[Hasbro] Sindy

Σουφλέ μου, τι ανακάλυψη είναι αυτή! :eek: o_O Οχι, μόνο δεν έχω ιδέα για την συγκεκριμένη κούκλα, αλλά δεν την έχω ξανα-ματα-δει ποτέ!!! Είναι πολύ ιδιαίτερη κούκλα και ειλικρινά αναρωτιέμαι αν το ξέρει η χάσμπρο!! :what:Καλά, αν βγήκαν μόνο 24, όλες τις έχει αυτός ο τύπος? :wait2:

Από μπρατσάκι πάντως, καλά κρατιέται η κοπελιά, ε?? :p
 
1988 My first Sindy

Ωρα για λίγο shopping therapy!

attachment.php
 
mytinyworld είπε:
1988 My first SindyΩρα για λίγο shopping therapy!
Κοριτσάκι μου είναι πανέμορφη να τη χαίρεσαι!!!! Για τη σακούλα από το Harrods να λίποθυμίσω τώρα ή πιο ύστερα;!!!!!

Θέλω και γω shopping therapy :cry: :cry: στου Harrods!! Για μένα όμως..... #) ;)
 
Έχω τρελαθεί!! Δεν ξέρω από που να αρχίσω με τόοοοσα που διάβασα και είδα!!! Έχετε εντρυφήσει στο θέμα! Πόσα θυμήθηκα!!! Αυτή τη Sindy sweet secrets πάντα την ήθελα, αλλά δεν την απέκτησα ποτέ :( Βρήκα τις δικές μου και ελπίζω να καταφέρω να ανεβάσω και φωτογραφίες, αν και δε νομίζω να βοηθήσω παραπάνω σε κάτι.. Έχετε καλύψει πλήρως το θέμα! :)

Αυτή είναι απ' τις αγαπημένες μου. Η τελευταία κούκλα που αγόρασα από τα κάλαντα όταν ήμουν Ε' δημοτικού. Είναι σα λούτρινο το σώμα της. Κοιμόμουν μαζί της αρκετό καιρό. Έκανε παρέα στην αντίστοιχη Barbie soft (που δεν πολύ χώνευα, χιχι). Το κουτί έγραφε 1995.

attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
spylla καλωσόρισες στην παρέα μας. Πολύ όμορφη η Σίντυ και πολύ ωραία η φωτογραφία που έβγαλες.
 
και η δικη μου sindy! :)

attachment.php


P1000327.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Soufle μου, δεν ξέρω σε τι φάση είσαι από δουλειές και τρεχάματα, πάντως εγώ σου εύχομαι να καταφέρεις να πας για shopping therapy, αν όχι στα harrods, έστω σε κανα hondos center! Αλλά με την κρίση, ούτε γι'αυτό μας κόβω.... :xm:

Spylla καλώς ήρθες! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το thread και που βρήκες πράγματα που σε ενδιαφέρουν! Πολύ γλυκειά η sindy σου και πολύ σημαντικό που είναι παιδική σου και τόσο αγαπημένη! lollipopmerenta, πολύ ωραία η I love make up sindy, είναι από το 1994!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να και η δική μου Σίντυ με το σκυλάκι της!

Είχα και μία άλλη από τη σειρά "τζην" αλλά την είχα χαρίσει.

DSC07442.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
zouzou υπεροχη η σιντυ σου!! τη θυμαμαι οταν ειχε κυκλοφορησει!!καποτε τον gogo ,που ειχε κυκλοφορησει σαν κουκλακι , τον ειχα και γω!τον χαρησα ομως σε κατι ξαδελφακια μου! my tinyworld μου σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!! ναι δυστυχως ειναι η μονη που εχω,αλλα και παλι την αγαπω πολυ! :)
 
sindy.jpg

Συμβάλλω κι εγώ στην υπέροχη (περί Σίντυ) αυτή συζήτηση και επισυνάπτω μια φωτό από το γραφειάκι και άλλα αξεσουάρ της Σιντυ.

Τα επιπλάκια της τηλεφωνικής της γωνιάς είναι του 1990. Made by Hasbro UK.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Spylla και Mygdala καλως ορίσατε στο retromaniax και από εμένα και ευχαριστούμε που διανθίσατε το νήμα με τις φωτό σας!!!

lollopopmerenta και zouzou πανέμορες οι κούκλες σας να τις χαίρεστε!!

Και μια που πλησιάζουν οι γιορτές να περάσω και μια επίκαιρη φωτό με τη Sindy Christmas Party. Δεν ξέρω πια χρονιά κυκλοφόρησε αλλά είναι από τις πιο πρόσφατες. Ίσως ξέρει παραπάνω πληροφορίες η sindoμάνα mytiny!!!!! Aυτό που δεν φαίνεται από τη φωτό είναι ότι ανάμεσα στα μαλλιά της έχει ιριδίζουσες ανταύγιες.

Sindy Christmas Party.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ζouzou και Μygdala ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες σας! Soufle μου, πανέμορφη η γιορτινή Sindy! Είναι Giocci Preziosi και πρέπει να είναι από το 1997, καθώς βλέπω ότι στη φωτο απεικονίζεται μια sindotanya. Το 1997 είναι η χρονιά που γινόταν η μετάβαση στο νέο πρόσωπο και σώμα της sindy (που έχει η κούκλα αυτή) και χρησιμοποιούσαν φωτογραφίες της Tanya στα κουτιά. Αλλες φορές, πωλούνταν και κούκλες Tanya με το λογότυπο Sindy, αν θυμάστε όπως είχαμε συζητήσει παλιότερα!

Να σας δείξω κι εγώ με τη σειρά μου μια πολυαγαπημένη sindy που αναζητούσα πολύ καιρό!

Είναι η Show Jumper Sindy από το 1991 και έχει υπέροχα καστανά μαλλιά (δεν πρέπει να υπήρξαν πολλές άλλες εκδόσεις με καστανά μαλλιά)

attachment.php
 
Καλή μου mytinyworld είναι πανέμορφη αυτή η Sindy με τα καστανά της μαλλάκια! Να τη χαίρεσαι!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες :bow: :bow: :thanx2: :thanx2:!!

Να σας περάσω και εγώ τα δικά μου τελευταία ευρήματα με τα οποία κατενθουσιάστηκα!!

1) Την 1995 Hasbro Sindy Fiji

1995HasbroSindyFiji.jpg


2) Την 1992 Hasbro Sindy & Gogo

1992HasbroSindyampGogo.jpg


3) Και την 1994 Hasbro SUPER Sindy (με την οποία έχω πάθει ντελίριο... :hurrah: )

1994HasbroSindySUPER.jpg
 
Με γεια σου Σουφλεδάκι, είναι όλες πανέμορφες! Τι να πω για την Super Sindy??:dribble::dribble::dribble::dribble::dribble: :bow:
 
την εχω κι εγω...θυμαμαι οταν την ειχα πρωτοπαρει...ωραιες εποχες....
 
Είχα καιρό να μπω στο θρεντ. Πολύ ωραίες οι κούκλες Soufle και η καστανή της mityworld είναι επίσης πολύ ωραία. 'Εχω μία αδυναμία στις κούκλες που ξεφεύγουν από το κλασικό ξανθό.
 
σημερα ξεκιναει τυπικα το καλοκαιρι και σκεφτηκα να προσθεσω δυο φωτογραφιες με τη Sindy ice cream που βρηκα πριν πολυ καιρο στο ιντερνετ(δεν ξερω αν υπαρχει κατι σχετικο στο παρον θρεντ)

attachment.php
attachment.php


μολις εντοπισα και μια γαλλικη διαφημιση


KGrHqVhkE2foFE6SBNoBEw8Q_3.jpg

KGrHqNicE2LmHNmHBNoBI8uw_3.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θα ήθελα τη βοηθειά σας. Αγόρασα μία Sindy του 1990 αλλά φοράει μαγιώ. Μήπως θα μπορούσε καποιος να μου πει ποιας άλλης κούκλας μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ρούχα για να την ντύσω?
 
spirtoulis είπε:
Θα ήθελα τη βοηθειά σας. Αγόρασα μία Sindy του 1990 αλλά φοράει μαγιώ. Μήπως θα μπορούσε καποιος να μου πει ποιας άλλης κούκλας μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ρούχα για να την ντύσω?
Τα ρούχα της barbie και της steffi love σε γενικές γραμμές κάνουν στη sindy. Δεν της κάνουν τα ρούχα της bibi-bo και της sindy pedigree και hasbro πρώτης γενιάς, γιατί η sindy του 1990 είναι πιο ψηλή. Εκεί που θα δυσκολευτείς είναι με τα παπούτσια, γιατί η sindy έχει μεγάλη πατούσα.
 
Αχ.. Η αγαπημενη μου κουκλιτσα! τι μου θυμισατε...

Αυτη ηταν η πρωτη μου κουκλα.

dream_bride_sindy.jpg

Ειχα και μια που ηταν αγιοβασιλαινα.

1203481792_e353864204_z.jpg

Και μια που πηγαινε βολτα ενα σκυλακι (φοραγε μια τελεια μοβ ολοσωμη φορμα και ειχε ενα μπουφαν με σκυλακια) mSqD3iWSaBKATU-QUUVrTww.jpg

Η μονη που εχω ακομα ειναι η σγουρομαλλα με το κοριτσακι που κανει ποδηλατο, δυστυχως εχει χαθει και το παιδακι και τα ρουχα της... Ποσο ομορφα μαλλια...

** Ποσο τελεια η super sindy! Αν την ειχα θα την εκανα εικονισμα, για καθημερινη εμπνευση..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα