Αυτο ειναι το θεμα φιλαρακι οτι ολα αυτα τα εγραψα για ανθρωπους σαν και σενα που το εχουν απωθημενο οποτε αν γουσταρεις να το ξαναπιασεις στα χερια σου πιστευω να σε βοηθηση ο οδηγος αλλα και το βιντεο με το gameplay μου που ανεβασα.Shinobi είπε:Μεγάλε δε παίζεσαι. Μιλάμε για εγχειρίδιο όχι review. Αυτό το παιχνίδι είναι απο τα απωθημένα που έχω στα arcade γιατί ποτέ δε μπόρεσα να προχωρήσω πέρα απο τη πρώτη πίστα, πανδύσκολο πραγματικά.
Δεν ξερω για βιβλίο διοτι δεν ειμαι εκδότης... αλλα metalcandyman αν ενδιαφέρεσε να δημιουργίσεις ιστοσελίδα με την ιστορία των video games ενδιαφέρομαι να σε βοηθήσω αφιλοκερδός.divined είπε:Καλά αν μαζέψεις όλα τα reviews σου εδώ μέσα, metalcandyman, γράφεις κανονικό βιβλίο με την ιστορία των video games. Μιλάμε για απίστευτη ανάλυση. Συγχαρητήρια!!
Ευχαριστω πολυ φιλαρακι αλλα δεν εχω τετοιες φιλοδοξιες το μονο που θελω ειναι να κανω την τρελα μου να γραφω κανενα review να ανεβαζω παιχνιδια οποτε εχω χρονο κλπ τιποτα παραπανω.Ευχαριστω πολυ παντως και παλι.seeder είπε:Δεν ξερω για βιβλίο διοτι δεν ειμαι εκδότης... αλλα metalcandyman αν ενδιαφέρεσε να δημιουργίσεις ιστοσελίδα με την ιστορία των video games ενδιαφέρομαι να σε βοηθήσω αφιλοκερδός.
Ε ολο και κατι λιγα(που λεει ο λογος ) εφαγα :gyros: και ηπιαsephirothson είπε:Πόσες ρετσίνες και πόσα σουβλάκια έφαγες όταν το έγραφες όλα αυτό ρε άρχοντα?? Πολλά respect
Σίγουρα! Σαν άθλιος gamer που είμαι προσωπικά μου φαίνεται εξωγήινο να παίζει κάποιος έτσι. Και μόνο που το κοίταζα είχα χάσει 100 φορές περισσότερεςGregoryGR είπε:Στα ντουζενια σου, πρεπει να ησουν ο χειροτερος πελατης για τα ουφαδικα!