Indiana Jones [Μαμούθ Κομικς]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας ambu_dare
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

ambu_dare

RetroMasteR
Αντιδράσεις
62
Με πονάει που θυμάμαι αυτή την σειρά γιατί δυστυχώς δεν έχω πια ούτε ένα τεύχος (αν και τα μάζευα φανατικά).

Ξεκίνησε με την κλασσική ιστορία του κινηματογράφου και μετά δημοσίευσε και διάφορες άλλες περιπέτειες του αγαπημένου μας αρχαιολόγου...

Τι μου θύμισες τώρα. Απο τα λίγα έγχρωμα περιοδικά που κυκλοφορούσαν. Αλλα απο οτι θυμάμαι δεν εκδόθηκαν πολλά τεύχη δυστυχώς. Μετά κυκλοφορούσαν και σε τόμους (1τομος-3 τεύχη). Ωραία σειρά.

Ευτυχως και απο αυτα διασωζονται ολα τα τευχη δεν ηταν και πολλα (για ελληνικα περιοδικα μιλαω παντα) καθως και ορισμενες σπεσιαλ εκδοσεις της ΜΑΜΟΥΘ κομιξ με σκληρο εξωφυλο, για κομικς ο ιντυ ηταν οτι πρεπει κριμα που δεν κρατησε.

Έχει κάποιος καμιά φωτό ?? Κάτι θυμάμαι αλλα αν δε δώ... :P

Υπάρχουν σκαναρισμένα στα αγγλικα στο demonoid για κατεβασμα. αν δεν εχετε λογαριασμο μπορω να σας δωσω στοιχεια, στριλτε μηνυμα. Αν παλι θελετε, τα αναβαζω και εδω για οσους το επιθυμουν (και αν φυσικα επιτρεπεται!!!)

Nope δεν επιτρεπεται,αν θελετε ανεβαστε εξωφυλλα.

Θα βαλω και εγω καποια στιγμη,τα εχω τα ελληνικα.

Παράδειγμα των τευχών που λέω.

ΚΛΑΨ το ειχα καποτε τον συγκεκρυμμενο τομο της μαμουθ με το ιδιο εξωφυλλο παραγματικα απιστευτες ιστοριες

Ένα ακόμα γιανοσταλγικούς του Ίντυ... Το προηγουμενο το εχω και εγω ελληνικα.

βρηκα προσφατα και τους δυο τομους που κυκλοφορησαν απο την μαμουθ ωραιες ιστοριες και πολυ εξυπνες αν και ο πρωτος ειχε ποιο καλες αλλα και ο δευτερος με τους ιθαγενεις απο την αντλατιδα και το καρφι του χρηστου ειχε της στιγμες του κριμα που δεν τραβηξε ισως εφταιγε οτι κυκλοφορουσε καθε διμηνο!!!

Τις θυμαμαι ολες και αυτην με το καρφι του Χριστου και τους τσιγγανους και τις υπολοιπες.

Ολες μια μια για σεναριο ταινιας.

Επειδη εχω ακομα καποια τευχη, οποιος θελει να κανονισουμε, ας μου στειλει pm :)

Τον Indiana Jones με τον ναό του χαμένου θησαυρού τους είδαμε σίγουρα στον κινηματογράφο και σε arcade adventure για 8μπιτους υπολογιστές.

photoindianajonesetletemplemauditindianajonesandthetempleofdoom19846.jpg

Λέτε αυτή η ταινία να κυκλοφορεί και σε comic;

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι κυκλοφορει, οπως και η Τελευταια Σταυροφορια και το Κρυσταλλινο Κρανιο

(για τη Χαμενη Κιβωτο δεν ξερω, αλλα ειναι πιθανο)

ολες οι ταινιες τουλαχιστον τα μεγαλα μπολκμπαστερ ειχαν comic adaptations!!

Ίσως και οι επόμενες ταινίες του θρυλικού Indy γίνουν κι αυτές comics.

Έμ, μια τόσο δημοφιλή και επιτυχημένη σειρά σαν τις περιπέτειες του διάσημου τυχοδιώκτη με το μαστίγιο δεν γίνεται να μην έχει και comic adaptation!

Μαμούθ κομικς: 6 τεύχη στο σύνολο (ή αν προτιμάτε 2 τόμοι) και 2 τεύχη έξτρα σουπερήρωες όπως εκδόθηκαν τότε. Τα'χω όλα φυσικά είναι απο τα αγαπημένα μου...!

Να και ένα εξώφυλλο της Ελληνικής έκδοσης από τη συλλογή μου...

attachment.php

Ιντιάνα Τζόουνς [Μαμούθ Κομικς]

Ιουνης του '86 απο αυτον ξεκινησαν οι Μαρβελ περιπετειες της Μαμουθ,μονο 6 τευχη δυστυχως δεν ηταν αρκετα δημοφιλης στην Ελλαδα και ειχε τοσο μα τοσο καλες προοπτικες σαν ποικιλια ιστοριων.

Πολυ καλες ιστοριες μεσα,θυμαμαι μια συγκεκριμενη με το καρφι της σταυρωσης του Ιησου και κατι αθιγγανους,μια χαρα γινοταν και ταινια.

Καποια τευχη εδω.

attachment.php

Κυκλοφορησαν και δυο Εξτρα απο την Μαμουθ με τον Ιντυ με καποιες αδημοσιευτες ιστοριες,τα'χω και αυτα θα τα βαλουμε καπου.

Πίσω
Μπλουζα