Φτου, φτου, μην την ματιάσεις την κοπέλα! Η Έλενα είναι η εκλιπούσα...η άλλη από όσο γνωρίζω είναι μια χαρά. :zip:miko είπε:η εκλιπούσα Ανίτα παρά τον αισθησιασμό της είναι πολύ αδύνατη για μένα
δίκιο έχεις,έγινε μπέρδεμα ...βλακ ή black humor...αλλά Έλενα Ναθαναήλ η μία , Ανίτα -το ξανθό μοντέλο των 90ς- Ναθαναήλ η άλλη, δεν είναι δύσκολο να μπερδευτείς...Maddog είπε:Φτου, φτου, μην την ματιάσεις την κοπέλα! Η Έλενα είναι η εκλιπούσα...η άλλη από όσο γνωρίζω είναι μια χαρά. :zip:
perlastar είπε:Zoρίστηκα πολύ ανάμεσα στη Νόρα και στη Τζένη. Τελικά ψήφισα Νόρα. Δεύτερη η Τζένη και τρίτη η Έλενα για μένα.
Εχω ανεβασει και τη δευτερη δεκαδα με ηθοποιους που εσεις μου ειχατε ζητησει μεσα απο αυτην εδω τη δημοσκοπηση.effraimia είπε:Παρακαλώ στη δεύτερη ψηφοφορία για τη δεύτερη δεκάδα πιο όμορφων ηθοποιών να συμπεριληφθούν η Δώρα Σιτζάνη, η Λίλιαν Μηνιάτη και η Αλίκη Γεωργούλη (και η Καίτη Πάνου, στα νιάτα της)
αν μπει τριτο μερος, ας μπει και η φιφικα του μπακαλόγατουbambinella 100 είπε:Εχω ανεβασει και τη δευτερη δεκαδα με ηθοποιους που εσεις μου ειχατε ζητησει μεσα απο αυτην εδω τη δημοσκοπηση.Εαν ποτε ετοιμασω και τριτο μερος, θα σκεφτω τις προτασεις που κανεις.
Τη Νελλη Παππα λες.αριαδνη είπε:αν μπει τριτο μερος, ας μπει και η φιφικα του μπακαλόγατου