Iron Maiden are back!!!

Μπορείτε να αλλάξετε τον τίτλο του θέματος σε:

Iron Maiden meinan apo lefta!!!
 
01. Intro - Churchill's Speech

02. Aces High

03. 2 Minutes to Midnight

04. Revelations

05. The Trooper

06. Wasted Years

07. The Number of the Beast

08. Run to the Hills

09. Rime of the Ancient Mariner

10. Powerslave

11. Heaven Can Wait

12. Can I Play With Madness?

13. Fear of the Dark

14. Iron Maiden

-----------------------------

15. Moonchild

16. The Clairvoyant

17. Hallowed Be Thy Name

Σετλιστ από Ινδία προχτές
 
Πολύ μεγάλη ομοιότητα με το live after death. Μακάρι να είναι το ίδιο και στην χώρα μας!
 
Όπως έγραψα, πολύ φασαρία για το τίποτα. :icon_cry:
 
Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Τι άλλο περίμενες;
 
αντε ειχαμε να το δουμε 20 years.!!!!οσο για το σετ λιστ θα το ηθελα καλυτερο!!! :)
 
τέτοια αχαριστία.....

Sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo understand

Dont waste your time always

Searching for those wasted years

Face up... make your stand

And realise youre living in the golden years
 
Λετε οταν ερθουν εδω να πουν και το Alexander the great?

Παντως το set list δεν ειναι κακο
 
Άντε παιδιά, η φοβερότερη μπάντα NWOBHM όλων των εποχών για να μας θυμήσει χρόνια που δεν θα ξανάρθουν ποτέ :(

Ότι και να παίξουν αρκεί που υπάρχουν και τους χαιρόμαστε ακόμα (μάλλον είμαι φανατικός!). Είχε πάει κανείς Φιλαδέλφια το 1988? Πρέπει να ήταν το Seventh Tour of a Seventh Tour...

H πρώτη φορά που τους είδα ήταν στον Ατρόμητο το '99 με 40 πυρετό και ανεμοβλογιά!!! αν είναι δυνατόν

Up the irons
 
Τα: Revelations, Wasted Years, Rime of the Ancient Mariner, Powerslave, Heaven Can Wait, Can I Play With Madness?, Moonchild, The Clairvoyant θα τα πουν για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Στην Φιλαδελφια ήταν η μόνη φορά που δεν τους είχα δεί και μάλλον μερικά από αυτα θα τα ειχαν παίξει. Όπως και τα Heaven Can Wait, The Clairvoyant τα είχαν παίξει με τον Blaze όταν είχαν έρθει παλιότερα. Άλλά είναι διαφορετικά σίγουρα απο τον Bruce.
 
Νομίζω πέρσι που ήρθαν κάναν παρουσίαση του νέου τους cd το οποίο δεν θυμήζει σε metal αλλά σε τσιφτετέλι!!Δεν νομίζω να έγινε αναφορά σε παλαιότερους δίσκους,κάτι για alexander άκουσα μόνο.

Άμα κάνει καμιά περιοδία ozzy τότε θα πάω!Savatage λίγο δύσκολο,μιας και έχει πεθάνει ο john οπότε τι να τον κάνεις τον chris,δεν κατέχει την metal φωνή και νομίζω ότι δεν υπάρχουν πια,όπως και οι anthrax και οι carcass
 
Savatage λίγο δύσκολο,μιας και έχει πεθάνει ο john οπότε τι να τον κάνεις τον chris,δεν κατέχει την metal φωνή και νομίζω ότι δεν υπάρχουν πια,όπως και οι anthrax και οι carcass
Amiga brother, λάθος άνθρωπο "πέθανες". Ο Jon ζεί και ο Chris μας άφησε χρόνους (αλλα δεν σε κατηγορώ - κόλλησες κι εσυ γεροντική ανοια με τους ρετρο τύπους που έμπλεξες :p :biglaugh: )

Πάντως, αν και δεν δηλώνω fan των Savatage θεωρώ οτι η φωνή του Jon είναι μεταλλική (sic) και στα πρώτα album που τραγουδουσε, κυριολεκτικά "σκότωνε" (Gutter Ballet - uber alles) :thumbup:

Βασικά έχω την αίσθηση οτι οι Savatage είναι disbanded πλέον και δεν θα ξαναδούμε δισκογραφική τους δουλειά (στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον) βάσει δηλώσεων του Jon που διάβασα (δεν θυμαμαι που :p ) πρόσφατα. ;)
 
Ναι,sorry.Ανάποδα το είπα :D
 
pontium είπε:
Νομίζω πέρσι που ήρθαν κάναν παρουσίαση του νέου τους cd το οποίο δεν θυμήζει σε metal αλλά σε τσιφτετέλι!!Δεν νομίζω να έγινε αναφορά σε παλαιότερους δίσκους,κάτι για alexander άκουσα μόνο.
Άμα κάνει καμιά περιοδία ozzy τότε θα πάω!Savatage λίγο δύσκολο,μιας και έχει πεθάνει ο john οπότε τι να τον κάνεις τον chris,δεν κατέχει την metal φωνή και νομίζω ότι δεν υπάρχουν πια,όπως και οι anthrax και οι carcass
O Chris εχει πεθανει σε αυτοκινητιστικο μετα το Edge of Thorns... Ο Jon υπαρχει ακομα, αλλα πως ειναι εμφανισιακα τουλαχιστον αστο καλυτερα.... Εχει αυτη την στιγμη τους Jon Oliva's Pain, δεν ξερω τι γινεται με τους Savatage. Παντως την χροια του ξωτικου την εχει ακομα..... Κριμα αν διαλυθηκαν ηταν κατι παραπανω απο εκπληκτικοι.

Παρε και ενα videaκι να τον δεις τον Jon τωρα...

[yt]h8NWfPwWB4E[/yt]

Η φωνη συνεχιζει να στοιχειωνει ακομα φιλε μου................. And Still the Orchestra Plays......
 
Αρχικό μήνυμα από arc

Είχε πάει κανείς Φιλαδέλφια το 1988?
Εγώ. Ήμουν 18 χρονών πιτσιρικάς και είχα μια μεγάλη σημαία (το εξώφυλλο του 2πλου αλμπουμ Live after death). Πόρωση, τρέλλα, οι Maiden στα καλύτερά τους.
 
Πίσω
Μπλουζα