Halo 5

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.785
Αντιδράσεις
4.254
1ο TV commercial.

Ανατριχιλα

https://www.youtube.com/watch?v=SENJV2_XuLM

Believe

Ομως ξερουμε οτι¨

Spartans never die. They are always listed as MIA.

Περιεργο

Kαι φυσικα δεν παιζει να πεθανε ο MC...βεβαιως βεβαιως
 
Απ'ο,τι βλέπω, μόνο εσύ ασχολείσαι με το παιχνίδι και γενικά με την πατάτα Xbox one Wally...

Χεχεχεχε!!! :diablotin: :d@redevil [σαρκάστικ μόουντ οφφ]

:p
 
Ξεκινησε μια μαχη πριν πολλα χρονια...πρεπει να τελειωσει

keep-calm-and-finish-the-fight.jpg
 
Παντα θα υπαρχει το " can't finish the fight" :p
 
viking4a είπε:
Απ'ο,τι βλέπω, μόνο εσύ ασχολείσαι με το παιχνίδι και γενικά με την πατάτα Xbox one Wally... Χεχεχεχε!!! :diablotin: :d@redevil [σαρκάστικ μόουντ οφφ]

:p
:diablotin: :diablotin: :diablotin: :diablotin: :diablotin: :diablotin: :diablotin: :d@redevil
 
Tα πρωτα Reviews

Αυριο κυκλοφορει. Πρωτο HALO που δεν παιζω μολις βγαινει.

ΚΛΑΨ!!!!
 
Παλια στο πρωτο xbox ειχα εντυπωσιαστει απο τα γραφικα του halo - halo 2.To ιδιο μετα και στο xbox 360 με την συνεχεια του παιχνιδιου.Ηταν και παιχνιδαρες.Ειχα ευχαριστηθει παιχνιδι παλια με τα halo.

Η νεα γενια μετα με το xbox one και το halo 5 δεν με εντυπωσιασε...Ακριβως το αντιθετο.

Ειδα και το gameplay του halo infinite για να δω τα γραφικα και μου φανηκε σαν να τρεχει στην μηχανη γραφικων του 360 απο το 2005 με καποιες μικρες αναβαθμισεις...Τωρα αν θα ειναι ετσι το τελικο αποτελεσμα δεν ξερω.

 
Mιας και βλεπω στο halo infinite γραφικα που θυμιζουν παιχνιδι βγαλμενο απο την μηχανη γραφικων του 360 απο το 2005 (στα 1080p του xbox 360) διαβαζω και αυτα εδω:Λέγεται πως το Halo Infinite στο απλό Xbox One αυτή τη στιγμή δεν φτάνει ούτε καν 900p, ενώ έχει και άλλα τεχνικά θέματα.


Δηλαδη για να παιξει καποιος αυτα τα γραφικα στα 1080p της τηλεορασης θα πρεπει να αγορασει την κονσολα xbox της επομενης γενιας..:biglaugh::biglaugh::biglaugh:

Οσον αφορα τις βελτιωσεις στα γραφικα χαριζει και στιγμες γελιου αυτη η γενια.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Φιλος νομιζω πως εχεις μεγαλη εμμονη με τα γραφικα και ολο αυτο σε κανει να χανεις πολλα πραγματα οσον αφορα τα videogames γενικοτερα.Οπως εχεις πει νομιζω η νεοτερη κονσολα που εχεις ειναι το xbox 360 αν θυμαμαι καλα φυσικα και ασχολεισαι κυριως με snes,mega drive,dreamcast κλπ πιστευω μονο και μονο επειδη εχεις της ιδανικες συνθηκες για σενα οσον αφορα την εικονα με της CRT τηλεορασεις κλπ δηλαδη παλι τα γραφικα μπαινουν στην μεση η καλυτερα η απεικονιση.Αν δηλαδη δεν ειχες της CRT που εχεις και καλωδια κλπ για να εχεις αυτο το αποτελεσμα και ειχε για παραδειγμα LCD οθονες μονο πιστευω ουτε θα της αγγιζες αυτες της κονσολες.

