Goodbye Sir Sean Connery

Αλήθεια είχε αρχίσει από τότε να χάνει μαλλιά ή όταν το φορούσε ήταν, ας πούμε, για λόγους στυλ και μόνο;
Ναι είχε αραιά μαλλία. Περουκίνι φορούσε μόνο στις ταινίες. Είπα ότι δεν φορούσε περουκίνι στην φυσική του ζωή γιατί εκείνη την εποχή ΄Ελληνες γόητες του κινηματογράφου φορούσαν!!!!!!

Δεν εμφανίστηκε, δηλαδή. Τον εμφάνισαν :diablotin:
Δεν το καταλαβαίνω αυτό........
 
Ερώτηση: Σε ποιά ελληνική ταινία εμφανίζεται ο Σον Κόνερι;
Μήπως εννοείς το Μυστικός Πράκτωρ Θ.Β.;
Δεν εμφανίστηκε, δηλαδή. Τον εμφάνισαν :diablotin:
Δεν νομίζω πως έχει εμφανιστεί σε ΄Ελληνική ταινία ο Σον Κόνερι.

Ναι όντως δεν έχει εμφανιστεί ποτε σε ελληνική ταινία ο Σον Κόνερι παρα μόνο σε ένα κάδρο στην ελληνικη ταινία 'Μυστικός Πράκτωρ Θ.Β.´

Elrqd9rXUAEt2F6.png

Όμως ηταν γνωστό ότι ήταν φιλελληνας και αγαπουσε πολύ την Ελλάδα μάλιστα κάπου είχα διαβάσει οτι έχει αγοράσει εδω ένα σπίτι και ερχόταν συχνά με την σύζυγο του!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δεν το καταλαβαίνω αυτό........
Εννοώ, δεν συμμετείχε με κανέναν τρόπο στην ταινία. Απλώς βάλανε μια φωτογραφία του. Σίγουρα χωρίς να πάρουν άδεια από πουθενά και κανέναν.
 
Εννοώ, δεν συμμετείχε με κανέναν τρόπο στην ταινία. Απλώς βάλανε μια φωτογραφία του. Σίγουρα χωρίς να πάρουν άδεια από πουθενά και κανέναν.
Δεν έχω δει τη ταινία, έτσι δεν έχω ιδέα για τη φωτογραφία του Σον Κόνερι!
 
Ο καλύτερος Τζέημς Μποντ ever (κατά την γνώμη μου πάντα, αν και μου άρεσε πολύ και ο Ρότζερ Μουρ).... Πάρα πολύ όμορφος άντρας, αρσενικό παλιάς κοπής που λένε....

Τον είχα δει και στην Μάρνι του Χίτσκοκ. Του πήγαινε πολύ σαν παρτενέρ η ξανθιά, ψυχρή Τίπι Χέντρεν, τα χρώματά τους έκαναν πάρα πολύ ωραία αντίθεση. Και στην ωριμότητά του μου άρεσε πολύ σαν Βασιλιάς Αρθούρος στο First Knight αν και είχε να συναγωνιστεί έναν πολύ γοητευτικό (και νεότερο) Ρίτσαρντ Γκιρ αλλά και στην Διπλή Παγίδα (Entrapment) με την πανέμορφη Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (πολύ μου αρέσουν τα happy ends).

Έφυγε πλήρης ημερών και έργων. Καλή ανάπαυση...
 
Καλό ταξίδι στον μεγάλο αυτό ηθοποιό και πραγματικό Sir!
 
Αυτη ειναι η τελευταια φωτογραφια του Σων. Τραβηχτηκε στις 25 Αυγουστου 2019, ημερα που ο ηθοποιος συμπληρωνε τα 89 του χρονια. Διπλα στον Σων ο γιος του, Τζεϊσον, και η Φιονα, κοπελα του Τζεϊσον.

1604349624749.png
 
R.I.P. Sir Bond... Όσο γι' αυτό με την ελληνική ταινία που "εμφανίστηκε" ο Σον Κόνερι, απλά είναι μια αφίσα του στις 2 ταινίες ΘΒ. Ο ίδιος ποτέ δεν πήρε αυτοπροσώπως μέρος.
 
Πίσω
Μπλουζα