Το Σαββατο, προτελευταια ημερα της εκθεσης για την όμορφη δεκαετία του 80, επισκεφτηκα κι εγω, με μεγαλη χαρα, την εκθεση αυτη (το ειχα αναβαλει ηδη καμποσες φορες...).
Ενθουσιαστηκα από το πλήθος των εκθεμάτων και από τους πολύ καλα οργανωμενους χωρους της εκθεσης. Στην αρχή, δεν ειχε πολυ κοσμο, οσο περνουσε η ωρα, πολλοι ανθρωποι ερχονταν ''για βουτια στις αναμνησεις''...
Περισσοτερο μου αρεσαν τα σχολικα ειδη (κυριως οι κασετινες που ανοιγοκλειναν με μαγνητακια) και τα παιχνιδια, οι οθονες που προβαλαν παλιες διαφημισεις (αδυναμία μου μεγαλη!), ο χωρος στον οποιο ειχε δημιουργηθει ένα τυπικο διαμερισμα της δεκαετιας, από ολα τα δωματια, μου αρεσε περισσοτερο το παιδικο δωματιο (χαζευα για πολλη ωρα το γραφειακι...).
Με μια δοση χιουμορ, επεσημανα σε μια κοπελα που ηταν διπλα μου, στο σαλονι του διαμερισματος αυτου, ''ξεχασαν να βαλουν σεμεδακι στην τηλεοραση επάνω''..
(θυμηθηκα οτι αυτο εχει ειπωθει και στο παρον θεμα...).
Παντως αξιζουν πολλα συγχαρητηρια και ακόμα περισσοτερα ''ευχαριστω'' στους διοργανωτες για την εκθεση αυτη και για τις αναμνησεις που μας χαρισαν...από τα...καλύτερά μας χρονια! :flower: