Κύριε αντμινιστράτορα, σε ανάλογες "ενοχλητικές" παρεμβάσεις μου σε Nintendo threads (πιό πρόσφατο παράδειγμα το thread του Nikol@r@s για το Mario Kart) έχουν διαγραφεί τα posts μου χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία, δημόσια ή πριβέ, εκ μέρους μου.
Παρακαλώ λοιπόν να δείξεις το καλό παράδειγμα, να ξεπεράσεις το αντι-Sega κόλλημα που σε διακρίνει τελευταία και να παραδεχτείς ότι τρολάρεις αυτή την στιγμή.
Kthnx
Γιατρε μου (δεν θα χρησιμοποιησω το "Κυριε" ουτε το υφος γραφης σου) να τα δουμε ενα ενα ?
Στο Thread που ο Nikolaras ζηταει συμμετεχοντες στο διαγωνισμο που σχεδιαζει - εγραψες ενα αστειο για το rally της αντιπαλης "ομαδας". Και σαν αστειο το πηραν ολοι.
Απο τη στιγμη ομως που παρακατω με αφeτηρια το δικο σου post - ξεκιναει μια στιχομυθια που δεν βοηθαει στο να λειτουργησει η διαδικασια μιας (πιθανης) συμμετοχης στον διαγωνισμο - ερχεται (και σωστα) ο Aardvark σαν supermoderator και διαγραφει ολα τα offtopic posts.
Φυσικα και θα μπορουσες να του στειλεις ενα pm που να του εξηγεις τα τι και τα πως και το αν σε πειραξε κατι. Δημοσια διαμαρτυρια (οπως αυτη που κανεις τωρα δηλαδη) ξερεις τοσα χρονια εδω οτι δεν ειναι η καταλληλοτερη κινηση.
Για το σημερινο τωρα - ευκολο ειναι να καταλαβει κανεις οτι προκειται για 4 χιουμοριστικες γραμμες (με μια γλωσσα να στο τελος) η οποια ουτε την (αγαπημενη σου) Sega την ιδια θιγει ουτε την (αγαπημενη σου) κονσολα επισης - παρα μονο τη σταση καποιων (πηγων του εξωτερικου) να γεμιζουν με αγωνια και ψεμματα τα κεφαλια των Sega fans καθε 1-2 μηνες.
Κατανταει καπως το να διαβαζουμε - και να εξεταζουμε - καθε λιγο και λιγακι τη φημολογια για την επερχομενη νεα κονσολα της SEGA - δικαιωμα "σας" βεβαια αλλα παραδεξου οτι 8 χρονια ειναι πολλα.
Και με βαση οτι εχω αγορασει 3 φορες DC και εχω μετανιωσει και τις 3 που το πουλησα - και η
συλλογη μου μπορει να μην εντυπωσιασει εσενα οκ - αλλα παντως με αγαπη συγκεντρωθηκε - δεν εχω να ξεπερασω τιποτα ουτε ειναι δυνατον να δεχτω οτι τρολλαρω στο ιδιο μου το forum.
Σε καθε περιπτωση ξερεις οτι δεν εχω καμια προθεση να ερθω σε κοντρα μαζι σου - το κειμενο μου δεν αναφεροταν σε εσενα (σε αντιθεση με το δικο σου) και αν οι 4 προτασεις μου σε ενοχλουν τοσο πες το και εφυγαν - κατι που θα μπορουσε να γινει και με ενα pm σου.
Cast128dreams να μην ψιλο ενοχλεισαι - ριξε μια ματια στις 5 σελιδες threads του DC subforum και θα δεις τουλαχιστον 5 ιδια θεματα με αυτο. Αυτη ηταν και η αφορμη για το αστειο.