H Sega Επιστρεφει?

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας cast128dreams
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Maddog είπε:
Παρακαλώ λοιπόν να δείξεις το καλό παράδειγμα, να ξεπεράσεις το αντι-Sega κόλλημα που σε διακρίνει τελευταία και να παραδεχτείς ότι τρολάρεις αυτή την στιγμή.

Kthnx
;) Agreeded..τι ηταν αυτη η απαντηση και μαλιστα απο administrator?...Γι αυτο δεν ειναι τα forum να μεταδισουμε τα νεα ενοχλητικα και 'h μη ενοχλητικα...Ψιλο ενοχληθηκα για τι εγω εκανα το thread......

@

Getta Robo

Και εμενα δεν μου αρεσει η sega αυτην την στιγμη αλλα δεν καταδικαζω μια νεα κονσολα της(εαν ειναι ολλα αυτα αληθεια ετσι).....Μεγαλωσα και εγω με sonic αλλα δεν πιστευω να βοηθαει στο να πουλανε συνεχεια δικαιωματα ιδιωκτησιας απο εδω και απο εκει...Το sonic rpg σαν ιδεα δεν μου αρεσει καθολου δεν το εχω παιξει βεβαια το παιχνιδι μπορει να ειναι καλο αλλα το sonic ......ειναι πλατφορμα 2d -3d adventure και εκει πρεπει να μεινει....Επισης δεν μου πωλυαρεσε ουτε το sonic riders .....εαν ηθελαν να φτιαξουν ενα sonic racing καλητερα να φτιαχναν ενα sonic R2

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
cast128dreams είπε:
Και εμενα δεν μου αρεσει η sega αυτην την στιγμη αλλα δεν καταδικαζω μια νεα κονσολα της(εαν ειναι ολλα αυτα αληθεια ετσι).....Μεγαλωσα και εγω με sonic αλλα δεν πιστευω να βοηθαει στο να πουλανε συνεχεια δικαιωματα ιδιωκτησιας απο εδω και απο εκει...Το sonic rpg σαν ιδεα δεν μου αρεσει καθολου δεν το εχω παιξει βεβαια το παιχνιδι μπορει να ειναι καλο αλλα το sonic ......ειναι πλατφορμα 2d -3d adventure και εκει πρεπει να μεινει....Επισης δεν μου πωλυαρεσε ουτε το sonic riders .....εαν ηθελαν να φτιαξουν ενα sonic racing καλητερα να φτιαχναν ενα sonic R2
Καταδικαζω μια τετοια σκεψη/κινηση με γνωμονα τα παραπανω. Η sega δεν ειναι σε θεση να διαχειριστη σωστα τους χαρακτηρες και τα παιχνιδια της, και μια τετοια κινηση 99% θα οδηγουσε την εταιρια στην αυτοκαταστροφη της. Ισως να ειμαι και λαθος, αλλα ολες οι κινησεις της δεν μου δειχνουν κατι διαφορετικο.

Περι μεταφορας παιχνιδιων/χαρακτηρων, κατι τετοιο δεν εγινε πχ με τον sonic; Απο τον yuji naka στην σαρα και στην μαρα της Sega, δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τεραστια η διαφορα. Θα συμφωνησω εν μερη πως η σειρα πρεπει να μεινει δυο διαστασεων, γιατι εγω προσωπικα δεν ειδα την υπερβαση που χρειαζεται να γινει, σε ενα παιχνιδι οπως ο Sonic. Και δεν αφηνω καν εξω τα Sonic adventure, που τα βρισκω απλα καλα παιχνιδια και τιποτα παραπανω. Τα μονα πολυ καλα δειγματα παιχνιδιων σε αυτη την γενια της sega εγω τα βρηκα στα συστηματα της Nintendo, και ευτυχως ειναι αρκετα.

Το ασχημο σε ολα αυτα, ειναι πολυς κοσμος, κυριως παλιοι φιλοι της sega, δεν θελουν να παραδεχτουν τον ξεπεσμο της εταιριας, και την υποστηριζουνε οτι και να βγαλει. Και δυστηχως, αυτοι ειναι παρα πολλοι. Αν δεν φαει μερικα γερα χαστουκια η sega, δεν προκειται να αλλαξει ποτε.

Paspartoo είπε:
(αντε να κλεισει να ησυχασουμε...αμαν πια αυτα τα threads του τυπου "Θα βγαλει η SEGA κονσολα για τα Χριστουγεννα του 2002/3/4/5/6/7/8/9 ? Θα κλεισει τη SONY η νεα κονσολα της SEGA που θα βγει το 2025 ? θα παρει η Ελλαδα το επομενο EURO με σπονσορα την τοτε νεα κονσολα της SEGA ? Τα 455 λαθη που οδηγησαν την καημενη τη SEGA στην καταστροφη ! 12/12/12 Believe !! "...ελεος πια :P )
Απλά θα παραπέμψω στην υπογραφή μου στο http://www.mame.gr ;) :darkglasses:

Κύριε αντμινιστράτορα, σε ανάλογες "ενοχλητικές" παρεμβάσεις μου σε Nintendo threads (πιό πρόσφατο παράδειγμα το thread του Nikol@r@s για το Mario Kart) έχουν διαγραφεί τα posts μου χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία, δημόσια ή πριβέ, εκ μέρους μου.
Παρακαλώ λοιπόν να δείξεις το καλό παράδειγμα, να ξεπεράσεις το αντι-Sega κόλλημα που σε διακρίνει τελευταία και να παραδεχτείς ότι τρολάρεις αυτή την στιγμή.

