Iron Maiden - Speed Of Light

Το άκουσα το καινούριο άλμπουμ, και είναι όπως το περίμενα, απογοήτευση.

Δεν ξέρω για σας αλλά αυτή η εμμονή που έχουν τα τελευταία χρόνια οι Maiden με τα μεγάλης διάρκειας τραγούδια με κουράζει.

Και παλιά είχαν μεγάλης διάρκειας τραγούδια αλλά τώρα μου φαίνεται οτι η διάρκεια έχει γίνει αυτοσκοπός. Τα τραγούδια είναι σαν τέρατα του Φρανκενστάιν, κομμάτια που δεν κολλάνε μεταξύ τους τα συνδυάζουν για να δημιουργήσουν "επικά" (και καλά...) τραγούδια.

Κρίμα για την κατάντια τους, είναι σπουδαίο για καλλιτέχνες, αθλητές κλπ να καταλαβαίνουν πότε πρέπει να σταματήσουν αλλά δυστυχώς οι Maiden είναι στο κόσμο τους και θα κυνηγάνε τις στερλίνες μέχρι τελικής πτώσης...
 
Τα μεγαλης διαρκειας κομματια πρεπει να γινονται οταν μια μπαντα ειναι στα ντουζενια της δημιουργικα. Οταν λοιπον οι Maiden διενυαν εκεινη την περιοδο μας χαρισαν Phantom of the Opera, Rimes of the Ancient Mariner, Alexander the Great, Seventh Son of a Seventh Son κτλ...

Δεν εχω ακουσει το αλμπουμ αλλα δεν ειχα καποια κρυφη ελπιδα περι δισκαρας...
 
Βρηκα και εγω ολο το αλμπουμ για να το ακουσω αλλα μεχρι στιγμης εχω ακουσει μονο το Tears of a Clown και ειναι απιστευτο κομματι.Ισως ειμαι και επηρεασμενος απο τον λογω υπαρξης αυτου του κομματιου..Τα αλλα δεν τα εχω ακουσει ακομα.Ποτε βγαινει για αγορα εδω Ελλαδα?Στο σκρουτζ που εψαξα δεν υπαρχει.
 
Πίσω
Μπλουζα