kingtiger077
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 223
Η γνωστή εταιρεία πλαστικών της δεκαετίας του 80 παρήγαγε εκτός των άλλων κι αυτά τα απίθανα πλαστικά αυτοκινητάκια, που περιττό να σας πω υπεραγαπώ καθώς έπαιζα τα μάλα με αυτά!!! Έτσι λοιπόν, όταν μετά από τόσα χρόνια που ήταν ξεχασμένα στην άκρη του μυαλού μου τα είδα τυχαία μπροστά μου σε μια αγγελία, κάτι ξύπνησε μέσα μου...ναι, το θηρίο του συλλέκτη!!!
Δύσκολα σχετικά στην ανεύρεσή τους και κάπως τσιμπημένα σε τιμή, κάτι που δεν λειτούργησε ανασταλτικά στην απόκτησή τους βέβαια, έχοντας καταφέρει να βρω αρκετά ως τώρα και φυσικά η αναζήτηση συνεχίζεται!!
Να πω εδώ πως (θεωρητικά), υπήρξαν δυο εκδόσεις: Η πρώτη με μονόχρωμα αυτοκινητάκια και η δεύτερη με πολύχρωμα, με την δεύτερη έκδοση να παράγεται πιθανόν από άλλη εταιρεία (Ολυμπιάδα). Τα χρώματα, κίτρινο, πράσινο, μπλε, κόκκινο, λευκό, πορτοκαλί...ίσως και περισσότερα.
Η συλλογή μου

Και μερικές φωτό με καρτέλες (πηγή: ebay)

Δύσκολα σχετικά στην ανεύρεσή τους και κάπως τσιμπημένα σε τιμή, κάτι που δεν λειτούργησε ανασταλτικά στην απόκτησή τους βέβαια, έχοντας καταφέρει να βρω αρκετά ως τώρα και φυσικά η αναζήτηση συνεχίζεται!!
Να πω εδώ πως (θεωρητικά), υπήρξαν δυο εκδόσεις: Η πρώτη με μονόχρωμα αυτοκινητάκια και η δεύτερη με πολύχρωμα, με την δεύτερη έκδοση να παράγεται πιθανόν από άλλη εταιρεία (Ολυμπιάδα). Τα χρώματα, κίτρινο, πράσινο, μπλε, κόκκινο, λευκό, πορτοκαλί...ίσως και περισσότερα.
Η συλλογή μου

Και μερικές φωτό με καρτέλες (πηγή: ebay)