Καμία από τις τεχνολογίες της Nintendo δεν είναι ούτε πρωτοπόρα, ούτε επαναστατική (motion sensitive controls έχουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια). Απλά έχουν το "βάρος" και την ικανότητα να περάσουν κάτι ως στάνταρ και να το προωθήσουν σωστά.Gryzor είπε:Mάνο, πάω πάσο. Δεν διαφωνώ σε τίποτα με αυτά που λες. Θυμάμαι όταν ήμουν στη Sony που έλεγα στη manager του PS (όταν περιμέναμε το 3) ότι ναι, παιχνιδάκι είναι το Wii και το DS, αλλά η Ν έχει ταλέντο στο να φτιάχνει διασκεδαστικές λύσεις...
Αλλά απέχει παρασάγκας από το χαρακτηρισμό "επαναστατικό", πόσο μάλλον που είναι μίξη παλαιότερων τεχνολογιών...
Mμμμμόχι. Επαναστατικές είναι οι μαράκες που έχω δύο μέτρα στα δεξιά μου. Απλά είναι ακριβώς αυτό που λέει ο Leon.manos426f είπε:Επαναστατικό στον τρόπο παιξίματος το λες όμως !
Φυσικά δεν αναιρώ την σημασία της καθιέρωσης (d-pad, analogue stick, stylus-touch screen, motion sensitive controls) αλλά όχι ότι τα εφηύρε η Nintendo! Πρωτοπόρος είναι αυτός που τα εφευρίσκει, όχι αυτός που τα φέρνει στο mainstream!manos426f είπε:Μόνος σου το είπες,το θέμα είναι ποιος το καθιέρωσε,ποιος μπόρεσε να το καθιερώσει.Για το λόγο αυτό,το Wii και η Ν είναι πρωτοπόροι λοιπόν !
Gryzor είπε:Mμμμμόχι. Επαναστατικές είναι οι μαράκες που έχω δύο μέτρα στα δεξιά μου. Απλά είναι ακριβώς αυτό που λέει ο Leon.
Δεν είναι λιγότερο σημαντικό, για να λέμε την αλήθεια (η διαφορά μεταξύ Sinclair και Sugar, απλοϊκά), αλλά ας μην παρασερνόμαστε!
Leon είπε:Φυσικά δεν αναιρώ την σημασία της καθιέρωσης (d-pad, analogue stick, stylus-touch screen, motion sensitive controls) αλλά όχι ότι τα εφηύρε η Nintendo! Πρωτοπόρος είναι αυτός που τα εφευρίσκει, όχι αυτός που τα φέρνει στο mainstream!
Νομιζεις οτι αυτο που βλεπεις για το ειδος του δεν ειναι καλο?Leon είπε:Παράδειγμα: Border Break
E ναι, με τη διαφορά ότι λέγεται ότι το PS3 κοστίζει $10 πάνω από την τιμή του για να φτιαχτεί ενώ το Wii...Pooky είπε:...... και το πουλάει μακράν ακριβότερα του ανταγωνισμού (PS3 not included. ) !!!!!!!!!!!!
Να παει σε αλλη εταιρια οχι..Μηπω να γυρισει ξανα ο yuji naka να δουμε κανενα sonic της προκοπης...??f2bnp είπε:Πραγματικά δεν μπορώ να συμφωνήσω παραπάνω με τον Getta Robo.Η Sega πρέπει να λήξει πλέον δεν έχει τίποτα να προσφέρει και έτσι όπως έχει καταντήσει τα franchise τις...Χίλιες φορές να έδινε τον Sonic σε κάποια άλλη εταιρία(βλέπε Bioware που έβγαλε το Sonic RPG).
cast128dreams, προτιμας να βλεπεις μετρια / ασχημα παιχνιδια με τον Sonic απο την Sega, η να βλεπεις καλα παιχνιδια απο μια τριτη εταιρια; Εγω προτιμω το δευτερο. Απο το να βλεπω απο την Sega παιχνιδια βλασφημιες τυπου Sonic the hedgehog / Sonic Unleashed, καλυτερα ας το παρει το franchise καποιος σοβαρος ανθρωπος να κανει δουλεια. Δεν κρυβω οτι ειμαι Nintendo fan οσο και Sega fan, ολα αυτα τα λεω απο λυπηση γιατι μεγαλωσα με Sonic και τοσα αλλα διαμαντια της Sega, και η Sega με εχει απογοητευση σε ενα πολυ μεγαλο βαθμο με αυτα που παει και κανει.cast128dreams είπε:Να παει σε αλλη εταιρια οχι..Μηπω να γυρισει ξανα ο yuji naka να δουμε κανενα sonic της προκοπης...??
Κύριε αντμινιστράτορα, σε ανάλογες "ενοχλητικές" παρεμβάσεις μου σε Nintendo threads (πιό πρόσφατο παράδειγμα το thread του Nikol@r@s για το Mario Kart) έχουν διαγραφεί τα posts μου χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία, δημόσια ή πριβέ, εκ μέρους μου.Paspartoo είπε:(αντε να κλεισει να ησυχασουμε...αμαν πια αυτα τα threads του τυπου "Θα βγαλει η SEGA κονσολα για τα Χριστουγεννα του 2002/3/4/5/6/7/8/9 ? Θα κλεισει τη SONY η νεα κονσολα της SEGA που θα βγει το 2025 ? θα παρει η Ελλαδα το επομενο EURO με σπονσορα την τοτε νεα κονσολα της SEGA ? Τα 455 λαθη που οδηγησαν την καημενη τη SEGA στην καταστροφη ! 12/12/12 Believe !! "...ελεος πια )