Ετσι όπως τα λες είναι. Κι εγώ έπαθα πλάκα όταν είδα ότι σήμερα ανοίχτηκε θέμα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ λοιπόν για την καταπληκτική αυτή ταινία ορόσημο των 80s που ειλικρινά δε θυμάμαι κάποια άλλη αυτή τη στιγμή που να συνδιάζει κωμωδία με φαντάσματα. Απλά εξαιρετική!metalcandyman είπε:Με κανει τρομερη εντυπωση πολλες φορες για το πως γεινεται να μην υπαρχουν θεματα για ταινιες κλπ που τα εχουμε συζητησει σε ενα σωρο αλλα ασχετα θεματα οπως για παραδειγμα με το πολυαγαπημενο Ghostbusters.
Σωστο αυτο...metalcandyman είπε:Με κανει τρομερη εντυπωση πολλες φορες για το πως γεινεται να μην υπαρχουν θεματα για ταινιες κλπ που τα εχουμε συζητησει σε ενα σωρο αλλα ασχετα θεματα οπως για παραδειγμα με το πολυαγαπημενο Ghostbusters.
Μιας και ανέφερες το παιχνίδι, εγώ είχα ασχοληθεί με αυτό για το Master System. Ακατανόητο παιχνίδι αν δεν έχεις το manual και φυσικά έμενα πάντα στην πρώτη οθόνη αφού δεν καταλάβαινα τι γίνεται.Uskoke είπε:...Και να μην ξεχνάμε και το παιχνίδι Ghostbusters στον αγαπημένο Commodore 64 του καλύτερου φίλου μου, με πολύ μεγάλη δυσκολία είχαμε μια δυο φορές δει το τέλος, μιας και ήταν αρκετά δύσκολο και για την ηλικία μας τότε.
Eδω το Review για το συγκεκριμενο....Και να μην ξεχνάμε και το παιχνίδι Ghostbusters στον αγαπημένο Commodore 64 του καλύτερου φίλου μου, με πολύ μεγάλη δυσκολία είχαμε μια δυο φορές δει το τέλος, μιας και ήταν αρκετά δύσκολο και για την ηλικία μας τότε.
Πολύ πιθανόν να είχαν κόψει κάτι, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με τα κανάλια. Αφού όπως λες είχες δει πολλές φορές το μαγνητοσκοπημένο, θα το θυμόσουν. Πάντως αυτή η σκηνή είναι χαρακτηριστική και όσες φορές την έχω δει την ταινία, από διάφορες πηγές, δεν θυμάμαι να μην την είχα δει ή να έλλειπε.filmmusic είπε:Καλησπέρα!Ήθελα να ρωτήσω κάτι, κυρίως αυτούς που είχαν δει την ταινία μόνο στην TV.
Χθες είδα το Bluray! Εκπληκτικό, κλασική ταινία, κτλ.
Η τελευταία φορά που είδα την ταινία ήταν πριν 20 χρόνια ή και παραπάνω, σε κασέτα που είχα γράψει από την TV.
Θυμάμαι την είχα δει πολλές φορές.
Τώρα που είδα το Bluray όμως, δε θυμόμουν καθόλου τη σκηνή με τον Μάρεϊ που πήγε στο διαμέρισμα της Ντάνα, και αυτή αιωρούνταν πάνω από το κρεβάτι και μίλησε και με δαιμονική φωνή.
Πιστεύω θα το θυμόμουν γιατί θα ήταν τρομακτικό για ένα παιδάκι.
Αυτό που θυμάμαι ήταν αυτόν να μπαίνει στο διαμέρισμά της, και μετά να παίρνει τηλέφωνο τους συνεργάτες του, οπότε και σκέφτηκα ότι το είχαν "κάνει" στο μεταξύ.
Μήπως την είχαν κόψει αυτή τη σκηνή στην τηλεόραση;
Από κρατικό κανάλι την είχα γράψει. Και νομίζω όλες τις φορές που την είχα δει ήταν από αυτή την κασέτα.Imgema είπε:Πολύ πιθανόν να είχαν κόψει κάτι, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με τα κανάλια. Αφού όπως λες είχες δει πολλές φορές το μαγνητοσκοπημένο, θα το θυμόσουν. Πάντως αυτή η σκηνή είναι χαρακτηριστική και όσες φορές την έχω δει την ταινία, από διάφορες πηγές, δεν θυμάμαι να μην την είχα δει ή να έλλειπε.