Ikaruga/Rez on XBLA [HD Confirmed]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Stormwatch
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τhere is a new hero in town,his name is Nathan Drake,who will kick Segata ass. :D

pose-nathan-drake.png

Είναι η εντύπωση μου ή η αρχή της δεύτερης πίστας είναι λίγο διαφορετική απο την original?

Τώρα που έχω και εγώ live, να κανονίσουμε κανένα διπλό!

Aσε τα διπλα και παιξε λιγακι σοβαρα λεω εγω...σας παρακολουθω ΟΛΟΥΣ :D

theoritikos είπε:
Τώρα που έχω και εγώ live, να κανονίσουμε κανένα διπλό!
ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μαμά ο theoritikos έβαλε T1 :cry:

Σέλω και γωωωωωωωωωωωω :angry:

Wally είπε:
Aσε τα διπλα και παιξε λιγακι σοβαρα λεω εγω...σας παρακολουθω ΟΛΟΥΣ :D
Και εγώ σε παρακολουθώ... αλλά δεν παίζω CoD... :D

Shock είπε:
ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μαμά ο theoritikos έβαλε T1 :cry:

Σέλω και γωωωωωωωωωωωω :angry:
Μακάρι να έβαζα t1 :dribble:! (ΒTW στην Ευρώπη λέγεται Ε1...)

Έκανα gold το profile μου και έχω τα ίδια προνόμια που έχει ο wally εδώ και πολύ καιρό! :D

Ikaruga02.jpg

Τι κρίμα που η τηλεόραση μου δεν ειναι σε επιτοίχια βαση......

Btw, κατεβάστε το replay του Γιαπωνέζου που είναι no1 στα leaderboards. Ο τύπος είναι από άλλο πλανήτη (25.000.000 score και τελειώνει το game με ένα credit...)

theoritikos είπε:
Έκανα gold το profile μου και έχω τα ίδια προνόμια που έχει ο wally εδώ και πολύ καιρό! :D
Και νομίζεις ότι φτάνει αυτό για να παίξιεις ikaruga? LOL

Χτες φάγαμε τα λυσακά μας. 24Mbps ο Wally, και 12 εγω με 1MB upload και ήταν εντελώς unplayable. Φυσικά όλα τα άλλα παιχνίδια στο live και το PSN παίζανε κανονικά, το δίκτυο ήταν idle, απλά μάλλον βιαστήκανε οι προγραμματιστές να το βγάλουν παραγωγή.

@Stormwatch μου έβαλες ιδέα, έχω την ίδια οθόνη με τον τύπο

Μονο η οθονη αμ το arcade stick που το βαζεις κανονικη καμπινα. :darkglasses:

Και το καλυτερο το 360 κρυμμενο σε καμμια ντουλαπα να μην χαλαει το συνολο. :D

Αμ την ηχορύπανση που την πας? :)

Παντως τα ριβιουσαϊτ γραφουν τα καλυτερα. :xm:

Περιεργο. :D

Team XboxTime and again, the game has gotten high marks with critics as being one of the best looking 2D shooters on the market. ... now, making the jump to the 360, the game looks even better. In 720p HD, everything looks sharp, refined, and runs smooth as silk.

game02_02.jpg

IGN

To truly excel at Ikaruga requires a mastery of the polarity system and a lot of practice...Casual gamers may find themselves overwhelmed and unable to scratch the surface of this classic. That would be a shame, though, as this is easily one of the best titles on the Live Arcade.

game02_05.jpg

CVG

If you have an LCD TV you can flip that bad boy on its side and, in the options screen, flip the gameplay sideways so you get full-screen up-scrolling action (known in the shooter scene as TATE mode). That's how the purists play (and us).

game02_06.jpg

Eurogamer

...whereas once dedicated players would need to import Japanese DVDs of the top players' score runs for tips and techniques, now you simply select their name on the scoreboard and sit back to watch their replay, awestruck. The option to save and upload all replays, combined with co-op play over Xbox Live, makes the definitive version of the game.

game02_03.jpg

At $10, it's the price of two value meals. And cheeseburgers don't taste this good

Casual gamers may find themselves overwhelmed and unable to scratch the surface of this classic.
Aντωνη μην πεις μετα οτι το IGN δεν σε προειδοποιησε! :)

Ειμαι ακομα δουλεια....

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ IKARUGAAAAAAAAA!!!

ΒΤW,τα GRM μελη που θα πιαστουν να εχουν 6ψηφιο και κατω σκορ,θα εχουν παραδειγματικη τιμωρια.Oi admin παρακολουθουν στενα τα LeaderBoards :D

Ξεσπαθωσε ο Segata, πηρε τα πανω του. :D

Χαϊ γιααα.
110103_karate_prv1.gif

gcownedft0.gif

Πάντως για τους φίλους casualάδες που (τυχόν) δεν έχουν καταλάβει το παιχνίδι ( :P ), κυκλοφορεί στο internet το Ikaruga Appreciate DVD, οπου ένας τυπάκος το τελειώνει στο Normal και στο Hard χωρίς να χάσει ζωή. :headbangdude:

Το μόνο κακό είναι οτι θα σας έρθει να βάλετε τα κλάμματα (εγω το παθαίνω κάθε φορά) :precry:

Ή πηγαινετε στα Leaderboards και κατεβαζετε το replay του πρωτου.

Μετα αραζετε,το ξεκινατε και σας πεφτει το ηθικο in glorious HD :D

Βίντεο απο Normal Mode σε Dreamcast (σε κανα τρίμηνο θα παίζω κι εγώ έτσι :P )

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Aj23K8Ri68E]YouTube - Ikaruga Chapter 1 - "Ideal"

Είχα καιρό να το πιάσω και δεν έχω περάσει καν το B ακόμα στην πρώτη πίστα... Θέλω δουλίτσα ακόμα...

κοινως .... I suck! :precry:

Εγώ τι να πώ που δεν μπορώ να κάνω ενα αξιόλογο chain στην πρώτη πίστα?

Όχι μόνο αυτό, αλλά έχω και τον wally που με "πιέζει" να κάνω και αξιόλογο σκόρ!

Το βράδυ θα κάνω επιθεώρηση high scores :D :D

... και απ' ότι πληροφορήθηκα σήμερα το πρωί, ο Wally πέρασε το (αστρονομικό) μου σκόρ, οπότε το βράδυ έχει αντεπίθεση. :bash:

[LTTP]

At $10, it's the price of two value meals. And cheeseburgers don't taste this good
Ωραίος ο AARDVARK. Μεγάλη αλήθεια - Best 10 bucks ever :thumb:

(καλύτερα κι απ'τους χάρτες του COD)

[/LTTP]

(Εντάξει, τα cheesburger είναι πιό νόστιμα - αλλα μήν το κάνουμε και θέμα)

Πίσω
Μπλουζα