Gears of War

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.542
Μετα απο μια "καλη" νυχτερινη ενασχοληση με το Gears (παρα τη γκρινια της Mrs Wally ) εχω να σημειωσω τα εξης για το παιχνιδι

-δεν υπαρχει κατι που να μπορει να ακουμπησει τα γραφικα και την τεχνολογια του Gears

(ακομα και games που χρησιμοποιουν την ιδια μηχανη e.g το επερχομενο Rainbow6 στο 360,to UT2007 στο PS3 σε οτι footage εχω παρακολουθησει δεν μπορουν να ερθουν σε par - θελω να δω πιο φρεσκα videos απο το Crysis στο PC και το Alan Wake στο 360 για να εχω ολοκληρωμενη εικονα).

Τεραστιο drawing distance,HDR,AA,bloom,τα water effects κανουν το farcry να μοιαζει elementary,απουσια clipping,κλειδωμενο framerate με motion blur που δινει κινηματογραφικο χαρακτηρα,φουλ στa particicle effects ,καταπληκτικο texturing κτλ

-Το gameplay καταιγιστικο (πολυ tactical) και το AI των αντιπαλων BRUTAL!!

-Η μουσικη και ο ηχος ειναι εξαιρετικος

-To loading time ειναι μηδαμινο,σε σημειο να αναρωτιεσαι...

-Στο split screen οι λεπτομερειες και το frame rate μενουν ανεπαφα!

-Ο χειρισμος θελει προπονηση για να γινεις αρχηγοπουλος

-Εχει την πιο εξυπνη καμερα σε TPS που εχω συναντησει

-εκτος απο τα συνηθη multiplayer modes εχει και ενα φοβερο co-op

αυτα for now...

9.6 του έβαλε το Gamespot, την στιγμή που το διάσημο F.E.A.R. είχε μόνο 8.6...

Μιαμ! (αν και Game of the Year παραμένει για εμένα το ήδη θρυλικό Oblivion)

928234_20050919_screen005.jpg

Φιλε ΑΕΟΝ,το FEAR ειναι ενα ενδιαφερον fps,αλλα πολυ μονοτονο.Ειμαι φανατικος PC-gamer και ειδικα shooter-maniac.Αλλα η αληθεια να λεγετε...πολυ καλα γραφικα,ατμοσφαιρικος ηχος,σποραδικα τρομακτικο και κλειστοφοβικο...ΑΛΛΑ μονοτονο.Θα του εδινα το τιτλο του project και οχι του game.Τα ιδια ισχυουν και για το condemned(της ιδιας εταιριας)

Αν και Anti-console,πρεπει να πω οτι το GOW φανταζει πολυ ωραιο.Δεν ξερω βεβαια πως ειναι η αισθηση του gameplay.Δηλαδη αν ειναι επιπεδου PC και οχι αλλο ενα κονσολαδικο fps τυπου Black(βλ PS2)...

end of pc propaganda

yours,

the PC provacator

Μάλλον βρήκαμε τί θα παίζουμε στο XBox αυτόν τον χειμώνα. :-)

Μετά το Oblivion, δεν είχε βγει κάτι εξίσου καλό για μεγάλη οθόνη.

Υπάρχει κάποιο demo;

Lady Hawke...

δες και το CRYSIS και το (αγαπημενο μου) S.T.A.L.K.E.R...

θα σας πρηξω στο τελος με το stalker xexe :diablotin:

Δεν υπαρχει demo,αλλα αν κινητοποιησεις τον προεδρο να "βελτιωσει" το xbox σας θα εχετε τα real-things ;)

Shadow ,μπορει να εχω γινει μονοτονος με το GOW αλλα αν κατεβασεις κανα videaki θα δεις οτι δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη PC game αντιστοιχης κλασης...

Φιλε Wally,

δεν εχεις γινει καθολου μονοτονος.Καθε αλλο,ειναι ωραιο να βλεπω στη παρεα μας ατομα που γουσταρουν παιχνιδια πρωτου πλανου.

