνή λύση,
Απο αύριο 25 Μαρτίου 2026 στο Steam: https://store.steampowered.com/app/4370180/Flames_of_Freedom_1821/

Για κοίτα λίγο εδώ και πες μου τη γνώμη σου...Μιας και αυτές τις μέρες διάβαζα για ένα νέο παιχνίδι που οι gamers έχουν πάθει πολύ μεγάλο σοκ με με υπεργραφικα απ οτι γράφεται στο νέο παιχνίδι forza horizon 6 που ξεζουμιζει στο 100% την νέα γενιά.Αλλοι ουρλιάζουν στα γραπτά τους με γραπτά τύπου τι γραφικαααααααρεεεεεεεες είναι αυτές.
Μετά από αυτά τα πάρα πολλά σοκαριστικά γραπτά για τα νέα γραφικά αποφάσισα να ψαξω το θέμα να δω το νέο θαύμα στο επίτευγμα των νέων γραφικών.
Είδα ένα σωρό νέα βίντεο στο YouTube με σε υψηλή ανάλυση με την rtx 5090 και ακομη αναρωτιέμαι τι στο καλό βλέπουν όλοι οι gamers και παθαίνουν σοκ και δεν μπορώ να το δω εγώ? Τα γνωστά γραφικά της σειράς είδα που δεν με εντυπωσίασαν κάπου και από την βαρεμάρα δεν μπορούσα να βλέπω αλλο. Δεν ξέρω...υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πίστα που πρέπει να δω για να πάθω σοκ με τα γραφικά?
Μέχρι και στα ελληνικά άρθρα διάβαζα για τα γραφικά που είναι από άλλο πλανήτη και έλεγα τι στο καλό γίνεται?
![]()
Τα γραφικά του Forza Horizon 6 είναι από άλλο πλανήτη – Δείτε το τελικό trailer!
Η Microsoft και η Playground Games έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό trailer του Forza Horizon 6, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες σε PC, Xbox S...unboxholics.com
Τεσπα και μετά από όλα αυτά βλέπω και δοκιμές με την αρχαία 1050ti του 2016 με τα 4 gb vram να δω πως τρέχει το επίτευγμα της νέας γενιάς και το τρέχει μια χαρά και αυτό όπως και το προηγούμενο forza horizon 5
Μακάρι να μπορούσα να εντυπωσιαστω και εγώ σαν όλους τους gamers αλλά μπορεί να φταίει που έχω συνηθίσει με πιο φωτορεαλιστικα γραφικά στην CRT μου οπότε για να εντυπωσιαστω πλέον θέλω κατά πολύ ανώτερα γραφικά από αυτά η αν παίξω το παιχνίδι στην crt να αλλάξω γνώμη.
Όπως και να έχει καιρός να έρθει η επόμενη γενιά μπας και δούμε νέο ενδιαφέρον στα γραφικά.
Για κοίτα λίγο εδώ και πες μου τη γνώμη σου...