Amiga brother, λάθος άνθρωπο "πέθανες". Ο Jon ζεί και ο Chris μας άφησε χρόνους (αλλα δεν σε κατηγορώ - κόλλησες κι εσυ γεροντική ανοια με τους ρετρο τύπους που έμπλεξες )Savatage λίγο δύσκολο,μιας και έχει πεθάνει ο john οπότε τι να τον κάνεις τον chris,δεν κατέχει την metal φωνή και νομίζω ότι δεν υπάρχουν πια,όπως και οι anthrax και οι carcass
O Chris εχει πεθανει σε αυτοκινητιστικο μετα το Edge of Thorns... Ο Jon υπαρχει ακομα, αλλα πως ειναι εμφανισιακα τουλαχιστον αστο καλυτερα.... Εχει αυτη την στιγμη τους Jon Oliva's Pain, δεν ξερω τι γινεται με τους Savatage. Παντως την χροια του ξωτικου την εχει ακομα..... Κριμα αν διαλυθηκαν ηταν κατι παραπανω απο εκπληκτικοι.pontium είπε:Νομίζω πέρσι που ήρθαν κάναν παρουσίαση του νέου τους cd το οποίο δεν θυμήζει σε metal αλλά σε τσιφτετέλι!!Δεν νομίζω να έγινε αναφορά σε παλαιότερους δίσκους,κάτι για alexander άκουσα μόνο.
Άμα κάνει καμιά περιοδία ozzy τότε θα πάω!Savatage λίγο δύσκολο,μιας και έχει πεθάνει ο john οπότε τι να τον κάνεις τον chris,δεν κατέχει την metal φωνή και νομίζω ότι δεν υπάρχουν πια,όπως και οι anthrax και οι carcass
Εγώ. Ήμουν 18 χρονών πιτσιρικάς και είχα μια μεγάλη σημαία (το εξώφυλλο του 2πλου αλμπουμ Live after death). Πόρωση, τρέλλα, οι Maiden στα καλύτερά τους.Είχε πάει κανείς Φιλαδέλφια το 1988?