Αλλα μην λες μεγαλα λογια...:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Ναι, ξέρω σε τί αναφέρεσαι ;)

Από ότι μου είπε κάτι θα γίνει και με αυτό σύντομα.

Πάντως η προηγούμενη ιδιόχειρη προσπάθεια απέτυχε.

Wally είπε:
Δεν υπαρχει demo,αλλα αν κινητοποιησεις τον προεδρο να "βελτιωσει" το xbox σας θα εχετε τα real-things ;)

Το βίντεο το GOW είναι όντως το κάτι άλλο. Και αν κρίνω και απ'τον ενθουσιασμό του Wally, πρέπει να είναι το καλύτερο FPS μέχρι στιγμής.

Το STALKER πρέπει να είναι πολύ καλο κομμάτι, απ'ότι είδα στο site. Όσο για το Crysis με τα γραφικά που είδα, μαλλον θέλουμε καινούριο hardware σύντομα ....

:biglaugh: Condemned - Criminal Origins , Call of Juarez...

Και τα δύο με πολύ καλά γραφικά Αριστα θα έλεγα..

Το πρώτο αν έχει μια καλή κάρτα γραφικών θα αφήσεις τα ματάκια σου στο πάτωμα αλλά αν και ξεκεινάει πολύ καλά κάπου γίνεται κουραστικό με τα σκοτεινά και το σκότωσε....ο επόμενος!Το Condemned βάζει γυαλιά στο fear

χωρίς πολλά λόγια..Το δεύτερο και αυτό άριστο..Μας μεταφέρει στο farwest

άς πούμε κάτι σαν το Gunfright στον spectrum χε χε....το μυαλό μου εκεί ρε παιδί μου!!

Condemned - Criminal Origins , Call of Juarez...

Και τα δύο με πολύ καλά γραφικά Αριστα θα έλεγα..Το πρώτο αν έχεις μια καλή κάρτα γραφικών θα αφήσεις τα ματάκια σου στο πάτωμα!Αν και ξεκεινάει πολύ καλά κάπου γίνεται κάπου κουραστικό με τα σκοτεινά ταμπλό και το σκότωσε....ο επόμενος!Το Condemned βάζει γυαλιά στο fear χωρίς πολλά λόγια..Το δεύτερο και αυτό άριστο..Μας μεταφέρει στο farwest άς πούμε κάτι σαν το Gunfright στον spectrum χε χε....το μυαλό μου εκεί ρε παιδί μου!! :D

Πάντως το Half Life2 το έχω στα καλύτερα για να μην πω το καλύτερο!!!

Το Condemned ειναι παιχνιδαρα.Το πρωτο game που τελειωσα στο 360.

Παντως δεν ειχε την επιτυχια που του αρμοζε.....

Το GunFright δεν το ειχα τελειωσει (για να πω την αληθεια,δεν καταφερα να τελειωσω ΚΑΝΕΝΑ παιχνιδι της Ultimate Play The Game ως πιτσιρικας- της RARE παντως τελειωσα τα Conker,PDZ )

Ξερει κανεις να απαντησει αν το GEAR OF WAR ειναι τριτου η πρωτου προσωπου παιχνιδι μιας και μαθημενος απο παλια αν δεν βλεπω το SPRITE μου παιχνιδι δεν μπορω να παιξω. :D

αν και η photo δεν ειναι ουτε 4:3 ουτε 16:10 για να δινει απο μονη της ενα hint αλλα 16:9 πιστευω οτι η MS θα ακολουθησει με το Gears τη συνταγη του Halo2.

Shadow θα λιωσεις!!!! :D

Θα λιωσω φιλε... :D

Θα πρεπει να κανω υπομονη γυρω στον 1 χρονο(μεχρι να κλεισει τον κυκλο του στο 360) και φυσικα να στησω νεο PC.Μεχρι τοτε θα εχει βγει και το service pack 1 για τα vista:thumb:

EEEEEεεεεεεέτσι!!!!!!!!!

Έρχεστε στα λόγια μου!!!!!!!!!!!! :diablotin:

Πίσω
Μπλουζα