Μιας και ο καιρός είναι... ανοιξιάτικος...
και η ατμοσφαίρα μυρίζει λουλουδ... εεε... Ρετρό διάθεση θέλω να πω!! :tongue:
Λεω (πριν μπούνε τα νέα μετρα απο την κυβέρνηση
) να πάω μέσα στο Σ/Κ στην έκθεση GR80s στην τεχνοπολη που μέχρι τώρα δεν έχω αξιωθεί να πάω!
Μετά όμως απο βαθύ διαλογισμό...
.
.
Το ξανασκέφτηκα :burn: και πιστεύω οτι θα ήταν πολύ ωραία ιδέα να σας προσκαλούσα με μια
προσωπική πρόσκληση σε οποιον θέλει απο τα μελη του
GRM να κανονίζαμε να βρισκόμασταν κάπου για να πηγαίναμε μαζί στην έκθεση και γιατί όχι μετά κάπου για καφεδομασαμπουκα! :gyros:
Θα ήταν ωραία να συναντιόμασταν αρκετά παιδιά... να μιλούσαμε για την ρετρό τρελα μας όπως... για τα 80's & 90's, την amiga, τον amstrad, την πυρηνική αστροφυσική, τον Τραμπ(ακουλα Χαρρυ κλιν), τα στρουμφακια, τους GI JOE, για το πότε έγινε ο γάμος της barbie με τον Ken-ken και το που πήγαν honeymoon... την Καντυ-Καντυ και τον Τερρυ.. όπως και για διαφορα αλλα ρετρο θέματα που μας καίνε την σήμερον ήμερα!
.
Θα ήταν πολύ όμορφα να γνωριστούμε, να νοσταλγήσουμε.. και στο τελος να :acoustic: τραγουδήσουμε :supergrin: ...
.
.
.
Όποιος θέλει ας μου στείλει pm να κανονίσουμε
ΥΓ. Αν θέλει το GRM το κάνουμε και σαν επίσημη Retromaniax συνάντηση.
[edit] Επειδή οι συναντήσεις συντονίζονται από τους admins και τον υπεύθυνο mod τα ποστ μεταφέρονται στο παρόν θέμα. Αν θα γίνει ως επίσημη συνάντηση Retromaniax θα ανακοινωθεί προσεχώς. Οποιαδήποτε συνεννόηση για τη συνάντηση με πμ [edit]