Gears of War

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
PC GAMING RULESSS!!!!!!!!!!!!!

Βάζω στοίχημα πως στο PC θα είναι ανώτερο από ότι στο 360......

Aαααα μπαγιατικο gaming (ουτε καν retro!!!) :D :D

Κατ΄εσέ φίλτατε... Κατ' εσέ!!!!!!!

Aν ακολουθησουν την τακτικη του Halo2 , να περιμενεις να το παιξεις τελη του 2008...

Pooky συμφωνουμε!!

OTAN βγει,πιστευω θα δεν θα ακολουθησει το παραδειγμα του Ηalo1 και θα βγει αρτιοτερο (αμα μαλιστα μπουν και τα Vista στο xbox live,κατι που εχουν προανναγειλει, τοτε θα λυνουμε τις διαφορες μας διαδικτιακα :D , αν και θα εχω ενα αδικο πλαεονεκτημα 1,5 χρονου :D :D)

Wally μου μέχρι να βγει στο PC θα έχω ήδη ένα 360, οπότε, άτοπο. Απλά λόγω του DX10, του νέου λειτουργικού και των νέων καρτών γραφικών το παιχνίδι θα βγει όντως αρτιότερο.

Ε, με τρώει ένα 360 για τα Χριστούγεννα όσο τίποτε άλλο φίλε...... Χε χε είδα το GOW και έπαθα την πλάκα μου, μένει μόνο το pad να συνηθίσω, αλλά τι στο καλό, μια ιδέα είναι και αυτό τελικά........

Πρέπει να κανονίσουμε home meeting για να δω το set up σου, ε φυσικά εσύ θα αναλάβεις τα έξοδα του διαζυγίου με την Μrs Pooky, αν και την βρίσκω εξαιρετικά θετική ως προς την αγορά προβολικού, πράγμα που δεν το περίμενα!!!!!!!!

Μονο δικηγορο δεν εχουμε στο forum!! :D

/off topic start/

Πριν από λίγο στο διάζωμα της λεωφόρου Μεσογείων καθώς περίμενα στο κέντρο του δρόμου να περάσω απέναντι βρήκα ένα φοβισμένο γατούλη που έκλαιγε.... Τον πήρα και τον πέρασα απέναντι και με ακολούθησε μέχρι το σπίτι. Αφού τον έσκασα στο φαί και του παραχώρησα το χώρο του πρόσφατα αποθανόντα φίλου μου, και με τον ανιψιό μου να τον έχει ταράξει στα χάδια, αποφασίσαμε να του δώσουμε όνομα......

Και το όνομα αυτού.... Wally

/off topic end/

Παιδιά αύριο το απογευματάκι θα μπορώ να σας πω την προσωπική μου γνώμη για το Wii μια και θα πάμε με τον φίλτατο telonio στο Athens Hilton για να δούμε από κοντά το νέο τεχνολογικό επίτευγμα της Nintendo. Μέχρι τότε, υπομονή. :rolleyes:

Αν και όταν έχεις δει το Gears Of War.........

Η couch-attitude μου σε ενεπνευσε? :D

Θα ηθελα και εγω να ερθω Hilton, γιατι διαβαζω διαφορα στο Insomnia...

Μεχρι ποτε ειναι?

Wally, μέχρι την Τρίτη το μεσημεράκι.

Α και ο Wally μας τώρα την έχει αράξει σε έναν καναπέ....

Βρε μπας και επικοινωνείτε με τηλεπάθεια; (Mάλλον με wireless....)

Πάντως αν θες επικοινώνησε μαζί μας, αύριο κατά τις 5 θα είμαστε εκεί. Αν σε βγάλει ο δρόμος σου έλα!!!!!!!!!!

"don’t hold your breath until the Gears Trilogy is released for Windows computer because you will die of asphyxiation”

http://www.xboxic.com/news/2042

Παπαλα το Gears απο το PC

Αρχιζω και γινομαι ΠΡΑΣΙΝΟΣ!!!!!!! :animangry:

και οχι το χρωμα του 360 αλλα αυτο του ΧΟΥΛΚ :animangry:

Φτιαξανε 1 παιχνιδι και την ειδανε(η MS).AAAARRRRRGGGGGHHHH

Παιδιά ο πρόεδρος το είδε χθες για πρώτη φορά εν δράσει (Wally τα datawrite είναι super!).

Δυο λέξεις μόνο: Αδρεναλίνη & Ηδονή!

Μπορεί να είμαι retromaniac αλλά είμαι και cutting edge psycho, οπότε βούρ στον πατσά!

Οι 3 CPUs του 360 θα αναστενάξουν :diablotin:

2.000.000 κομματια σε 6 εβδομαδες..."Τhe Fastest-Selling Next-Generation Console Game"...Gears of Win :D

Έχω την αίσθηση οτι θα περάσει καιρός μέχρι να δούμε αντίστοιχης τελειότητας παιχνίδι (εκτός αν οι φίλοι μας στην pSony ετοιμάζουν τίποτα και δεν το λένε :P )

Gears of War - Bloodiest Weapons Guide

Ειδικα αφιερωμενο στον φιλτατο Wally.

Aν και ειμαι kamikazi Pc-ας,πρεπει να παραδεχτω οτι μου εκαναν εντυπωση αυτα που ειδα.Μακαρι να βγει στο PC,αν και η Μ$ λεει το αντιθετο :animangry: .Εχω το S.T.A.L.K.E.R και το Crysis ομως :diablotin:

http://www.gamesradar.com/us/xbox360/game/features/article.jsp?articleId=200612151455196009&releaseId=2005122011355464042&sectionId=1003&pageId=20061215145843144091

thanx shadow!!!!!!!!παντα ενημερος!!

εχω εφαρμοσει oλα απο τα Bloodiest Weapons που αναφερει το link :diablotin: ...οι πριονιες ειναι αλλο πραγμα!!!!!! :D

Πίσω
Μπλουζα