Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Κι εμένα, αυτό μου έκανε κυρίως εντύπωση. Ενέπνεε κάποια ζεστασιά και ασφάλεια. Το μπαλκόνι όμως μου φαινόταν πολύ μικρό, μιας και υποτίθεται θα ήταν κάποιου χαμηλού ορόφου.BETTY BOOP είπε:πολύ ωραιο και το ρετρο σπίτι...!
stayros είπε:Εδω, υπηρχαν και αλλα εκθεματα, διπλα στον IBM υπηρχε ενας AMSTRAD και ακριβως απεναντι συλλογη με Handhelds, games και κονσολες.
Αλλα μου απαγορευτηκε να τα φωτογραφισω καθως υπηρχε λεει σχετικη ανακοινωση απο την εταιρεια για την αποφυγη διαφημισης!!!!:brick:
Κατι που το χρωστουσα απο την προηγουμενη φορα...stayros είπε:Δυστυχως, κατα την 4ωρη περιηγηση μου στο χωρο - εφτασα 10 το πρωι και εφυγα περιπου 2 το μεσημερι - ξεχασα εντελως
να παω στο κτηριο "Αποθηκη" οπου ειχε στηθει ενα ολοκληρο διαμερισμα...![]()
Οχι που θα μου ξεφευγαν...DINO είπε:Σταύρο, δεν παίζεσαι λέμε!!!! Απίστευτος!!!![]()
1@NIOBH[/USER]NIOBH είπε:Τέλειες φωτογραφίες, ειδικά οι... πρώτες!![]()
Μόλις περιέγραψες τη μητέρα μου αγαπητέ..... Εκείνο το τρίγωνο που έπεφτε μπροστά στην οθόνη, ή στην πόρτα του ψυγείου, ή..... ή...... ή..... μου έχει αφήσει τραύματα! Μόλις δημιούργησα το δικό μου σπίτι, όλα τα σεμεδάκια που μου έδωσε πήγαν στο ντουλάπι (ούτε και ξέρω που είναι τώρα) κι ας φώναζε όταν ερχόταν επίσκεψη........elephadas είπε:Χεχε εκείνη η γωνία λίβινγκ ρουμ (με τις μαύρες πλάκες από μαρμαρίνη και την έγχρωμη τηλεόραση) έχει μία έλλειψη: Δεν υπάρχει σεμεδάκι επάνω στην τηλεόραση, με το τρίγωνο να πέφτει ελαφρώς μπροστά στην οθόνη. Η έλλειψη γίνεται πιο κραυγαλέα διότι υπάρχει ρολόι το οποίο προσφέρει την τέλεια δικαιολογία - το σεμέν θα προστάτευε το πάνω μέρος της συσκευής από γρατζουνίσματα.
Σαν να ήμουν εκεί αγαπητέ!!!!! Να είσαι καλά, πάντα τέτοια φωτορεπορτάζ να έχουμε!!!!!stayros είπε:Δευτερη επισκεψη στον χωρο.............................
...........................................