Ναι...Λες και θα καταφέρναμε να τα δούμε.... Το κατέβασα για να πάρω το αίμα μου πίσω για όσα είχα υποφέρει 30 χρόνια πριν. Μισή ώρα μετά στο τσακ συγκρατήθηκα από το να πετάξω το joystick στην τηλεόραση. Μιλάμε για εκνευριστικά δύσκολο παιχνίδι. Και το χειρότερο είναι ότι είναι "δίκαιο", δεν αισθάνεσαι ότι χάνεις γιατί το παιχνίδι δεν έχει καλό χειρισμό ή γιατί σε βάζει σε αδύνατες καταστάσεις, απλά χάνεις γιατί δεν είσαι αρκετά καλός. Ως γνωστόν η μεταφορά ήταν πολύ καλή και η συγκεκριμένη έκδοση είναι ακόμα καλύτερη. Βάλτε όλα τα cheats on για να προχωρήσετε αλλά και πάλι θα τα βρείτε μπαστούνια.billy είπε:Εξαιρετικά νέα !! Θα κατεβασθεί άμεσα. Ενα απο τα μεγάλα παράπονα για την original κυκλοφορία της Elite (που αφορούσε τους οκτάμπιτους micros), ήταν και ο περιορισμένος αριθμός στις πίστες. Με ιδιαίτερη χαρά βλέπω ότι η remastered έκδοση, εκτός απο διάφορες βελτιώσεις σε γραφικά & ήχο, έχει "πουσάρει" και τα levels.
Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιo συμπολεμιστή amstrad-user - αν και έχω πλέον πολύ καιρό που δεν έχω κατεβάσει νέα έκδοση οποιουδήποτε emu (λόγω περιορισμένου χρόνου).Ace είπε:Καλώς τον φίλο μου τον billy, με ένα λεπτό διαφορά! Τι καλύτερο, από το να με επικυρώνει ένας από τους Emulation Gurus του forum...
Lol ...ε, καλά, μην είσαι τόσο αρνητικός. Προσωπικά δεν με χαλάει να υπάρχουν επιπλέον levels (έστω και αν εμείς οι "κοινοί θνητοί" gamers, μόνο με cheats θα μπορούσαμε να τα παίξουμε... :supergrin: ).Leon είπε:Ναι...Λες και θα καταφέρναμε να τα δούμε....
Aααα, πολύ ωραία !! Thanks για την πληροφορία, Ace. (και επι τη ευκαιρία, συμφωνώ με αυτό που έγραψες περί "new challenge" για όσους έχουν μάθει να παίζουν σε arcade & console εκδόσεις - όπως ο Μetal. Νομίζω πως έτσι κι αλλιώς είναι θέμα συνήθειας... )Ace είπε:billy, αφήνεις το πάνω mapped και στο joystick up και στο fire 2, οπότε κάνεις άλμα με το fire 2 και εξακολουθείς να ανεβαίνεις σκάλα με το joystick up, αλλά τίποτα βέβαια, δεν θα σ' εμποδίσει να ανέβεις μια σκάλα με το fire 2 - χωρίς autofire, θα έχει σίγουρα πολύ πλάκα- και να κάνεις άλμα με το joystick up!