Μακαρι να υπαρχει το GRM σε 2-3 χρονακια να τα πουμε...manos426f είπε:-Anti-consoling mode ON
Εμ,θα βγει και στα PC,την ίδια περίοδο όμως αυτή τη φορά φαντάζομαι,έτσι...;
Για να συγκρίνουμε για μια ακόμη φορά διαφορές....!!
-Anti-consoling mode OFF
Το συγκεκριμένο πόστ σου πηγαίνει προφανώς σε συνέχεια του ανάλογου δικού μου αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να πεις. Το ότι ευχαριστώ τον wally σε πείραξε; Δεν είμαι φαν μπόυ καμίας κονσόλας και ας έχω αγοράσει το 360. Να μου περίσσευαν τόσο και θα αγόραζα και το ps3. Και πραγματικά διασκεδάζω με την φιλική κόντρα που έχετε εσύ και ο wally. Πέρα από αυτά, δεν ψάχνομαι και δεν κοιτάζω να ανακαλύψω νέα για το 360, κανούργια παιχνίδια, cadgets κτλ. Για το commando που έγραψα πως θα βγεί σε άλλο thread του keeper, το βρήκα τυχαία. Πιο συγκεκριμένα. Το gears of war ήταν ο λόγος που αγόρασα το 360. Συνεπώς χάρηκα - δεν τρελάθηκα - κατα κάποιο τρόπο που διάβασα πως θα βγεί και δεύτερο μέρος. Έτσι λοιπόν πόσταρα ένα ευχαριστώ στον Πάνο για την πληροφορία. Που είναι το περίεργο και βαράς το κεφάλι σου αγαπητέ;AARDVARK είπε:Ναι thanks wally για την ενημερωση .
Καλό είναι να πούμε και την αλήθεια τελικά σχετικά με αυτό το "άρθρο" και το κράξιμο που έφαγε το Gamepro...AARDVARK είπε:Μεσες ακρες απο οτι λεει βιαζεται να το βγαλει η m$ τις γιορτες λογω οτι τα εχει εν αναμονη του Metal Gear.
It is complete nonsense. We have not announced a sequel to Gears of War to Gamepro or anyone else for that matter.