Maddog
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 153
Υπάρχουν ορισμένες στιγμές που ένα ελάχιστο τόσο δα πραγματάκι μπορεί να σου φτιάξει την ημέρα. Έτσι ένιωσα και εγώ σήμερα όταν πήρα στα χέρια μου το δεματάκι που περίμενα από την Αμερική και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Μέχρι πολύ πρόσφατα δεν ήξερα καν ότι είχε ποτέ κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο.
Πρόκειται για την πλήρη συλλογή με 5 αυτοκινητάκια Hot Wheels με θέμα παιχνίδια της Sega. Κυκλοφόρησε το 2003.
H απόλυτη ηδονή του τελειωμένου Sega fanboy (δηλαδή εμένα...)
Αξιοσημείωτο επίσης ότι μου κοστίσανε το ίδιο που κοστίζουν 5 κοινά Hot Wheels εδω: 15 δολλάρια με τα ταχυδρομικά μέσα.
Σήμερα είδα τα Hot Wheels στο 1.99 ευρώ έκαστον στο σουπερμάρκετ. Και δεν είναι Sega. Οπότε όσα πιστά αγοράκια της μαμάς Sega, σπεύσατε στο Ebay σας.
Ας περάσουμε γρήγορα στις εικόνες λοιπόν. Λένε ότι κάνουν για 1000 λέξεις έκαστη...
Πρόκειται για την πλήρη συλλογή με 5 αυτοκινητάκια Hot Wheels με θέμα παιχνίδια της Sega. Κυκλοφόρησε το 2003.
H απόλυτη ηδονή του τελειωμένου Sega fanboy (δηλαδή εμένα...)

Αξιοσημείωτο επίσης ότι μου κοστίσανε το ίδιο που κοστίζουν 5 κοινά Hot Wheels εδω: 15 δολλάρια με τα ταχυδρομικά μέσα.
Σήμερα είδα τα Hot Wheels στο 1.99 ευρώ έκαστον στο σουπερμάρκετ. Και δεν είναι Sega. Οπότε όσα πιστά αγοράκια της μαμάς Sega, σπεύσατε στο Ebay σας.

Ας περάσουμε γρήγορα στις εικόνες λοιπόν. Λένε ότι κάνουν για 1000 λέξεις έκαστη...
Disclaimer:Η μηχανή μου είναι για πέταμα (2.1 MP, lol), δεν μπορούσα να βάλω φλας γιατί κάνει αντανακλάσεις στο πλαστικό κάλυμμα και η μέρα ήταν συννεφιασμένη. Οπότε αν δεν σας αρέσει η ποιότητα των φωτό, δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο με τις δεδομένες συνθήκες.
Επίσης, γνωρίζω την οδηγία για watermarking, αλλά διαφωνώ με το watermarking γενικά. Οπότε δεν έχουν.
Τέλος, οι εικόνες με τα αρχικά non-Sega αντίστοιχα μοντέλα (τις έβαλα για σύγκριση) πάρθηκαν από το http://hotwheels.wikia.com/
1/5: Space Channel 5-Fandango
2/5: The House of the Dead III-Phaeton
3/5: Shinobi-Lotus Esprit
4/5: Super Monkey Ball-GT Racer
5/5: Jet Set Radio Future-Custom Cougar
2/5: The House of the Dead III-Phaeton
3/5: Shinobi-Lotus Esprit
4/5: Super Monkey Ball-GT Racer
5/5: Jet Set Radio Future-Custom Cougar
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: