[Hasbro] Sindy

Έχουμε πολύ καιρό να γράψουμε στο θέμα και νομίζω πως κάτι έχω να προσφέρω...

Κατ'αρχάς ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!!

katerinak ευχαριστούμε για τις φωτό!! Κάπου είχα διαβάσει νομίζω ότι οι κούκλες αυτές είχαν τη μυρωδιά του αντίστοιχου παγωτού... αλλά μπορεί και να μη θυμάμαι καλά.

Περνάω μερικές φωτό με πολυαγαπημένες Sindy που κατάφερα να βρω τον τελευταίο χρόνο!!!

1) 1993 Hasbro Sindy Monte Carlo

1993 Hasbro Monte Carlo.jpg

2)1993 Hasbro Sindy Fairy Princess

1993 Hasbro Sindy Fairy Princess.jpg

3) 1993 Hasbro Sindy Swimming Sindy

1993 Hasbro Sindy Swimming Sindy.jpg

4)1994 Hasbro Sindy Crimp & Bead

1994 Hasbro Crimp & Bead.jpg

5)1995 Hasbro Sindy Football

1995 Hasbro Sindy Football.jpg

Αν εξαιρέσεις την 4 που είναι και η μοναδική σε κουτί (στις λοιπές φωτό απλά βρήκα πως είναι τα κουτιά τους...) όλες οι υπόλοιπες αγοράστηκαν σε τιμή ούτε του παπά!!!! Να ναι καλά αυτή η Ισπανίδα όπου και αν βρίσκεται το κορίτσι!!!Από 0.5 -3euro το πολύ.Κάπου έχω 2-3 ακόμη που πρέπει να τις φωτογραφήσω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
να τις χαιρεσαι ολες soufle:)

τη Sindy Fairy Princess την ειχε (εχει ; )και η αδερφη μου

για τις Σιντυ με το παγωτο: κατι τετοιο θυμαμαι κι εγω να εχω διαβασει

στη συσκευασια που βλεπουμε στη φωτο γραφει οτι εχει αρωματισμενα μαλλια,μαλλον τη μυρωδια του αντιστοιχου παγωτου να την ειχαν στα μαλλια τους κι οχι στο σωμα οπως τα παιχνιδια της ελ γκρεκο
 
Soufle μου, οι κούκλες σου είναι πανέμορφες, μεγεια και να τις χαίρεσαι!! :happyjump: Αχ, αυτή η monte carlo!!!:dribble:
 
Σιντο-Τάνιες και δε συμμαζεύεται...

Να στε καλά παιδιά!! Χαίρομαι που σας άρεσαν! Καλή μου mytiny θα συμφωνήσω μαζί σου για τη Monte Carlo... νομίζω ότι είναι το ωραιότερο μπικίνι που κυκλοφόρησε ποτέ σε κούκλα. Ούτε η ευφάνταστη Mattel εκείνης της περιόδου κατάφερε να κυκλοφορήσει κάτι ωραιότερο από αυτό.

Λοιπόν είχαμε ξανασυζητήσει για την ''Ιταλίδα Sindy'' που κυκλοφορούσε ως Tanya από την εταιρία Ceppiratti και παλαιότερα. Πριν από πολύ καιρό είχα βρει μία κουκλίτσα με χρυσά μαλλιά για την οποία είχα συμπεράνει τότε ότι ήταν η 1996 Hasbro Fairy Hair Sindy. Η κουκλίτσα γράφει στο πίσω μέρος του κεφαλιού Ceppiratti. Άρχισα λοιπόν τότε να αναζητώ πληροφορίες για αυτή την κούκλα και φυσικά οι υπέρτατες κουκλομάνες-κουκλοεγκυκλοπαίδειες mytiny και Αναστασία μου έδωσαν ένα σωρό πολύτιμες πληροφορίες για τις Σιντο-Τάνιες :bow: :bow: :thanx2: :thanx2: :thanx2: !!!!

Παραθέτω λοιπόν τα στοιχεία που βρήκα:

Στην πρώτη φωτό βλέπουμε το κουτί της 1996 Hasbro Fairy Hair Sindy που βρήκα στο http://www.club-sindy.com/hasbro_96.htm (αριστερά) και δίπλα τη δική μου κουκλίτσα. Σημειώνω εδώ πως η αντίστοιχη Sindy έχει μόνο χρυσά μαλλιά (πληροφορία mytiny) ενώ η δική μου έχει ξανθά μαλλιά στο εσωτερικό και μόνο τα γύρω γύρω είναι χρυσά τα οποία όταν απλωθούν καλύπτουν τα υπόλοιπα.Διαφορετικές επίσης είναι και οι πατούσες. Επίσης το υπέροχο αυτό αυθεντικό ρουχαλάκι έσπευσε και μου το έστειλε η αγαπημένη μου mytiny και μου την έντυσε για να μην κυκλοφορεί ξεδιάντροπα και σκανδαλίζει τον Τζον Τζον.... :biglaugh::biglaugh::biglaugh: Την ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ και φυσικά αφιερωμένη η φωτό!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:.

1996 Hasbro Fairy Hair Sindy.jpg

Στη δεύτερη φωτό βρήκα επιτέλους το κουτί της και πρόκειται για την Ceppiratti Tanya Capelli d' Oro (Χρυσά μαλλιά). Και έτσι λύθηκε ένα ακόμη μυστήριο!!

Tanya.jpg

Το 1996 οι 2 εταιρίες, οι οποίες προφανώς συνεργάζονταν, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν μία έκδοση από κοινού, η οποία περιελάμβανε τόσο τη Sindy όσο και την Tanya, χρησιμοποιώντας συγχρόνως ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι της εποχής τότε: το Twister. Δεν ξέρω πόση επιτυχία είχε τότε βλέποντάς το όμως τώρα θεωρώ ότι είναι από τα ωραιότερα κομμάτια που κυκλοφόρησαν!!! Μου φέρνει απίστευτα αστείες αναμνήσεις από την εποχή του '96-'97 που μαζευόμασταν σε φιλικά σπίτια και παίζαμε Twister με τις ώρες!! Για όσους δεν το γνωρίζουν πρόκειται για ένα χαλάκι με κύκλους σε 5 χρώματα. Είχε επίσης έναν δείκτη που τον γυρνούσες κάθε φορά που ερχόταν η σειρά σου και σου επέλεγε χρώμα και χέρι ή πόδι στο οποίο έπρεπε να κάνεις την επόμενή σου κίνηση. Όποιος έχανε πρώτος την ισορροπία του έφευγε και συνέχιζαν οι υπόλοιποι. Εδώ οι αγαπημένες Σιντο-Τάνιες έχουν σκρατσ στα χέρια και στα πόδια για να παίζεις το παιχνίδι. Ορίστε λοιπόν και οι δικές μου 1996 Hasbro Sindy & Tanya Twister!

1996 Hasbro SindyTwister.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΤΗΣ SINDY

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΦΙΜΗΣΕΩΝ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑΣ SINDY ΠΟΥΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΙΝΑΙ AYTH H ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?http://www.alamy.com/stock-photo-Television-Adverts-sandy-Doll-1989-The-First-Tv-Commercial-Of-Sindy-32984317.html?p=&&searchtype=-1

Television-Adverts-sandy-Doll-1989-The-First-Tv-Commercial-Of-Sindy-BWJFR9.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όλο και κάποιο "λαγωνικό" θα την εντοπίσει (αν υπάρχει κάτι). Μόνο hermion μη γράφεις κεφαλαία γιατί τα κεφαλαία δηλώνουν πως φωνάζεις και επιπλέον είναι κουραστικά στην ανάγνωση.
 
Λοιπον....

Συμφωνα με αυτο εδω περα η κοπελια λεγετε Kate Burt και το 1989 ηταν 19 ετων.

Κατι αλλο δεν μπορεσα να βρω.... :(
 
διαφήμιση sindy με την παραπάνω κοπέλα


μια από τις αγαπημένες μου διαφημίσεις με την κούκλα sindy, μου άρεσε το κορίτσι της διαφήμισης, μου θύμιζε την κούκλα...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
χαχα οκ θα το χω υπ οψην...

ναι αυτο βρηκα κ γω..ειμαι περιεργη να δω πως ειναι τωρα...

ηταν πιο ομορφη και απ την ιδια την κουκλα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
soufle είπε:
:hurrah: Soufle, αυτη την Sindy μου την είχε κάνει δώρο η νονά μου όταν ήμουν μικρή και την έχω ακόμα με το φόρεμα και την χτενούλα της! Δυστυχώς έχω χάσει τα φτερά. Μου άρεσουν πολύ τα μάτια της που είναι βιολετί. Είναι μία από τις αγαπημένες μου κούκλες!
 
Πίσω
Μπλουζα