soufle
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 14
Έχουμε πολύ καιρό να γράψουμε στο θέμα και νομίζω πως κάτι έχω να προσφέρω...
Κατ'αρχάς ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!!
katerinak ευχαριστούμε για τις φωτό!! Κάπου είχα διαβάσει νομίζω ότι οι κούκλες αυτές είχαν τη μυρωδιά του αντίστοιχου παγωτού... αλλά μπορεί και να μη θυμάμαι καλά.
Περνάω μερικές φωτό με πολυαγαπημένες Sindy που κατάφερα να βρω τον τελευταίο χρόνο!!!
1) 1993 Hasbro Sindy Monte Carlo
2)1993 Hasbro Sindy Fairy Princess
3) 1993 Hasbro Sindy Swimming Sindy
4)1994 Hasbro Sindy Crimp & Bead
5)1995 Hasbro Sindy Football
Αν εξαιρέσεις την 4 που είναι και η μοναδική σε κουτί (στις λοιπές φωτό απλά βρήκα πως είναι τα κουτιά τους...) όλες οι υπόλοιπες αγοράστηκαν σε τιμή ούτε του παπά!!!! Να ναι καλά αυτή η Ισπανίδα όπου και αν βρίσκεται το κορίτσι!!!Από 0.5 -3euro το πολύ.Κάπου έχω 2-3 ακόμη που πρέπει να τις φωτογραφήσω.
Κατ'αρχάς ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!!
katerinak ευχαριστούμε για τις φωτό!! Κάπου είχα διαβάσει νομίζω ότι οι κούκλες αυτές είχαν τη μυρωδιά του αντίστοιχου παγωτού... αλλά μπορεί και να μη θυμάμαι καλά.
Περνάω μερικές φωτό με πολυαγαπημένες Sindy που κατάφερα να βρω τον τελευταίο χρόνο!!!
1) 1993 Hasbro Sindy Monte Carlo
2)1993 Hasbro Sindy Fairy Princess
3) 1993 Hasbro Sindy Swimming Sindy
4)1994 Hasbro Sindy Crimp & Bead
5)1995 Hasbro Sindy Football
Αν εξαιρέσεις την 4 που είναι και η μοναδική σε κουτί (στις λοιπές φωτό απλά βρήκα πως είναι τα κουτιά τους...) όλες οι υπόλοιπες αγοράστηκαν σε τιμή ούτε του παπά!!!! Να ναι καλά αυτή η Ισπανίδα όπου και αν βρίσκεται το κορίτσι!!!Από 0.5 -3euro το πολύ.Κάπου έχω 2-3 ακόμη που πρέπει να τις φωτογραφήσω.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: