Ναι...Λες και θα καταφέρναμε να τα δούμε....billy είπε:Εξαιρετικά νέα !! Θα κατεβασθεί άμεσα.Ενα απο τα μεγάλα παράπονα για την original κυκλοφορία της Elite (που αφορούσε τους οκτάμπιτους micros), ήταν και ο περιορισμένος αριθμός στις πίστες. Με ιδιαίτερη χαρά βλέπω ότι η remastered έκδοση, εκτός απο διάφορες βελτιώσεις σε γραφικά & ήχο, έχει "πουσάρει" και τα levels.
![]()
Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιo συμπολεμιστή amstrad-user - αν και έχω πλέον πολύ καιρό που δεν έχω κατεβάσει νέα έκδοση οποιουδήποτε emu (λόγω περιορισμένου χρόνου).Ace είπε:Καλώς τον φίλο μου τον billy, με ένα λεπτό διαφορά! Τι καλύτερο, από το να με επικυρώνει ένας από τους Emulation Gurus του forum...
LolLeon είπε:Ναι...Λες και θα καταφέρναμε να τα δούμε....![]()
Aααα, πολύ ωραία !! Thanks για την πληροφορία, Ace.Ace είπε:billy, αφήνεις το πάνω mapped και στο joystick up και στο fire 2, οπότε κάνεις άλμα με το fire 2 και εξακολουθείς να ανεβαίνεις σκάλα με το joystick up, αλλά τίποτα βέβαια, δεν θα σ' εμποδίσει να ανέβεις μια σκάλα με το fire 2 - χωρίς autofire, θα έχει σίγουρα πολύ πλάκα- και να κάνεις άλμα με το joystick up!