Για να μην παρεξηγηθω και εχουμε τιποτα αναγουλες και ποσταρουμε συνεχεια χωρις λογο δεν σε κατακρινω σε κατι αφου αυτο γουσταρεις πολυ καλα κανεις απλα για παραδειγμα εχουν κυκλοφορησει τοσες παιχνιδαρες στης κονσολες μετα την xbox 360 και ps3 εποχη αλλα και εκατονταδες indie games που δεν εχουν τα σουπερ ντουπερ γραφικα που ομως ειναι παιχνιδαρες και κριμα ειναι να μην τα εχεις παιξει μονο και μονο επειδη θες το τελειο του τελειου οσον αφορα τα γραφικα.
 
Για να μην παρεξηγηθω και εχουμε τιποτα αναγουλες και ποσταρουμε συνεχεια χωρις λογο δεν σε κατακρινω σε κατι αφου αυτο γουσταρεις πολυ καλα κανεις απλα για παραδειγμα εχουν κυκλοφορησει τοσες παιχνιδαρες στης κονσολες μετα την xbox 360 και ps3 εποχη αλλα και εκατονταδες indie games που δεν εχουν τα σουπερ ντουπερ γραφικα που ομως ειναι παιχνιδαρες και κριμα ειναι να μην τα εχεις παιξει μονο και μονο επειδη θες το τελειο του τελειου οσον αφορα τα γραφικα.

Οχι ρε metalcandyman σιγα μην παρεξηγηθουμε...ισα ισα γραφουμε και κανενα ποστ.

αν θυμαμαι καλα φυσικα και ασχολεισαι κυριως με snes,mega drive,dreamcast κλπ πιστευω μονο και μονο επειδη εχεις της ιδανικες συνθηκες για σενα οσον αφορα την εικονα με της CRT τηλεορασεις κλπ δηλαδη παλι τα γραφικα μπαινουν στην μεση η καλυτερα η απεικονιση.Αν δηλαδη δεν ειχες της CRT που εχεις και καλωδια κλπ για να εχεις αυτο το αποτελεσμα και ειχε για παραδειγμα LCD οθονες μονο πιστευω ουτε θα της αγγιζες αυτες της κονσολες.

Eτσι ειναι...χωρις crt για μενα τερματιζει οριστικα το retro gaming και χανουν την αξια τους οι ρετρο κονσολες μου.Εννοειται μετα δεν εχω καμια θεση εδω και σε κανενα forum για retro gaming γιατι θα χαθει εντελως ο τεραστιος ενθουσιασμος μου για αυτα..οπως και η διασκεδαση που μου προσφερουν..ολα.

Το retro gaming για μενα απο την δεκαετια του 90 μεχρι και σημερα ηταν και ειναι οτι καλυτερο στο θεμα της διασκεδασης.Οταν ομως βλεπω διαφορετικα τα γραφικα των ρετρο σε σχεση με τα αυθεντικα στις συγχρονες τηλεορασεις για μενα χανεται ολη η μαγεια αυτων των παιχνιδιων...Χανεται η ξεχωριστη αλλα και η φοβερη απεικονιση αυτων των παιχνιδιων που εχω σε ποιοτικες crt τηλεορασεις.Σβηνουν οι crt gaming αναμνησεις μου της τοτε εποχης.Δεν μπορεις να φανταστεις ποσες δυνατες αναμνησεις μου ερχονται στο μυαλο λογο crt..Δεν ειναι το ιδιο δηλαδη με την lcd.Υπαρχει και θεμα εδω στο retromaniax με τιτλο...τα arcades που θυμαμαι εγω...δηλαδη αλλα γραφικα βλεπω τωρα στην lcd και αλλα γραφικα θυμαμαι απο την τοτε εποχη..οι αναμνησεις ειναι διαφορετικες στο μυαλο...

Διαβαζα αυτο το θεμα πριν γραφτω στο retromaniax τον ιανουαριο του 2014.

Οποτε αν ασχολεισαι με το retro gaming ισως αναρωτηθεις..Δεν ειναι τα ιδια γραφικα που εβλεπα μικρος.Ειναι δυνατον να δειχνουν τοσο χαλια τα γραφικα με πιξελς η ποιο hd με bilinear filtering κλπ??Γιατι τα θυμαμαι διαφορετικα??που οδηγουμαστε τωρα??σε 3 γραμματα..CRT..οποτε καποιοι θα το ψαξουν παραπανω.


Και δεν ειναι μονο οτι τα crt γραφικα αρεσουν μονο σε μενα και ειμαι υπερβολικος..εννοειται οτι εντυπωσιαζουν πολλους retro gamers...Μιλαμε για την σωστη απεικονιση αυτων των παιχνιδιων.Για τις τοτε χαμηλες αναλυσεις στις οθονες των crt arcade monitors και τηλεορασεων.

Και καποιος μπορει να πει στην lcd εχω ωραια εικονα και με το φιλτρο hd του retroarch η εικονα φαινεται hd χωρις κανενα πιξελ...ωραια ολα αυτα και εννοειται ας παιζει εκει..αυτον αφορα..για μενα ομως δεν ειναι τα γραφικα που μου αρεσουν στα ρετρο δεν ειναι τα αυθεντικα γραφικα του παρελθοντος.


Τωρα στα συγχρονα γραφικα των παιχνιδιων ps4 - xbox one δεν θα πω οτι δεν εχουν gameplay και οτι δεν παιζονται αλλα εμενα δεν μου εκανε κατι ιδιαιτερη εντυπωση οπως στην προηγουμενη γενια και τα γραφικα για μενα δεν ειχαν την αναμενομενη εξελιξη σε μεγαλους τιτλους.

Βλεπεις και το halo infinite και σε γυριζει 15 χρονια πισω...ε δεν θα σχολιασεις??τα γραφικα σε πολλα παιχνιδια για τους περισσοτερους παιζουν μεγαλο ρολο...Αν δεν ισχυει αυτο που λεω οι περισσοτεροι gamers θα ειχαν μεινει με καρτες γραφικων 10ετιας.

Για κονσολες γραφω ps4 - xbox one γιατι ειναι και οι δυνατοτερες κονσολες...τωρα η καλυτερη αγορα για μενα αυτη την στιγμη ειναι το nintendo switch...τουλαχιστον εχει τα γραφικα που ταιριαζουν στις συνεχειες των παιχνιδιων της nintendo και δειχνουν και ωραια..οπως πχ στο mario odyssey που επαιξα στο switch του brother η το yoshi η το mario kart...δεν ειναι δηλαδη οι συνεχειες του crysis - halo κλπ που εχω μεγαλυτερες απαιτησεις σε γραφικα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ηalo infinite vs halo 3 (2007) Xbox 360..Μεχρι στιγμης με την γραφικη δουλεια που μας εδειξαν στο halo infinite δεν φαινεται να φτανει τα γραφικα του halo 3 (2007) στο xbox 360 .Καλυτερα να το ξανασχεδιασουν απο την αρχη για το πιο δυνατο hardware του xbox series x ωστε να το βελτιωσουν.

HALO 3 (xbox 360) VS HALO INFINITE

 
Halo Infinite | 2021 vs 2020 | Campaign Trailer Comparison


Halo Infinite Xbox Series X Gameplay 4K

 
Nεο βιντεο με gameplay απο το campaign του halo infinite

First Look At Halo Infinite's Campaign, New Weapon, and More (4K)

 
HALO
Ερχεται η σειρα και εχει πεσει χρημα!

 
O μονος λογος (το εννοω) που στεναχωριεμαι που δεν εχω nextgen κονσολικο.
Εν τω μεταξυ, σε PC, το Infinite φαινεται πως χρειαζεται το PC της NASA για να τρεξει...
 
περίμενε το demake...


...πλάκα κάνω.
 
Πίσω
Μπλουζα