Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.682
Τα adventure δεν ειναι το φορτε μου (I suck βασικα) οποτε δεν θα τολμησω καποια παρουσιαση του Gray Matter. Καποιος απο τους συνηθεις υποπτους θα βρεθει να ποσταρει (υπαρχει και εξαιρετικο review στο Adventure Advocates).
Υπεροχο παιχνιδι - υπεροχη ατμοσφαιρα - υπεροχη μουσικη. Μονο και μονο το ονομα της δημιουργου (Jane Jensen) αποτελει εγγυηση ποιοτητας και ατμοσφαιρας.
Παιρνεις το ρολο μιας εκολαπτομενης ταχυδακτυλουργου που ψαχνει στην Ευρωπη να βρει ενα κλειστο κλαμπ οπου το απαρτιζουν οι μεγαλοι μαγοι. Τα βηματα της την φερνουν στο Λονδινο αλλα ενα ατυχημα δεν τις επιτρεπει να φτασει και την αναγκαζει να περασει τη νυχτα σε μια μυστηρια επαυλη καποιου νευροβιολογου.
Εκει ξεδιπλωνεται το σεναριο με αριστοτεχνικο τροπo και πολυ μαγια
Μονο παραπονο: ο χειρισμος στο 360 με εναν κυκλικο οδηγο που δυσκολευει.
Ο λογος που ανοιξα το παρον thread ειναι οτι εχω κολλησει (στα τελη του ΠΡΩΤΟΥ! chapter
) και ακομα και τα walkthrough δεν βοηθανε. Ισως να εχω πεσει σε bug.

Υπεροχο παιχνιδι - υπεροχη ατμοσφαιρα - υπεροχη μουσικη. Μονο και μονο το ονομα της δημιουργου (Jane Jensen) αποτελει εγγυηση ποιοτητας και ατμοσφαιρας.
Παιρνεις το ρολο μιας εκολαπτομενης ταχυδακτυλουργου που ψαχνει στην Ευρωπη να βρει ενα κλειστο κλαμπ οπου το απαρτιζουν οι μεγαλοι μαγοι. Τα βηματα της την φερνουν στο Λονδινο αλλα ενα ατυχημα δεν τις επιτρεπει να φτασει και την αναγκαζει να περασει τη νυχτα σε μια μυστηρια επαυλη καποιου νευροβιολογου.
Εκει ξεδιπλωνεται το σεναριο με αριστοτεχνικο τροπo και πολυ μαγια

Μονο παραπονο: ο χειρισμος στο 360 με εναν κυκλικο οδηγο που δυσκολευει.
Ο λογος που ανοιξα το παρον thread ειναι οτι εχω κολλησει (στα τελη του ΠΡΩΤΟΥ! chapter

Πηγα στο μαγαζι με τα μαγικα, εβγαλα το 21, πηγα στο κολλεγιο, επεισα 4 να συμμετασχουν στο μυστηριωδες πειραμα, μου ανοιξε και το Achievement (αρα δεν εχω να κανω κατι αλλο).
Παρολα αυτα το τηλεφωνο δεν χτυπαει. Στο progress μου ειδα οτι δεν εχω ολοκληρωσει το Betrayer's Price. Διαβαζω λοιπον οτι πρεπει να παω στο Carfax Tower Plaque και με καποιο τροπο θα μου ανοιξει ο δρομος για τη κορυφη του πυργισκου.
Στο PC εχει OBSERVE και EXAMINE - στο 360 οχι.
Με αλλα λογια δεν μπορω να ανεβω στον πυργο. Κανενα clue?
Παρολα αυτα το τηλεφωνο δεν χτυπαει. Στο progress μου ειδα οτι δεν εχω ολοκληρωσει το Betrayer's Price. Διαβαζω λοιπον οτι πρεπει να παω στο Carfax Tower Plaque και με καποιο τροπο θα μου ανοιξει ο δρομος για τη κορυφη του πυργισκου.
Στο PC εχει OBSERVE και EXAMINE - στο 360 οχι.
Με αλλα λογια δεν μπορω να ανεβω στον πυργο. Κανενα clue?