[Giochi Preziosi] Retro επιτραπαίζουμε!

gremlinakos

RetroActive
Joined
28 Οκτ 2007
Μηνύματα
523
Αντιδράσεις
164
Έτσι λέγεται το καινούργιο επιτραπέζιο παιχνίδι αναμνήσεων-ερωτήσεων της GIOCHI PREZIOSI! Το πέτυχα σήμερα σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών (υποτίθεται). :p

Δε το πολυψαχούλεψα αλλά πρόκειται για ερωτήσεις μουσικής,τηλεόρασης κτλ κτλ από 80s,90s,2000. Τουλάχιστον έτσι γράφει το κουτί.

Για την ιστορία η τιμή του (20 ευρώ) είναι λίγο τσουχτερή για την εποχή, δεδομένου πως παίρνεις <<κύβο>> στο σακί, κι αυτό το 2000+ σε συνδυασμό με το retro, δημιουργούν ένα σχήμα οξύμωρο, τουλάχιστον για τα δικά μας δεδομένα! Αν το έχει πάρει κάποιος, και γενικά όποιος το πάρει ας μας πει εντυπώσεις!

Προβολή συνημμένου 117688
 
Ενα μικρό ταμπλό με μόλις 46 τετράγωνα, 6 πιόνια και 251 κάρτες με 1004 ερωτήσεις ρετρό περιεχομένου!! Μια μικρή αλλά ενδιαφέρον κυκλοφορία ιδικά για μας τους ρετροφάν. Παρ όλα αυτά έχω κάποιες ενστάσεις σχετικά με την τιμή του!!
 
καλο δειχνει..το αγορασε καποιος?
 
Το παιχνιδι πραγματικά αποτελεί έκπληξη! Πολυ διασκεδαστικό περιεχόμενο, tricky καθώς σε βάζει αμέσως στο retro κλίμα, οι απαντήσεις σου έρχονται στο μυαλό κι όμως δυσκολεύεσαι να θυμηθείς! 1000+ ερωτήσεις οι περισσότερες απο δεκαετία 80s. Οι κάρτες ειναι με 4 ερωτήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας σε διάφορες θεματολογίες όπως σειρές, μουσική κτλ και η τελευταία λέγεται Τρελή Λεπτομερια την οποία για να την απαντήσεις πρεπει να εισαι ολίγον καμμενος! Ολα τα λεφτά ειναι τα πιόνια του παιχνιδιού τα οποία ειναι αγαπημένοι ήρωες όπως ο Μπιλιας, το Αστροπελεκι, ο Ακάλυπτος, ο Χλαπατσας κόκ.

Για όλους της γενιάς μας 80s, 90s ειναι πραγματικά απολαυστικό! Βγάζει γέλιο ειδικά οταν παίζεται σε ομάδες.

Σχετικά με το κουτί το βρήκα οκ, εμένα απο την άλλη μου τη σπάει να αγοράζω τεράστια κουτιά και μεσα να βρίσκω τα βασικά.

Καμία σχέση με το παραπάνω logo- αυτό είχε να κάνει με λογότυπα brands
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λεπτομεριεςγια επιτραπεζιο Retro

Για επιπλέον λεπτομεριες μπείτε στη σελιδα http://www.retrogame.gr επίσης στο κουτί γράφει κ για σελιδα στο fb https://www.facebook.com/Retro.Game.GR

Κάτι πολυ καλο επίσης ειναι πως αν κάποιος στη παρέα εχει εφαρμογή αναγνώσης qr codes το παιχνιδι συνεχίζεται και με online ερωτήσεις με βίντεο κτλ!
 
Βίντεο και ερωτήσεις online? Αυτό πολύ ενδιαφέρον!!
 
Πίσω
Μπλουζα