Hot. Wheels. Sega!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Maddog
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Maddog

Immense Cult RetroFigure
Αντιδράσεις
153
Υπάρχουν ορισμένες στιγμές που ένα ελάχιστο τόσο δα πραγματάκι μπορεί να σου φτιάξει την ημέρα. Έτσι ένιωσα και εγώ σήμερα όταν πήρα στα χέρια μου το δεματάκι που περίμενα από την Αμερική και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Μέχρι πολύ πρόσφατα δεν ήξερα καν ότι είχε ποτέ κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο.

Πρόκειται για την πλήρη συλλογή με 5 αυτοκινητάκια Hot Wheels με θέμα παιχνίδια της Sega. Κυκλοφόρησε το 2003.

H απόλυτη ηδονή του τελειωμένου Sega fanboy (δηλαδή εμένα...) :D

Αξιοσημείωτο επίσης ότι μου κοστίσανε το ίδιο που κοστίζουν 5 κοινά Hot Wheels εδω: 15 δολλάρια με τα ταχυδρομικά μέσα.

Σήμερα είδα τα Hot Wheels στο 1.99 ευρώ έκαστον στο σουπερμάρκετ. Και δεν είναι Sega. Οπότε όσα πιστά αγοράκια της μαμάς Sega, σπεύσατε στο Ebay σας. :)

Ας περάσουμε γρήγορα στις εικόνες λοιπόν. Λένε ότι κάνουν για 1000 λέξεις έκαστη...

Disclaimer:Η μηχανή μου είναι για πέταμα (2.1 MP, lol), δεν μπορούσα να βάλω φλας γιατί κάνει αντανακλάσεις στο πλαστικό κάλυμμα και η μέρα ήταν συννεφιασμένη. Οπότε αν δεν σας αρέσει η ποιότητα των φωτό, δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο με τις δεδομένες συνθήκες.

Επίσης, γνωρίζω την οδηγία για watermarking, αλλά διαφωνώ με το watermarking γενικά. Οπότε δεν έχουν.

Τέλος, οι εικόνες με τα αρχικά non-Sega αντίστοιχα μοντέλα (τις έβαλα για σύγκριση) πάρθηκαν από το http://hotwheels.wikia.com/

1/5: Space Channel 5-Fandango

picture.php

picture.php

picture.php

2/5: The House of the Dead III-Phaeton

picture.php

picture.php

picture.php

3/5: Shinobi-Lotus Esprit

picture.php

picture.php

picture.php

4/5: Super Monkey Ball-GT Racer

picture.php

picture.php

picture.php

5/5: Jet Set Radio Future-Custom Cougar

picture.php

picture.php

picture.php

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
No sonic??

Super η συλλογούλα πάντως!Με γειές! :super:

Με γειες Doc !!!

(Κάτσε να τα πάρει χαμπάρι ο Νικολάκης και θα δεις τι θασπάθουν !! )

Με γειες Doc !!!

(Κάτσε να τα πάρει χαμπάρι ο Νικολάκης και θα δεις τι θα πάθουν !! ) :P

Το καλύτερο δώρο για το mad puppy ! :P

Eύγε Doc !!!

Αυτά είναι!

Θέλω και μοντέλο με το σήμα του Dreamcast!!!!!!

Pitsunami: μάλλον ο Sonic του 2003 (ή τέλοσπάντων μετά το DC...) δεν ήτανε για να τον διαφημίζουν. :D

Geoanas/Manos426f: δεν υπάρχει περίπτωση να τα αγγίξει αυτά ο μικρός μέχρι να ενηλικιωθεί. :P

Pooky: Πάμε να φτιάξουμε petition προς την Mattel; :)

Ωρέ doc, τι είναι αυτά που βλέπω! Υπέροχα!

Ειδικά αυτό με το House of the dead, μαγεία!:animeek:

Doc Πρεπει να τσιμπησεις και τα Ataraκια και για να συμπληρωσεις την συλλογη Και να μας καλεσεις να τα τρεξουμε σε αγωνα.

Capture1.JPG

Capture2.JPG

Όμορφα πραγματα, έχουν μια ιδιαιτερότητα, δεν μπορείς να πεις :)

Μονο και μονο που εχουν σχεση με τα videogames ειναι ολα τα λεφτα και ας ειναι και sega:P

Πίσω
Μπλουζα