NikiforosST
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 2
Καλημέρα! ευχαριστούμε για την παρουσίαση! οφείλω να πω οτι εχω ηδη ολα τα προγραμματα που αναφερεις και εχω δοκιμασει να δωσω Internet στον STFM μου μεσω συνδεσης σειριακης με linux pc και πετυχε, αλλα η ταχυτητα 19200 σκοτωνει δεν παει βημα! θα το παρω και εγω μιας και πλεον εχω εικονα 1080p απο εξοδο HDMI με χρηση upscaller 1080p απο scart στην 22αρα LED οθονη μου (thanks to Anemos). Επισης εχω βρει μνημη να το κανω 4MB (χωρις κολληματα). Σχετικα με το mouse ρωτησα επειδη εχω εναν ανταπτορα σε ps2 και με adaptor σε usb παιζω με οπτικο usb mouse οποτε το mouse μου θα παραμεινει εκει και παιζει αψογα τελεια και χωρις κολληματα. Οταν λες τροφοδοτικο εννοεις του Atari σου? στο ebay πουλανε σε πολυ καλη τιμη αν θες να παρεις! εγω πηρα ενα αλλο και αλλαξα στο δικο μου μια αντισταση και εναν πυκνωτη που ειχαν προβλημα και το εχω καβατζα.
Υ.Γ ο 1040STFM μου εχει TOS 1.04 (το εχω αλλαξει και αυτο απο 1.02) και προς το παρον 1MB RAM, αλλα σκοπευω να παρω κιτ για να παει 4! θα αντιμετωπισω προβληματα? ή θα ειναι οκ με 1MB RAM ή να τσιμπήσω τώρα και την RAM μην τυχόν και μετά δεν την βρίσκω?
Υ.Γ ο 1040STFM μου εχει TOS 1.04 (το εχω αλλαξει και αυτο απο 1.02) και προς το παρον 1MB RAM, αλλα σκοπευω να παρω κιτ για να παει 4! θα αντιμετωπισω προβληματα? ή θα ειναι οκ με 1MB RAM ή να τσιμπήσω τώρα και την RAM μην τυχόν και μετά δεν την βρίσκω?
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: