Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 31.339
Νομιζω πως ειναι η Ναθαναηλ η περι ης ο λογος.
Laura τώρα με τα σοσιαλ φαίνεται πως προτιμούν Τζενη.η οποία έχει άλλο είδος ομορφιά από την αρχαιοελληνική είναι πιο ίσως κοντά και με αυτουςΕγώ πάντως παλιότερα άκουγα για την Ειρηνη Παππά ότι είχε το κλασικό ελληνικό φυζίκ. Αρχαιοελληνική μύτη κ.λ.π.
Παιδιά ειναι ή Καρεζη και όμως και όμως και μάλιστα γράφουν πως δεν έχει καμία σχέση με τα αμερικανικά πρότυπα ομορφιάς που πλασάρουν σήμερα και πώς είναι κλάσεις ανώτερη και φυσικά δεν ξέρουν τίποτα για την Τζενη και οι δικοί μας οι έλληνες επιβεβαιώνουν την γνώμη τους και λένε το ποια ήταν ή Τζενη και ή ζωή της.
Ναι το 60 και το 70 την Μελίνα και την Ειρήνη Παππά γνωρίζανε , σήμερα όμως με τα σοσιαλ και το τιουμπι γίνονται και οι άλλες ηθοποιοί γνωστές.Βασικά πήγε το μυαλό μου στη Μελίνα Μερκούρη επειδή γράφεις για ξένες χώρες και σκέφτηκα και τον Αμερικανο ηθοποιό και σκηνοθέτη Ζυλ Ντασέν που έχει γυρίσει πολλές γνωστές ξενες ταινίες με την Μελίνα.
Έχω βάλει ψηφοφορία τώρα στο τουιτερ ποια η ομορφοτερη με ναθαναηλ, λασκαρη, Σταθοπουλου. Τρέχει αυτή τη στιγμή αλλά πρώτη με 62 τοις εκατό η Έλενα, συντριπτικά πρωτη
Οπουδήποτε μπει σε όποια δημοσκόπηση η Έλενα σαρώνει..Κατα το προσωπικο μου γουστο παντοτε, η Ναθαναηλ οχι μονο δεν ηταν ομορφη, αλλα ανηκε στις ασχημες.
Ειχε θαυμασιο σωμα και ευρωπαϊκο αερα, αλλα απο τα τελη της δεκαετιας κι επειτα μου θυμιζει στο προσωπο νεκροκεφαλη.
Οσον αφορα την δημοσκοπηση του φορουμ, ψηφισα την Ζωη Λασκαρη και αν ειχα και δευτερη ψηφο, θα την εδινα στην Μπετυ Λιβανου.
Ναι η Ζωίτσα ήταν αληθινή κούκλα όπως και η Μπέτυ Λιβανού.Κατα το προσωπικο μου γουστο παντοτε, η Ναθαναηλ οχι μονο δεν ηταν ομορφη, αλλα ανηκε στις ασχημες.
Ειχε θαυμασιο σωμα και ευρωπαϊκο αερα, αλλα απο τα τελη της δεκαετιας του '60 κι επειτα μου θυμιζει στο προσωπο νεκροκεφαλη.
Οσον αφορα την δημοσκοπηση του φορουμ, ψηφισα την Ζωη Λασκαρη και αν ειχα και δευτερη ψηφο, θα την εδινα στην Μπετυ Λιβανου.