Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.558
Καταραμενε Τακη-τζουνε,ξερεις οτι δεν μ'αρεσει εκει και οτι ερχομαι για την παρεα(αντιθετως με εσενα που δεν ηρθες χθες για την παρεα ).keeper7k είπε:Φταίω εγώ να πώ τώρα ποιόν πετυχαίνω κάθε φορά που εξορμώ στα στέκια των ποζεράδων;; :tease:
Που εξαφανίστηκες ρε συ, μετά ;Omenforever είπε:What a night!
Ευχαριστώ για την παρέα παιδιά...
Ναι βασικά σας έψαξα κι εγώ. Είχα μείνει για να ψάλλω το “The Crown Αnd The Ring” και με το που τελειώνει κοιτάω πίσω μου και δε σας είδα πουθενά. Πάντως όλα πήγαν καλά γιατί πέτυχα ταξί περίπου είκοσι λεπτά αργότερα και πήγα στον προορισμό μου.exetlaios είπε:Που εξαφανίστηκες ρε συ, μετά ;
Σε ψάχναμε με Alucard, Emerenciaos για να σε πάμε μέχρι το ΤΡΑΜ,
αλλά δε σε βρίσκαμε πουθενά ;
Η απόσταση που έκανες πάντως, δίχως αμφιβολία είναι αρκετή, για να ονομαστείς SWORDBROTHER OF THE EVENT !Omenforever είπε:Ναι βασικά σας έψαξα κι εγώ. Είχα μείνει για να ψάλλω το “The Crown Αnd The Ring” και με το που τελειώνει κοιτάω πίσω μου και δε σας είδα πουθενά. Πάντως όλα πήγαν καλά γιατί πέτυχα ταξί περίπου είκοσι λεπτά αργότερα και πήγα στον προορισμό μου.
Ελπίζω να μην είναι έτσι όπως τα λές φίλε Wally, παρ'όλα αυτα εάν πήραν τέτοια απόφαση οι MANOWAR θα την σεβαστώ απόλυτα, κ τώρα που το σκέφτομαι οι MANOWAR αξίζουν πολλά παραπάνω απο το χθεσινο show κ το λέω αυτό διότι είδα πολυ κόσμο να γιουχάρει κ να βρίζει (με το ζόρι κρατήθηκα να μην ξεκινήσω καβγά) όταν ο Joey Demaio πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει!Απορώ γιατί σπάστηκε αυτη η μερίδα κόσμου...τι περίμεναν δηλαδή, να λύσει καμμιά μαθηματική εξίσωση? Οπως είδα τα πράγματα, οι πραγματικά αφοσιωμένοι οπαδοί ήταν λίγοι...Wally είπε:Τωρα που ηρεμησαμε καπως θα γραψω δυο αραδες με τις σκεψεις μου
*Ολα τα support συγκροτηματα πλην των Epica ηταν για τα μπαζα (δεν ξερω για τους Innerwish μιας και δεν τους προλαβα)
*Οι Manowar ΔΕΝ θα ξαναρθουν.
Οσοι θυμουνται τι ειπε ο DeMaio για μαλακες δημοσιογραφους και promoters αλλα και οτι ο Adams δεν ειπε το κλασικο "Θα ξαναρθουμε" αλλα το "Δεν θα σας ξεχασουμε ποτε" ,καταλαβαινουν...
Το αλμπουμ ΘΑΦΤΗΚΕ απο τον ελληνικο γραπτο και ηλεκτρονικο τυπο και γι αυτους τους καραγκιοζηδες παραλιγο να μην δουμε Manowar ουτε εχτες.
Να ζησουμε να τους θυμομαστε λοιπον ή ραντεβου τον Ιουλη στη Γερμανια στο Magic Circe Festival
Κουφάθηκα ! Δεν τα είχα υπόψιν μου αυτά ! :animeek:Emerencios είπε:... Από κάψιμο μαγαζιού για αρνητική κριτική μέχρι και ξυλοφόρτωμα συγκεκριμένου συντάκτη για αρνητικά σχόλια...