Gears of War

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
έτσι....έτσι....

4 νεοι χαρτες διαθεσιμοι (Hidden Fronts map pack)

786_0003.jpg

Οι shaders στα κόκκινα, έτσι ...; Amazing stuff :thumb:

Μου το φέρανε δώρο και ακόμη δεν έχω προλάβει νʼ ασχοληθώ.Μετά απο αυτά που διάβασα θα βάλω στην άκρη την Lara για λίγο και θα ασχοληθώ μαζί του,πρέπει να είναι πολύ καλό. :)

To Hidden Fronts Multiplayer Map Pack είναι πλεον διαθέσιμο δωρεάν...

76661956ox5.png

Δηλαδη το Νοεμβρη το μενου θα περιεχει εξωγηινους φλαμπε...

Κάτσε να έρθει με το καλό, και μετά ας βγάλουν και φρικασέ με εξωγήινους! :biglaugh:

Απο οτι ακουγεται το Gears 2 θα ανακοινωθει στις 20 Φλεβαρη...

Και οι "φημες" που ξεφυτρωσαν σημερα:

-Unreal 3.5 engine :headbangdude:

-4 new weapons

-Twice as big as the previous game...

-Controllable Air Vehicles (στο δρομο που χαραξε ο βασιλιας :D )

-New methods of Melee (μυαλα στα μπλεντερ?)

-No fucking time to catch your breath ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

-New action set pieces

-Outdoor environments to include battlefield wars

Αυτά είναι...ανυπομονώ! Thanks Wally!

-Anti-consoling mode ON

Εμ,θα βγει και στα PC,την ίδια περίοδο όμως αυτή τη φορά φαντάζομαι,έτσι...; :D

Για να συγκρίνουμε για μια ακόμη φορά διαφορές....!! :biglaugh: :biglaugh:

-Anti-consoling mode OFF

:D :D :D :D

Ναι thanks wally για την ενημερωση . :banghead:

manos426f είπε:
-Anti-consoling mode ON
Εμ,θα βγει και στα PC,την ίδια περίοδο όμως αυτή τη φορά φαντάζομαι,έτσι...; :D

Για να συγκρίνουμε για μια ακόμη φορά διαφορές....!! :biglaugh: :biglaugh:

-Anti-consoling mode OFF

:D :D :D :D
Μακαρι να υπαρχει το GRM σε 2-3 χρονακια να τα πουμε...:biglaugh:

Παντως μεχρι το Νοεμβρη αισιοδοξω οτι το φορουμακι θα υπαρχει για να τα "μιλησουμε τοτενες" (να δειτε και τι χανετε...μετα λαμπαδες στον Αη Φανουρη να το φανερωσει γρηγορα και στα PCια... :D )

Tι έγινε,σε έπιασε ένα ξαφνικό άγχος σχετικά με το μέχρι πότε θα είμαστε εδώ να τα λέμε ή μου φαίνεται...;; :D :D :D

AARDVARK είπε:
Ναι thanks wally για την ενημερωση . :banghead:
Το συγκεκριμένο πόστ σου πηγαίνει προφανώς σε συνέχεια του ανάλογου δικού μου αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να πεις. Το ότι ευχαριστώ τον wally σε πείραξε; Δεν είμαι φαν μπόυ καμίας κονσόλας και ας έχω αγοράσει το 360. Να μου περίσσευαν τόσο και θα αγόραζα και το ps3. Και πραγματικά διασκεδάζω με την φιλική κόντρα που έχετε εσύ και ο wally. Πέρα από αυτά, δεν ψάχνομαι και δεν κοιτάζω να ανακαλύψω νέα για το 360, κανούργια παιχνίδια, cadgets κτλ. Για το commando που έγραψα πως θα βγεί σε άλλο thread του keeper, το βρήκα τυχαία. Πιο συγκεκριμένα. Το gears of war ήταν ο λόγος που αγόρασα το 360. Συνεπώς χάρηκα - δεν τρελάθηκα - κατα κάποιο τρόπο που διάβασα πως θα βγεί και δεύτερο μέρος. Έτσι λοιπόν πόσταρα ένα ευχαριστώ στον Πάνο για την πληροφορία. Που είναι το περίεργο και βαράς το κεφάλι σου αγαπητέ;

Gears of War 2

Μεσες ακρες απο οτι λεει βιαζεται να το βγαλει η m$ τις γιορτες λογω οτι τα εχει :nervous: εν αναμονη του Metal Gear. :D

2244908785_098d2e525d_b.jpg

Αντε θα εχω αλλη μια ανθρωποτητα να σωσω στις γιορτες...σκατοδουλεια...τουλαχιστον θα ειναι in glorious UnrealEngine 3.5

...the war is over

AARDVARK είπε:
Μεσες ακρες απο οτι λεει βιαζεται να το βγαλει η m$ τις γιορτες λογω οτι τα εχει :nervous: εν αναμονη του Metal Gear. :D
Καλό είναι να πούμε και την αλήθεια τελικά σχετικά με αυτό το "άρθρο" και το κράξιμο που έφαγε το Gamepro... ;)

Rein suggests GamePro is talking s**t, they have no GoW 2 exclusive

It is complete nonsense. We have not announced a sequel to Gears of War to Gamepro or anyone else for that matter.

GamePro embarrasses themselves with 'Gears of War 2 Exclusive'

Οπότε από όλη αυτή την σελίδα που βλέπουμε, το μόνο χρήσιμο κομμάτι είναι το "Prevent your XBox 360 from overheating" :D :D :D

Αν και μάλλον είναι το ίδιο πιθανό να το καταφέρετε με το "prevent the sun from shining" :diablotin:

(όλο στον Aardvark την έλεγα, ας την μπω λίγο και στον Wally...) :)

Πίσω
Μπλουζα