Εγώ έρχομαι οδικός από Ξάνθη όπως και σε κάθε άλλη συναυλία τους. Μήπως θέλεις να περάσω να σε πάρω γιατί σε βλέπω βαριέσαι λίγοexetlaios είπε:Μαλακάσα, δεν πάω ούτε δωρεάν !
Κρίμα, γιατί ήθελα πολύ να τους δω.
:xm: οκ got it ....Rygar είπε:ΜπαρμπαΓιάννη, εάν πρόσεξες, έγραψα "30Ε". Το έχει πολύ μεγάλη σημασία....
Παιδιά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής θα είμαι με τον προιστάμενό μου, έναν κυριο 51 χρονών τρελαμένο(πηγε στους Priest φετος) και 2 συναδέλφους. Ομως επειδής να πουμε δεν είμαι μικρό παιδί :baby2: και μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, θα τους πω ότι πιθανόν να τους αποχωριστώ, άλλωστε θα είναι 3-4, δε με έχουν ανάγκη, με βλέπουν καθε μέρα. Θα σας στείλω με πμ το κινητό μου ώστε να τα πούμε απ'εξω....
Φαντάζεσαι;;;asikamin είπε:Δυστυχώς Alexander δεν! Μάλλον θα το παίξουν στα Σκόπια!
O Dickinson αναφερόταν γενικά στη φετινή περιοδεία σε σχέση με όσες έχουν κάνει, και όχι αποκλειστικά για τη χθεσινή συναυλία....Rygar είπε:Κάποια στιγμή ο Μπρους είπε ότι επί 30 χρόνια κάνουν περιοδείες αλλά τόσο μεγάλο κοινό δεν έχουν ξανασυναντήσει. Εχθές ήταν πάνω από 30.000 κόσμος, αλλά δεν είναι δυνατόν να μην έχουν συναντήσει μεγαλύτερο κοινό, εκτός και αν εννοούν τέτοιου είδους σκηνή και σε χώρα τέτοιου πλυθησμού.