Kthnx
Γιατρε μου (δεν θα χρησιμοποιησω το "Κυριε" ουτε το υφος γραφης σου) να τα δουμε ενα ενα ?

Στο Thread που ο Nikolaras ζηταει συμμετεχοντες στο διαγωνισμο που σχεδιαζει - εγραψες ενα αστειο για το rally της αντιπαλης "ομαδας". Και σαν αστειο το πηραν ολοι.

Απο τη στιγμη ομως που παρακατω με αφeτηρια το δικο σου post - ξεκιναει μια στιχομυθια που δεν βοηθαει στο να λειτουργησει η διαδικασια μιας (πιθανης) συμμετοχης στον διαγωνισμο - ερχεται (και σωστα) ο Aardvark σαν supermoderator και διαγραφει ολα τα offtopic posts.

Φυσικα και θα μπορουσες να του στειλεις ενα pm που να του εξηγεις τα τι και τα πως και το αν σε πειραξε κατι. Δημοσια διαμαρτυρια (οπως αυτη που κανεις τωρα δηλαδη) ξερεις τοσα χρονια εδω οτι δεν ειναι η καταλληλοτερη κινηση.

Για το σημερινο τωρα - ευκολο ειναι να καταλαβει κανεις οτι προκειται για 4 χιουμοριστικες γραμμες (με μια γλωσσα να στο τελος) η οποια ουτε την (αγαπημενη σου) Sega την ιδια θιγει ουτε την (αγαπημενη σου) κονσολα επισης - παρα μονο τη σταση καποιων (πηγων του εξωτερικου) να γεμιζουν με αγωνια και ψεμματα τα κεφαλια των Sega fans καθε 1-2 μηνες.

Κατανταει καπως το να διαβαζουμε - και να εξεταζουμε - καθε λιγο και λιγακι τη φημολογια για την επερχομενη νεα κονσολα της SEGA - δικαιωμα "σας" βεβαια αλλα παραδεξου οτι 8 χρονια ειναι πολλα.

Και με βαση οτι εχω αγορασει 3 φορες DC και εχω μετανιωσει και τις 3 που το πουλησα - και η συλλογη μου μπορει να μην εντυπωσιασει εσενα οκ - αλλα παντως με αγαπη συγκεντρωθηκε - δεν εχω να ξεπερασω τιποτα ουτε ειναι δυνατον να δεχτω οτι τρολλαρω στο ιδιο μου το forum.

Σε καθε περιπτωση ξερεις οτι δεν εχω καμια προθεση να ερθω σε κοντρα μαζι σου - το κειμενο μου δεν αναφεροταν σε εσενα (σε αντιθεση με το δικο σου) και αν οι 4 προτασεις μου σε ενοχλουν τοσο πες το και εφυγαν - κατι που θα μπορουσε να γινει και με ενα pm σου.

Cast128dreams να μην ψιλο ενοχλεισαι - ριξε μια ματια στις 5 σελιδες threads του DC subforum και θα δεις τουλαχιστον 5 ιδια θεματα με αυτο. Αυτη ηταν και η αφορμη για το αστειο.

Aλλο θεματα και αλλο ΝΕΑ...Δεν μπορεις δηλαδη να το ξεχωρισεις?..

Εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις οτι εννοω ακριβως αυτο ?

Δεν με απασχολει αν ανοιξες Thread - ενω ισως δεν θα επρεπε - δεν εξεταζω αυτο.

Αλλα οτι εχουμε 5 (παραπανω πρεπει να ειναι) threads (με Νεα ή οχι δεν εχει σημασια) που ασχολουνται με το ιδιο παραμυθι - αν δηλαδη βγαινει νεα κονσολα ή οχι. Αυτη ηταν η αφορμη για το αστειο.

Ε για το προφανες...γιατι ειμαι βλακας.

Προσπαθησα 3 φορες να αποτοξινωθω και δεν πετυχε.

Ρε μια χαρά λέει ο Paspartoo.Αμαν όλοι φαγωθήκατε με την Sega :P

Άλλωστε πλάκα έκανε το παιδί και φαινόταν από το πρώτο κιόλας post.

Getta Robo με βρίσκεις σύμφωνο σε ότι λες για άλλη μια φορά.

Πάντως Ηρακλή, αν θες τη κονσόλα σου πίσω, ευχαρίστως στην δίνω. Μόνο που δεν θα έχει ίχνος σκόνης πάνω της, + ότι έχει ανοιχτεί και καθαριστεί εξολοκλήρου!!!!!!

Thanks Pookyman αλλα πρεπει να συνηθισω στη στερηση....και η 1/7 ειναι κοντα...

Πίσω
Μπλουζα