Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.542
Μετα απο μια "καλη" νυχτερινη ενασχοληση με το Gears (παρα τη γκρινια της Mrs Wally ) εχω να σημειωσω τα εξης για το παιχνιδι
-δεν υπαρχει κατι που να μπορει να ακουμπησει τα γραφικα και την τεχνολογια του Gears
(ακομα και games που χρησιμοποιουν την ιδια μηχανη e.g το επερχομενο Rainbow6 στο 360,to UT2007 στο PS3 σε οτι footage εχω παρακολουθησει δεν μπορουν να ερθουν σε par - θελω να δω πιο φρεσκα videos απο το Crysis στο PC και το Alan Wake στο 360 για να εχω ολοκληρωμενη εικονα).
Τεραστιο drawing distance,HDR,AA,bloom,τα water effects κανουν το farcry να μοιαζει elementary,απουσια clipping,κλειδωμενο framerate με motion blur που δινει κινηματογραφικο χαρακτηρα,φουλ στa particicle effects ,καταπληκτικο texturing κτλ
-Το gameplay καταιγιστικο (πολυ tactical) και το AI των αντιπαλων BRUTAL!!
-Η μουσικη και ο ηχος ειναι εξαιρετικος
-To loading time ειναι μηδαμινο,σε σημειο να αναρωτιεσαι...
-Στο split screen οι λεπτομερειες και το frame rate μενουν ανεπαφα!
-Ο χειρισμος θελει προπονηση για να γινεις αρχηγοπουλος
-Εχει την πιο εξυπνη καμερα σε TPS που εχω συναντησει
-εκτος απο τα συνηθη multiplayer modes εχει και ενα φοβερο co-op
αυτα for now...
-δεν υπαρχει κατι που να μπορει να ακουμπησει τα γραφικα και την τεχνολογια του Gears
(ακομα και games που χρησιμοποιουν την ιδια μηχανη e.g το επερχομενο Rainbow6 στο 360,to UT2007 στο PS3 σε οτι footage εχω παρακολουθησει δεν μπορουν να ερθουν σε par - θελω να δω πιο φρεσκα videos απο το Crysis στο PC και το Alan Wake στο 360 για να εχω ολοκληρωμενη εικονα).
Τεραστιο drawing distance,HDR,AA,bloom,τα water effects κανουν το farcry να μοιαζει elementary,απουσια clipping,κλειδωμενο framerate με motion blur που δινει κινηματογραφικο χαρακτηρα,φουλ στa particicle effects ,καταπληκτικο texturing κτλ
-Το gameplay καταιγιστικο (πολυ tactical) και το AI των αντιπαλων BRUTAL!!
-Η μουσικη και ο ηχος ειναι εξαιρετικος
-To loading time ειναι μηδαμινο,σε σημειο να αναρωτιεσαι...
-Στο split screen οι λεπτομερειες και το frame rate μενουν ανεπαφα!
-Ο χειρισμος θελει προπονηση για να γινεις αρχηγοπουλος
-Εχει την πιο εξυπνη καμερα σε TPS που εχω συναντησει
-εκτος απο τα συνηθη multiplayer modes εχει και ενα φοβερο co-op
αυτα for now...